Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר טוב? clarion או pioneer ????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי dvd של קלריון דגם: 785bt והוא נחשב אחד הטובים בתחום, אחלה מכשיר מי שמכיר,

3 יציאות, 24 bit, בלוטוס, usb, ממש מלא דברים, אבל לאחרונה יצא דגם חדש של פיוניר דיוידוי הוא 5200bt

אחד המכשירים היפים שיש, ואני לא כל כך מבין, ואני שוקל למכור את שלי ולהביא את הפיוניר.

מי שיכול לתת לי פרטים מה יותר טוב ?????

תודה מראש!

דודי

focal

the spirit of sound

פורסם

מה יותר טוב? מה שעונה טוב יותר על הצרכים שלך..

אישית נטו איכות סאונד אני מצביע קלריון.. אבל זה גם תלוי בסדרה ובדגם המכשיר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני רואה קליפים בעיקר, והusb של הקלריון לא קורא בכלל divx, ושאני שם קליפים במכשיר הדיסק, אז הוא לא קורא את כל הפרמטרים של divx, למשהו יש הצעות???

ואני שומע בעיקר מוזיקה ראפ, והכל אצלי פוקל ברכב.

אז למשהו יש הצעות ??

focal

the spirit of sound

פורסם

לא מכיר את הקלריון שלך, אבל לי יש את ה 3200BT של פיונייר שהוא האח הקטן של ה 5200 שאתה עורג לו.

גם אני קניתי אותו על "עיוור" , יש לו את כל התכונות שרציתי בעיקרון (לרבות דיבורית BT , יציאות מגבר כפולות, וחיבור איפוד/איפון) גם עם צ'ופר של אפשרות להקרנת סרטים גם במושב האחורי (ראה בהמשך)

מבחינת סאונד, לא חושב שהוא מכשיר מפיל.. אציין לטובה את המסך שלו , מסך לד מדהים בחדות שלו ואני מניח שב 5200 המסך גדול יותר , ה DVD גם מוציא תמונה מעולה (חיברתי אותו בבית לפלזמה , והתמונה היתה מעולה ! ).

לצד חובה אני דווקא שם את החיבורים הקדמים שדווקא מונעים את הצנעת המכשירים שמחברים אליו . (אני מעדיף כבל חבוי בתא כפפות לעומת כבל שתקוע מהפנל הקדמי) .

סאונד(שוב) , אין לו הרבה אופציות לכיוונים. יש אופציה לחיבור של מעבד קול (שנמכר בנפרד) ומאפשר באמצעות מיקרופון כיוון אוטומטי של הסאונד ברכב . הבסיס זה אקולייזר של 8 ערוצים, ו 3 מצבי לאודנס, ושליטה על הסאב ונקודת החיתוך שלו.

אין תיקוני זמן, יש מצב שבו אתה יכול לכוון איזה מושב יהיה יותר דומיננטי שמאל או ימין אבל זה לא עובד מי יודע מה.

לעניות דעתי סאונד דרך ה USB שלו לוקה קצת בחסר. אחרי שהותקנה לי המערכת חיברתי איפון דור שני שהמסך שלו הלך לעולמו ושימש אותי רק כמחסן שירים. פתאום מצאתי בבית את האיפוד דור שלישי 40GB הישן שלי שאינו נתמך יותר במכשירים אלו וחיברתי אותו דרך ה AUX, אני מצטער לומר אבל אותם קטעים בדיוק (מאותו קובץ על המחשב ) נשמעים הרבה (אבל הרבה ) יותר טוב מאותם קטעים ממש שמושמעים דרך האיפון הנכה באמצעות כניסת ה USB. (קצת מציק לי לחשוב שפיונייר חיפפו בנושא הזה)

נקודה אחרונה מעצבנת: DUAL ZONE , כאשר מפעילים את הפונקציה הזאת למסכים אחוריים , אין היא מסוגלת להעביר את הסאונד לרמקולים של המערכת (כאשר שומעים מקור שמע אחר מהסרט ) , יש לו יציאה יעודית בצורת PL קטן שאינה מוגברת , אליה צריך לחבר עוד מגבר כדי שישמעו.

אצלי יוסי מ ECA העביר את הנקודה הזאת לנקודת ה AUX המקורית של הרכב. כך שזאת הפכה להיות DUAL ZONE-AUDIO OUT .

