Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעקבות נושא קודם שלי, אמשיך ואשאל.

לאחר החלפת אטם מכסה שסתומים, התחיל להיעלם לי השמן בכמויות די גדולות. צירוף מקרים? בהתחלה לא שמתי לב,

אבל אתמול כבר ראיתי עשן בהיר שיוצא מאחורי הרכב. קשה לי לשפוט אם הוא תכלכל או לבן שכן אני רואה

אותו דרך המראה.

בזמן הנסיעה, אני שומע רעשים, דומה לדטונציה ובאותם רגעים יוצא העשן.

חשוב לציין שהוא לא יוצא באופן רציף וקשה לי להצביע מתי בדיוק הוא יוצא - לאו דווקא בהאצה או "קיק-דאון". המנוע עצמו אגב

סוחב טוב.

השאלות שלי:

1. לפי התיאור, איפה לדעתכם נעלם השמן? בבוכנות או בשסתומים?

2. הרכב בבעלותי חצי שנה. מה לדעתכם כדאי לעשות? אני סטודנט די מרושש וחסר לי כסף. למכור או לתקן? הרכב עבר 168 אלף והוא שמור מאוד ומטופל.

3. האם התיקון אמור להיות ראש מנוע סטדנרטי או חצי אוברול?

תודה מראש על התגובות!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

אם זה קרה לאחר החלפת האטם אז שמו לך אטם לא מתאים או לא מקורי או שלא שמו לב לאטם הקטן של הנשם ואז המנוע התחיל לצרוך שמן.

פורסם
אם זה קרה לאחר החלפת האטם אז שמו לך אטם לא מתאים או לא מקורי או שלא שמו לב לאטם הקטן של הנשם ואז המנוע התחיל לצרוך שמן.

אתה באמת חושב שיש מצב כזה? זה באמת אטם לא מקורי אלא חליפי. ומה זה "האטם הקטן של הנשם"? זה יכול לגרום גם להופעת העישון?

פורסם
תופעה מוכרת. תחליף את הנשם שיושב על המכסה שסתומים לאחד מקורי והבעיה תיפתר.

אני כבר מצטער שלא הלכתי למוסך מורשה, אם כי הם רצו יותר מפי 3 במחיר.

מה להגיד להם? אני אבקש לעשות החלפת אטם מכסה שסתומים ואת הנשם?

זה לא במקרה הגומיות העגולות שלתוכן נכנסים הכבלים שמובילים לפלאגים נכון? כי החליפו את כל ה-4...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הייתי היום במורשה והם אכן הניחו שזה הנשם והחליפו אותו. יצאתי לנסיעה ולצערי גיליתי שהבעייה עדיין קיימת. אחרישהמנוע מתחמם, אני שומע מדי פעם קולות יניקה ואז נפלט עשן מהאגזוז. שמתי גם לב שבעמידה ברמזור, יש מדי פעם כמו קפיצה, כאילו הרכב נחנק ממשהו. בתום הנסיעה שמתי לב שקצה האגזוז שחור, אין לי ספק שהשמן נשאב איכשהו לתוך המנוע ולא משהו שקשור לראש מנוע. הרכב סוחב כרגיל.

מה דעתכם? אני אחזור למורשה אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם..תודה!

פורסם

מקפיץ עקב החשיבות הרבה של הנושא. אשמח מאוד לתשובות של מביני העניין. תודה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה.

יש לי ניסאן אלמרה 99 אותה בעיה לאחר החלפת אטם מכסה שסתומים החלה הבעיה גם המנוע התחיל לצרוך שמן בנסיעות ארוכות אך לא ידוע לי על עשן שחור,או לבן אך האוטו נוסע כמו שצריך,איפה הנשם מנוע נימצא בניסאן אלמרה?

ועוד שאלה מה בקשר למסנן אדי שמן??? קראתי בספר שצריך להחליףך אותו כל 60 אלף ק"מ?

אני כבר מיואש לא יודע לאן נעלם השמן אין נזילות אין כלום

תודה מראש

פורסם
פתח מצתים וצלם לנו אותם.

המצתים בסדר גמור נבדקו כבר.

איפה נמצא מסנן אדי השמן??

ואיפה נמצא הנשםם מנוע??

• תוכן חדש...