Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלושה מארבעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצה הגורל ושלוש מתוך ארבע הענתיקות ששייכות לי (מלא או חלקי) נמצאות בתיקון/שידרוג וביום שלישי עשיתי מרתון ביקורי חולים.

אז הנה הם:

הטייגר הכחול משתפץ לו ב"הארגז". הפחחות כמעט נגמרה. נותרה הפחחות בתוך הרכב, הרצפה בעיקר, וכן שיקום החלון האחורי.

השלב הבא יהיה להעביר אותו למתחם אחר לצבע וחשמל בע"ה.

1_147826842.jpg

האוטובוס הכתום מושבת כליל בגלל בעית חשמל. אז לקראת בואו של חשמלאי העל, יורם מיודענו, הוצאנו, איל עובדיה ואנוכי את המצברים והעברנו אותם למקום מבטחים. בתמונה, איל מפרק ואני סוחב (יו..חתיכת משקל שני המצברים האלה).

1_147826998.jpg

1_147827106.jpg

ולבסוף הפלקון אהובתי שמשתדרגת לקראת קבלת הפנים היתה הבונבון שבמרתון...

1_147827218.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מה אתה עובד עלינו

התמונה של הפלקון היא מאמצע שנות השבעים

על המוסך שם רכבים ישנים:)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

בני, מקווה שהמכנסיים האלה הם רק לעבודות מסוג הזה, כי המצברים והמכנסיים..... לא ממש אוהבים זה את זה! :-) בכל מיקרה: זה כבד?! -נראה אותך מרים מצבר יבש ששוקל 36 קילו (כן, יותר מהמצבר "נאטו" הצבאי, למרות שחצי מגודלו!) למשאית, הוא מחליק ואתה תופס אותו באמצע הנפילה! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תראה, תשמע

בעבודה שלי אני מרים כל יום מיכלים של 15 או 30 ק"ג, אז מצבר? קטן עלי..והמכנסיים אכן מכנסי עבודה ולא בגדי שבת...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...