Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי אלנטרה. ואני רוצה לקנות 4 צמיגים יחסית טובים, של מותג מוכר.

מידת הצמיג: 185 / 65 R15 88H

נכון לעכשיו אני מעדיף את חברת גודייר גם בגלל שהיא מוכרת וגם בגלל המחיר הנמוך יחסית שראיתי באינטרנט לעומת קונטיננטל או פירלי או מישלן (300 ש"ח לצמיג מול 400-500 ש"ח לצמיג של החברות האחרות).

לצערי החנות של "אנטון" שמומלצת מאוד, לא מחזיקה צמיגי גודייר (ככה לפחות נאמר לי בסניף ראשל"צ).

הם אגב המליצו על קונטיננטל (1400 ש"ח).

באוטו דיפו ביקשו ממני (אחרי מבצע של 60% הנחה על הצמיג השני) 2000 ש"ח עבור ארבעה צמיגי גודייר. זה נראה לי מחיר מוגזם.

בקיצור אני צריך את עזרתכם לקבל המלצה על שתיים-שלוש חנויות אמינות.

תודה מראש!

פורסם

אז רק שתדע ש"החנות של אנטון" בראשון זה לא באמת אנטון, לפחות לא מבחינת מחירים והיחס שאני קבלתי.

גם אני הגעתי לשם, ואכלתי אותה שם.

רק תרים טלפון לאנטון בתל אביב תשמע מה יש לו להציע.

תראה הבדלי מחירים בין שני החנויות.

קראתי בדפי זהב שיש גם אנטון ברחובות, לא הייתי אצלם.

אם אתה מוכן יש גם את צמיג ישיר הביאו לי את אותו המחיר כמו אנטון. הם מפתח תקווה.

גם יוקוהמה אחלה(מביקורות בפורום) צמיגים ולא יקרים.

טויו גם מצוינים ולא יקרים.

תחפש בפורום דגמים מומלצים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

פנצ'ריה שמנסיוני עבדה (לפני שנה) עם צמיגי גודייר :

http://www.d.co.il/15523060/42570/

המחירים היו סבירים, הצמיגים טריים והעבודה מקצועית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חבר'ה אתם גדולים!

תודה רבה לכולכם על העזרה המהירה והעצות הטובות!

יש לי עכשיו קצת טלפונים והשוואות מחירים לעשות, ואני מבטיח לחזור ולעדכן אחרי הקניה.

שוב תודה ענקית על כל העזרה החשובה!

פורסם

הבטחתי לחזור ולספר אחרי הקנייה...

קודם כל בחנות י.מ. צמיגים בשיחה בטלפון באמת היו מאוד נחמדים והמחיר היה בסדר גמור (385 ש"ח לצמיג קונטיננטל 185/65/R15) אבל אנטון מיפו ביקש על אותו צמיג 320 ש"ח וזה כבר פער משמעותי עבורי.

אז היום (שישי) בבוקר נסעתי לאנטון. פעם ראשונה שלי שם. הייתי שם בשמונה וחצי בבוקר, חשבתי שאהיה היחיד שם בשעה כזאת. מסתבר שטעיתי ובגדול...היו שם 6 רכבים בטיפול ועוד איזה 5 שממתינים בתור...

אבל היחס בסדר, המחיר פנטסטי, הצמיג דנדש (תאריך ייצור: שבוע 34, שנת 2010). מה אפשר לבקש יותר?

תודה לכולם על העזרה וההמלצות!

פורסם

יצא לי "לשבת" איזה פעמיים אצל אנטון מראשון לציון, היחס דווקא היה בסדר גמור.

אלו לא אותם האנשים, אלא קרובי משפחה. אני לא זוכר אם מדובר באחיו או בבן-הדוד של ההוא מיפו, אבל הם מאותה המשפחה.

לגבי המחיר - הבחור שם אמר לי מפורשות שאין לו בעיה להשוות כל הצעת מחיר שאני מקבל מהסניף ביפו. מבחר הצמיגים שלו קטן יותר ולפעמים צריך להזמין צמיגים במיוחד, אבל המחיר אמור להיות זהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברגע שראיתי באינטרנט שיש סניף של אנטון בראשון, אז התקשרתי אליו (העבודה שלי היא בראשון אז קל לי להגיע) והוא ביקש על קונטיננטל 1400 ש"ח (4 צמיגים כמובן). ואח"כ כשהתקשרתי לאנטון ביפו הוא ביקש 1280 ש"ח (כמובן אותם צמיגים בדיוק).

כל זה כמובן בלי להתווכח על המחיר או משהו כזה.

לא חזרתי לאנטון ראשון לראות אם הוא מוכן להוריד מחיר או משהו כזה - יכול להיות שאם הייתי חוזר אליו הוא היה משווה את המחיר.

חזרתי רק לחנות י.מ. צמיגים (שביקש 1540 ש"ח) והוא אמר לי - אם מצאת במחיר הזה אז תקנה כי אני לא יכול למכור במחיר כזה.

אם פער המחירים היה קצת יותר קטן הייתי קונה ב י.מ. צמיגים, כי הבחור שם עשה בטלפון רושם מאוד אמין ומקצועי ואדיב, בניגוד גמור לחנויות אחרות שהתקשרתי ושם קיבלתי את ההרגשה שהם "מורחים" אותי.

פורסם

פנצ'ריות מומלצות - י.מ בר"ג וצמיגי מוריס בבית עובד. שלא יעבדו עליכם... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...