Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

ברשותי סוזוקי איגניס אוטומטית משנת 02 עם 148 אלף קילומטר. היום כשחזרתי מהעבודה נסעתי במהירות של 100 קמ"ש (ללא מזגן) ושמתי לב שמד החום מורה על טמפרטורה לא תקינה, האטתי את הנסיעה והמד חזר לרמה הרגילה.

 

לא היו בעיות התחממות בעבר, מספר שאלות.

 

האם ניתן להמשיך להשתמש ברכב במצב כזה?

האם יש צורך למלא נוזל קירור חדש? אם כן, איזה סוג מומלץ? (האם יש בעיה לערבב נוזלים שונים בהנחה ואני לא יודע מה כבר נמצא ברדיאוטר?)

מדוע בכלל נוצר החוסר?

 

תודה רבה

פורסם

קודם כל תתחיל מבדיקה פשוטה של כמות נוזל הקירור אם חסר יש להשלים.

אם הבעיה לא שם יש לבדוק את מערכת הקירור, רדיאטור מאווררים משאבת מים וטרמוסטט.

ייתכן שהרדיאטור סתום ולא מקרר את נוזל הקירור, ייתכן שהמאוורר לא תקין ולא נכנס לפעולה.

תתכן בעיה במשאבת מים עצלה שלא מערבלת את נוזל הקירור, ותתכן בעיה בטרמוסטט תפוס/ חצי תפוס.

כמובן שלא רצוי להמשיך ליסוע כך מכיוון שראש המנוע מאוד רגיש להתחממות ויכולים להווצר בעיות של עיוות הראש, שלא לדבר על הריסת המנוע שלא מקבל קירור.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

×
×
  • תוכן חדש...