תשפוט בעצמך..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

האמת מה שבאת כואב לי ודי התאכזבתי זה מהיציאת usb של הקלריון, שומעים נקי מאוד, אבל הוא לא קורא לי בכלל הפורמטים של divx, ובנוסף לכך המסך שלו יחסית חד, אבל יחסית למכשיר שעולה 6000 רואים טוב מאוד לא מצוין, עכשיו בקריאת דיסקים שלו הוא לא קורא את כל קבצי הdivx, וזה ממש אבל ממש מעצבן!! ואני דיי בבעיה עם זה!! אם אתה יכול לעזור לי בזה אני ממש אודה לך????? (או לכל בן אדם אחד שמבין)

עוד משהו שאני יציין לטובה את הקלריון, האיכות סאונד שלו ממש אבל ממש ממש טובה , אני דיי מרוצה מהסאונד, כי גם יש לי כל המעררכת פוקל. אז בזה אני דיי מרוצה,

אני ממש התלהבתי מהמסך של ה5200bt, והוא גם מגיע עם בלוטוס מובנה ו3 יציאות למגבר וזה דיי חזק לפיוניר, והוא ממש יפייפה, הוא נראה הרבה יותר מרשים מהקלריון.

עם זאת גם לקלריון יש 3 יציאות והוא 22 rms לכל יציאה שזה באמת רמה גבוהה,

אין לי בעיה עם הסאונד שהקלריון נותן אבל יש לי בעיה רצינית שהקלריון לא קורא לי את כל הפרמטרים, אם ימצא לי פיתרון על הפרמטרים של הdivx, אז אני מתכוון להשאיר לי את המכשיר.

בסך הכול הקלריון מכשיר טוב, אבל תמיד לפיוניר יש את השם ואת היופי אבל לעומת הקלריון אני תמיד במחשבות.

אם משהו יכול לעזור לי פה אני ממש אודה , אבל רק מי ממבין,

תודה מראש.

focal

the spirit of sound

פורסם

אני בכלל לא הצלחתי להקרין איתו DVIX ...

יתרה מכך , הוא אמור להקרין גם סרטים ישירות מהאיפון / איפוד וגם זה ללא הצלחה (מיותר לציין כי הסרטים על האיפוד מוקרנים בלי בעיה)

וכמובן הדיבורית שעושה את העבודה (דיי בסדר אם כי איכות השמע יכלה להיות טובה יותר ממכשיר ברמה כזאת )

הפתרון היחידי שאני רואה לגבי האפשרות להקרנה של סרטים בפורמטים דחוסים כאלו ואחרים, הוא איזה סריטמר קטן שיתחבר לכניסת ה aux של הקלריון שלך - (גילוי נאות , באשכול אחר כאן בפורום אני יוצא חוצץ על פעולתו של דיסק קשיח בסביבת כלי רכב נוסעים ... קח זאת בחשבון )

לגבי ההגברה - נשמע לי מיותר אם ממיילא הרמקולים שלך מבוססי פוקאל איזה סיבה שבעולם היא לעשות שימוש בהגברת STK שהיא נחותה בכל פרמטר מאשר מגברים חיצוניים וממש לא משנה אם זה 22w או 15w . להזיז אותם בצורה אופטימלית צריך מגבר.

אבל אני לא נכנס לך לכיס, וזה באמת החלטה רק שלך, לפי מה שמצטייר מההתלבטויות שלך.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

טוב, אז הורדתי את המדריך למשתמש של הקלריון המדובר (דגם אמריקאי - איך הוא נמכר בארץ ? מוזר )

ולאחר הכרות קצרה דרך המדריך , הבנתי שמדובר במכשיר שעולה על הפיונייר (לפחות בפונקציות ללא שיפוט של סאונד) בכל פרמטר אפשרי. והוא כן תואם ל DVIX ! (קרא שוב את המדריך בעמ' 40 ). פשוט צריך להכין את הקובץ בדיוק לפי ההוראות שלהם ויענה לסטנדרט של הקודק שהם עושים בו שימוש (בדיוק אותו קודק של פיונייר אגב)

תזכור שזה מכשיר מבוסס חומרה, אין לך אפשרות בקלות כמו במחשב להתקין חבילת קודקים ולפתור את הבעיה.

אז מוכר? :lol:

• תוכן חדש...