Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hertz es 300 vs p3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לא יודע באיזה סאב לבחור חשוב לי שתהיה עוצמה חזקה אבל שתהיה גם איכות ודיוק, אם יש המלצות לסאב אחר אני אשמח לדעת,התקציב שלי הוא עד 800 שקלים רק לסאב בלי תיבה, אני מחפש רק חדש, תודה רבה:)

פורסם
אז ככה אני לא יודע באיזה סאב לבחור חשוב לי שתהיה עוצמה חזקה אבל שתהיה גם איכות ודיוק, אם יש המלצות לסאב אחר אני אשמח לדעת,התקציב שלי הוא עד 800 שקלים רק לסאב בלי תיבה, אני מחפש רק חדש, תודה רבה:)

hertz es 300 :wink:

פורסם

ידוע על hertz es 300 שהוא מדויק וגם חזק יחסית 350 rms, אני מחפש משו יותר חזק אבל גם שיהיה מדויק ואיכותי כמה שיותר,אשמח להצעות התקציב שוב עד 800 לסאב לא כולל תיבה., תודה רבה:)

פורסם

ציינתי 2 דגמים שידועים לי פחות או יותר כתאימים לי בתקציב,וכתבתי גם שאם יש עוד המלצות שניכנסות לי בתקיב אני אשמח לישמוע, אז ככה מבחינת דיוק ואיכות אני מבין שההרטז לוקח כאן, יש לי מונובלוק שמוציא 500 rms, ובגלל זה רציתי לדעת אם כדאי ללכת על הp3 כי המגבר יוציא ממנו יותר מההרטז מבחינת עוצמה.. בקיצור אני מבולבל..על איזה מהם או אפילו דגם אחר שניכנס בתקציב אתם מציעים ללכת? 

פורסם

חזק ואיכותי ES300

חזק יותר P3

כמו כן יש לך את הקיקר CVR שגם לדעתי הוא בין בניהם!

עוד המלצה לסאב בתוספת סמלית של 100 ש"ח לערך Cerwin Vega Vmax

יש את הסאב הנ"ל לחבר ודואג לפרק את כל מכלולי הרכב

:roll:

פורסם
חזק ואיכותי ES300

חזק יותר P3

כמו כן יש לך את הקיקר CVR שגם לדעתי הוא בין בניהם!

עוד המלצה לסאב בתוספת סמלית של 100 ש"ח לערך Cerwin Vega Vmax

יש את הסאב הנ"ל לחבר ודואג לפרק את כל מכלולי הרכב

קודם כל תודה רבה:), הסרווין ווגה זה הדגם - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767057 שהיתכוונת שיש לחבר שלך?, אתה שמעת אותו והוא איכותי וגם דופק ממש חזק?,איך הוא בעוצמה ביחס לקיקר cvr?

פורסם

V-MAX זה הדגם באופן כללי

אצלו זה VMAX122 - כביכול ב2אום!

המגבר שלו פשוט מכוון על חצי כי כל מכה של הסאב פשוט מטריפה את הרכב

לדעתי הוא סאב מצויין וגם איכותי ! :-)

כמו שאמרתי עם המונו שלך הוא 500RMS ואתה רוצה לנצל את כולו בעוצמה זה הP3 או הVMAX

רוצה לקבל יותר איכות זה הES300 של הרץ וCVR של קיקר המומלצים ביותר !

פורסם

הבנתי את הכיוון ניראה לי שאני יקח או את הp3 או את הסרווין וגה, אני ישמע אותם קודם כל באוטו ואז אני יחליט.. עזרתם לי לימצוא את הכיוון תודה רבה לכולם ושבוע טוב.

פורסם

חדש ללא תיבה בטווח של 800+-

תיבה בהתאם להחלטה אם אתה קונה , בונה או קונה יד2 !

מחירי תיבה נאה החל מ150+ מהפשוטה ועד למתאימה ביותר , לדעתי עד300 ש"ח תמצא תיבה בנויה כראוי ומספקת

כמו כן יש לא מעט הצעות מחברי פורום אמינים שמוכרים את הסאב בתיבה כראוי!

פורסם

איך אחרי כל השרשור הזה אתה לוקח את הP3?

ES300 סאב שנותן תמורה נהדרת לכסף ומהווה פשרה טובה בין עצמה לאיכות. 500RMS יפתח לו את הצורה.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

• תוכן חדש...