Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו סובארו לגסי אוטומטית 93, המחשב של הגיר הוחלף לפני כחצי שנה במשומש, כי הקודם היה נתקע בהילוך ראשון, או משתחרר לגמרי.

אחרי תקופה התגלתה בעיה בגיר: הוא היה מדלג מהילוך ראשון לשלישי כשהוא במצב דרייב, אבל היה משתלב בשני בהעברה ידנית.

לפני כשבוע נסעתי בעליה בהילוך שני [משולב באופן ידני על מצב 2] ועצרתי לרגע. אחר כך העברתי לדרייב כדי להתחיל נסיעה, ואז הכל השתחרר: אין תגובה לידית ההילוכים, לא קדימה בשום מצב ולא רברס ולא פרקינג. האוטו משוחרר.

האם מישהו יכול להעריך מה הבעיה, וכמה יכול לעלות תיקון?

למי כדאי לפנות [באזור מפרץ חיפה]. תודה!

אגב הרכב מאז שהוא בידנו [כשנה וחצי] לא סוחב טוב כשהוא קר, אבל כשהמנוע חם הוא מעולה. האם זה קשור לגיר?

פורסם

ממליץ לך להתייעץ עם גירומטיק לגבי אבחון הבעיה http://www.gearomatic.co.il/

אגב, מה שם המוסך שהחליט שהיה צריך להחליף את מחשב הגיר?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

שלום.

העיקר להחליף מחשב גיר של לגאסי,לשפץ או להחיליף גירים, והעיקר שהלקוח מרוצה זה הכי חשוב.

אני דווקא לא ממליץ לך ללכת אליהם מסיבה זו או אחרת,בכל אופן:

לאיבחון מדוייק אני כן מציע לך ללכת למוסך שנקרא מוסך רימון בקריית חיים (04-8413719).

תאמר ששלחתי אותך ותקבל יחס הולם ואמיתי, עם דגש על אמיתי!

זאת בכל אופן דעתי הלא מחייבת בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני ממש לא מכונאי רכב, אבל עד כמה שידוע לי ה-P בכל התיבות הוא מכאני. אם אפילו זה לא עובד כנראה השתחרר משהו בחיבורים שבין הידית לתיבה. אם אתה יכול להסתכל מתחת לרכב סביר להניח שתראה למה הידית מחוברת ואיפה זה התנתק.

אם ההשערה שלי נכונה מדובר בתיקון זול מאד (בטח להחליף איזה תופסן פלסטיק).

• תוכן חדש...