Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או B4 ؟

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין קורולה וסובארו B4 שתיהן 2003

הקןרולה עם 100אלף

הסובארו B4 עם 125 אלף

שתיהן יד 1

אנחנו זוג +2 ובחודשים הקרובים נהיה עם שלוש ילדים

בבקשה דעתכם

פורסם

תשמע קודם כל B4 זה רכב מנהלים . וקורולה זה רכב משפחתי.

הB4 רכב יותר מפנק ויותר מאובזר מהקורולה . השאלה עם אתה צריך רכב כזה שהאחזקה שלו לא זולה בכלל

לאומת הקורולה שזה רכב יותר אמין יותר קל לאחזקה ועושה את העבודה. לפי מה שרשמת אתה לא צריך יותר מהקורולה היא תאהיה בחירה מעולה אוטו משפחתי מעולה!!

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

ה B4 - גם צריכת הדלק היא לא נופלת מזו של הקורולה -

הB4 כרכב עדיפה בהרבה מעל הקורולה

4*4 סימטרי לכביש - אחיזה מדהימה בכביש

מנוע 2 ליטר (אתה צריך לחשוב כאן על עלות הטסט, טיפולים, ביטוח)

גדולה, מרווחת (לא שהקורולה קטנה), תא מטען ענק (יותר גדול משל הקורולה)

ההרגשה על הכביש בין שני הרכבים היא שונה לחלוטין - הקורולה ליד הB4 תרגיש כמו צעצוע קל משקל וברגע שאתה תעבור את ה100 קמ"ש אתה תתחיל להרגיש את ההבדל האמיתי בין שני הרכבים האלה.

אם כבר אתה רוצה לעשות השוואה אמיתית תעשה אותה בין אוונסיס לB4...

או בין קורולה 1.6 ליטר לאימפרזה GX 2 ליטר (אני מדבר על הסובארו עם ה125) כוחות סוס.

-------- עכשיו שתבין מאיפה התגובה הזו מגיעה

ב4 שנים האחרונות נהגתי בקורולה 2007

עכשיו - לאחרונה - רכשתי טויוטה אוונסיס שנת 2006

ב3 שנים האחרונות אבא שלי נהג על קורולה 2008 רובוטית

עכשיו - לאחרונה - עבר לסובארו B4 חדשה 2 ליטר

אני אעשה לך השוואה ישירה בין הקורולה 2007 שלי לאוונסיס שלי ולB4 של אבא שלי

שלושת המכוניות מאוד זריזות בפתיחה שלהן ולא מורגש חוסר כוח כזה או אחר.

ברור שהאוונסיס והB4 חזקות יותר אבל בתוך העיר זה כל כך זניח שזה אפילו לא שיקול.

בצריכת הדלק הB4 עושה בתוך העיר 1:9 אפילו 1:10 ובחוץ הגענו איתה כבר ל 1:13 ו1:4

הצריכה של האוונסיס 2006 צריכה להיות בערך אותו הדבר אבל עוד לא יצא לי לבדוק כי הרכב בסדנאות אודיו מאז שרכשתי אותו אבל עושה רושם שהוא חסכוני לנפח שלו בצורה מובהקת.

הקורולה 2007 - 1:10 בעיר ובחוץ אני לא חושב שראיתי ממנה הבדל גדול ולא זכור לי שהוצאתי תוצאה טובה יותר מ1:13 במקרה הכי טוב

במילים אחרות - תצרוכת הדלק כאן היא לא ממש השיקול גם כן...

אבל - טסט לקורולה הוא בסביבות ה1300 ש"ח כאשר טסט לB4 ולאוונסיס 2200 בערך...

ביטוחים - לאוונסיס הוצאתי ביטוח ב4.5K לא יודע כמה היה עולה לי לקורולה הזאת (לפרטית, קורולה שנת 96 יצא לי ה-ר-ב-ה יותר זול).

מבחינת זריזות ותחושה הB4 מרגישה מאוד קלה וזריזה בתוך העיר, בעליות רציניות מרגישים שהרכב זקוק לנפח 2.5 ליטר כדי לשמור על התחושה הזו אבל לא נורא בכלל.

האוונסיס מזנקת קצת יותר כבד מהB4 בתחושה כשבפועל ה147 כוחות סוס שלה מורגשים היטב גם בעליות קשות - רכב מ-א-ו-ד חזק.

הקורולה - תודות לקלילות שלה אין לה שום בעיות עם עליות.

כאשר עוברים 100 קמ"ש - הקורולה מתחילה להיות מאוד רועשת אחרי ה120 וגם מרגישים שהיא מתעייפת קצת מעל המהירות הזו (בדקתי את זה מעט מאוד פעמים, אני נהג מ-א-ו-ד רגוע)

הB4 והאוונסיס פשוט משייטות להן ב90 - 100 וברגע שאתה רוצה ללכת צפונה משם - מענה מיידי לדוושת הגז ואין שום תחושה של מאמץ כלשהו או תחושה שהרכב נהיה רועש - שקט מוחלט מהמנוע.

מקווה שעזרתי.

אפרופו - למה השוויתי קורולה לאימפרזה 2 ליטר?

עשיתי נסיעת מבחן גם באימפרזה 1.6 וגם ב2 ליטר - ה1.6 עגלת עולם, לא מתקרבת בכלל לקורולה, ה2 ליטר הפתיעה אותי לרעה וגם היא לא הרגישה כמו משהו שיקח עדיפות כלשהיא על הקורולה, אולי רק ברגע שמצפינים מ120 קמ"ש אבל כמו שאמרתי, אני לא מגיע למהירויות האלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...