Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בב.מ.וו שלי האגזוזים כבר ישנים, ילידי 1977...

ניסתי לברר קצת על אפשריות בארץ, ולא הצלחתי למצוא תשובה.

קוטר האגזוז שלי ביציאה מהדאון פיפ (היצאות מהמנוע) הוא 40 מ"מ יחודי למנועי 1000 סמ"ק

של BMW וכך גם הכניסה למשתיקים.

בחו"ל קיימים כמה וכמה יצרנים מובילים שמיצרים אגזוזים יעודיים לאופנועי BMW החל מיצרני אגזוזים

מובילים בתחומם ועד ליצרנים סיניים זולים.

הבעייה שאני חייב לרכוש את כל המערכת, מהיציאה מהמנוע ועד קצה המשתיק. ניתן להזמין מחו"ל סט קומפלט

הבעייה היא כמובן המשלוח שמייקר את כל הפרוצדורה וההתעסקות עם "מדינת ישראל" על שלל שלוחותיה: דואר מכס

משרד התחבורה וכו'.

להפיל על מישהו להביא בעצמו במזודה היא אופציה אבל לא כל אחד יהיה מסוגל לעמוד במשימה.

האופציות כרגע הוא למצוא יבואן אגזוזים שפועל בארץ ולנסות ולהזמין דרכו, מי מכיר ויודע על יבואן כזה,

והאם יש למישהו רעיונות או אפשרויות אחרות שיכול לסייע?

אגב המערכת כולה מתפרקת וניתן להביאה לארץ בחלקים שנכנסים במזוודה בכמה פעמיים. הייתי שמח לרעיונות

נוספים, תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אם אתה כבר מחליף את המערכת קומפלט כדאי שתשקיע בצנרת נירוסטה. יש לך אפשרות להתקין מערכת כמו-מקורית: סעפת 2 ל-2 (עם חיבור מרכזי) ושני משתיקים נפרדים או סעפת ספורטיבית 2 ל-1 עם משתיק בודד - חזות פחות מקורית ויותר "קרבית". אני לא מתמצא בדקויות דוודי ההשתקה של בימרים אבל זה מדע די ענף. גם אם תבחר להתקין מערכת בסגנון מקורי כדאי לבדוק משתיקים יותר פתוחים שייתנו צליל בשרני יותר וקצת יותר כח. לא להתפשר על תוצרת זולה.

פורסם

הי רן,

לצערי מנסיון - הבאר בארץ יבשה.

אוסיף ואומר - מקורותי בגרמניה מוסרים לי באוזניה שדודי פליטה מקוריים כבר נדירים מאוד בחו"ל (אלו שמוטבעים BMW) וBMW כבר לא מייצרת אותם (בניגוד לכל שאר חלפיה)

מה שכן יש המון חברות שמייצרות OEM ומהן לא חסר ותוכל להשיג בחו"ל כמעט כל מה שתרצה

sibenrock מחזיקה הרבה אופציות עבורך וגם החבר'ה ב UK שאתה כבר מכיר. יבוא "עצמי" (במזוודה- אם זה לא ברור) מחו"ל שוב נראת לי האופציה הסבירה - זה מה שאני הייתי עושה. מצד שני - אני לא מכיר אבל אולי תצליח לאתר יבואן בארץ ככה ששווה לנסות. עוד חכה שאתה יכול להשליך - גדליה. שמועות מספרות שיש לו הרבה אוצרות מה שבטוח שתשאיר שם את התחתונים.

שתי עצות לי אליך :

1. נראה לי שמקוריות פחות משמעותית כאן - לכן לך על נירוסטה (כפי שכבר נאמר)

2. לך על חברות שמייצרות OEM כמו : Sito, Hoske, וכו', וכמובן המערכות ש motobins מייצרת (אני לא הייתי מתעסק עם סינים וכדומה)

ועוד אחת אחרונה - ניתן גם להתקין מערכת 38 מ"מ (מנסיון) ואין הבדלים בתפקוד.

