Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

מדובר על רכב שמור במצב טוב, הרכב של בן משפחה וללא תקלות, כמו כן קילומטרז טוב.

מה אתם אומרים שווה? יש דברים מיוחדים שעלי לשים דגש?

תודה רבה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

נראה לי שלא שווה.

בספסל האחורי שלה אין מקום לחמישה ילדים, וכשתיסע עם כולם תצטרך להוציא רכב נוסף.

וכשתרצה להוריד את אופנוע הים שלך למים, תגלה שהיא מתחפרת בחול כי אין לה הנעה כפולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חח, אבל למה כלכך הרבה ציניות?

סה"כ רוצה לדעת אםמזה שווה תהוצאה, אני עומד להיות סטודנט ודיי חיי לבד, משך אותי כי האוטו שמור.

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא היה ציני כי שווה זה הכל תלוי למי זה שווה?

תציין מה בדיוק חשוב לך באוטו, כמה אתה נוסע, אבל אם אתה לא נוסע בכמויות מטורפות ונוסע לבד וסה"כ רוצה רכב שיביא אותך מנקודה אחת לשנייה בסכום מינימלי (ושאני אומר מינימלי אני התכוונתי להגיד ממש ממש ממש מינימלי) אז למצוא רכב שלא עבר הזנחה זה אחת הפרמטרים הכי חשובים, אני הייתי הולך על הרכב הזה בלי למצמץ (אם אתה אומר שהוא ממש שמור בלי תקלות מיוחדות ובטוח יש על מי לסמוך כי רכב שנת 97 בלי תקלות עם ק"מ נמוך כמו שמצאת זה מציאה (יחסית למה שאתה מחפש)

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אוקי, לא נתתי פרטים מלאים, אז ככה הרכב הוא יד 3 וכן ק"מ נמוך, בעקרון אני צריך רכב מנקודה א' לב' עבודה ויציאות, אני גר בראשל"צ והוא ישמש אותי בעיקר לעבודה יציאות וכו' לא שימוש מטורף.

Opel Adam S 2017

פורסם

ראיתי ביד 2 שרייד יד 1 ב 5000 ש"ח יותר זול.155000 קילומטרז'- נראה לי שווה . אני מכיר את האוטו הוא בהחלט לא רע.

כותב רק מה שניסיתי וחוויתי.

פורסם

לבסוף לקחתי את הרכב, עשיתי טסט עבר (פליטה קצת גבוהה אבל הסתדר) ולבנתיים הכל נראה טפו טפו.. רק הזמן יגיד? :p

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...