Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם נוהגים בחורף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוריד מהירות, מקפיד על איתות, מנמיך למינימום את המוזיקה ופותח כמה שניתן את החלונות כדי לחוש יותר את מה שקורה בכביש מסביב.

פורסם

לצטט שיר של אריק איינשטיין:

"את אותם הדברים, אבל לאט".

ואת המעיל אני שם בצד, שלא יפריע לתנועות שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני נוהג בחורף אני מתלבש טוב כדי שלא יהיה לי קר, ומפעיל מזגן על חימום.

כשמתחיל לרדת גשם, במרכז הפנייה לוחץ לחיצה נדיבה על הגז ומתחיל לחייך (הנעה אחורית לכל הספקנים.)

נ.ב

הכל בהומור, ציניות, סרקזם, מה שתבחרו.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תנועות רגועות יותר, עוד יותר מרחק מהרכבים שלפני, ובכבישים מהירים מתרחק מהשוליים ככל שניתן - לרוב השלוליות הרציניות נמצאות שם. להזהר שבעתיים בכבישים "מבריקים", זה אומר שאין ניקוז. דווקא רבים מהכבישים המהירים בנויים כהלכה וכמעט לא מושפעים מהחורף - אם אתה רואה פני כביש מחוספסים גם בזמן גשם, הניקוז טוב ואחרי הגשם הראשון מתקבל משטח נקי ואוחז.

מומלץ מאוד להאט לפני רמזורים, אם הרמזור מתחלף והחלטתם דווקא לעצור, ויש תנועה מאחוריכם, זה יכול להגמר ברע בחורף.

לבעלי הצמיגים הספורטיביים כדאי לשים לב שלצמיג לוקח הרבה יותר זמן להגיע לטמפרטורת עבודה על משטח קר ורטוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני שומר יותר על מרחק (אני גם ככה לא מהנדבקים, אבל שיהיה ליתר ביטחון).

לא מעיז לתת גז/ לעבור ברמזור צהוב- רק ירוק מלא, גם לא מהבהב.

במבול חזק, כמו אתמול, מקפיד להדליק נורות ערפל בכבישים מהיירים.

פורסם

אני דווקא משתדל לנקות חלונות ומראות כי הם תמיד מלוכלכים ומגבילים בראות.

כל השאר כמעט בלי שינוי למעט להתרחק מהשוליים כדי לא להשפריץ על הולכי רגל.

ישי לי הנעה כפולה ורביעיית טויו פרוקסס 4 חדשים דנדשים. גשם זה המני טיים של האוטו.

אין כמו לזנק בפול גז מבלי לפרפר ולהיעלם בתוך שובל נתיזים...

פורסם
שובר הגה ונותן גז.

חחח משהו כזה!

ממליץ לנסוע עם אורות, כי במבול הרבה יותר קל לראות רכב עם אורות מאשר בלי.

STIO אני יודע שזה שוחק את הנורות, אבל אני הולך על זה בכל מקרה...:twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...