פורסם

המטרה כמובן ללכת על תצורת המקור וגם על הקוטר אני לא מתפשר, יהיה 40 מ"מ!

לגבי סוג החומר אני הולך כמובן על סטיינס סטייל קל יותר עמיד יותר ויש לו צליל מצויין!

האופנוע מראש לא מתוכנן להיות "קרבי" אלה קרוזר כבד לטיולים בעתיד אולי תשקל אופציה נוספת

קיט מקורי המוסיף 15% הספק ולכן יש חשיבות הן לקוטר האגזוז והן ליכולת שלו להזרים גאזים החוצה...

אגזוז פתוח לא בא בחשבון הן בגלל תקנות ה"רעש" והן בשביל איכות החיים שלי!

"קיהן" ניראה כרגע כאופציה העדיפה, אחריו סיטו, ומשם אם לא תהיה ברירה אחרים.

כניראה שאצטרך לרתום בני משפחה לטובת הובלה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

במקומך, כרוכב BMW ישן בעצמי, אם הייתי עומד בסיטואציה שלך, הייתי בודק 3 אפשרויות:

1. צור קשר עם מארק האגט, שוויץ, ובדוק מה יש לו במלאי או יכול להיות לו במלאי: www.bmwbike.com

התייעץ איתו מה עושים במיקרה כמו שלך: מקורי? חליפי?

2. בדוק אותן אפשרויות אצל www.armoursltd.co.uk

3. צור קשר עם www.ulismotorradladen.de - הם נמצאים ליד תחנת הרכבת המרכזית של פרנקפורט, שבעצמה נמצאת לא רחוק משדה התעופה פרנקפורט: אני שמעתי שחבר'ה נוחתים בפרנקפורט עם מזוודה ריקה, נוסעים אליו לרכישות, לנים באותו המקום או באיזור באיזה צימר (הוא יוכל להמליץ ולתווך בקישור) ולמחרת כבר חוזרים לארץ עם מזוודה עמוסה.

אגב, אותו הדבר אני בטוח שתוכל לעשות בשוויץ, אצל מארק. הוא נמצא כ- 40 ק"מ בלבד משדה התעופה ציריך (קלוטן). זה לא הרבה (אני מוכן לעשות את זה ברגל אם מובטחת לי מערכת פליטה שלא תיעצר במכס ישראל החביב :wink:) וכל רכבת מגיעה בשוויץ לשם לכל מקום ותוכל בהחלט ללון שם באיזור. שוב, הוא יוכל אולי לעזור לך במציאת מקום לינה (או שתחפש בעצמך כאן: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=iw&geocode=&q=B%26B+%D7%9C%D7%99%D7%93+Holderbank,+Schweiz&sll=47.4657,8.180695&sspn=0.321222,0.617294&doflg=ptk&ie=UTF8&hq=B%26B&hnear=Holderbank,+Lenzburg,+%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%90%D7%95,+%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A5&ll=47.446665,8.145676&spn=0.321339,0.617294&z=11 )

אם תמצא את המועד הנכון תוכל לתפוס טיסה זולה ולינה במחיר סביר.

ללא שום קשר לעיל, כן יכולה להיות אופציה של ייצור עצמי כאן בארץ. עליך לחפש בית מלאכה המתמחה בכיפוף צינורות, לבוא אליו עם הדוגמא והאופנוע. לא ברור לי למה לא יוכל לייצר לך.

בהצלחה.

פורסם

עם תרצה עזרה עם בירורים בשוויץ, אין לי בעיה לעזור לך :)

לצערי אני מחר בארץ, אם היתי יודע לפני היתי יכול להביא אתי במזוודה, אם תרצה אני יכול לברר לך על מקורי בחברה.

פורסם

רק עוד פרט קטן, כשאתה מברר בשוויץ או בגרמניה, תכין מספר שילדה של האופנוע, בשוויץ זה חשוב מאוד, הם לא יעזרו לך

או שבאמת יעשו לך טובה בלי במספר שילדה (מנסיון בהזמנת חלקים של מספר אופנועים של חברים).

• תוכן חדש...