Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ניקיתי את הפלטינות ושייפתי קצת עם ניר שיוף עדין והחזרתי למקום .

לגבי המרווחים אמרו לי שצריך להיות מרווח של משורית בערך , וכך עשיתי.

בהתחלה זה לא היה טוב כי הניצוץ היה קטן מדיי ורק בסגירת מעגל מלא היה ניצוצות (הצמדת הכבל לגוף ) אחרי זה הקטנתי במעט מאוד את המרווח וזה היה כבר יותר טוב, הקפדתי ש יהיה מגע מלא וחזק כאשר הפלטינות סגורת .

עד כאן הכל טוב . עכשיו הפעלתי שוב והניצוץ יותר חזק מבעבר ונותן ניצוץ יחסית חזק .

אבל כשאני מנסה להניע , נאדה ... הוצאתי את הפלאג עצמו וחיברתי לכבל לראות אם הוא מעביר ניצוץ ביכלל ורק כאשר הליבה נוגעת בגוף הוא נותן ניצוץ - אבל לא הכי גדול בעולם .

החזרתי הכל למקום והשפרצתי ספרי קרבורטור לראות אולי הבעייה היא בתערובת . היו כמה כאילו פיצוצים קטנים אך לא נידלק וזה גם לאחר מישחק עם הגז .

הקבל שלך נראה במצב עגום למדי. קשה לראות את הפלטינות, אבל פלטינות לא משייפים,

מחליפים (לפחות אם הוא לא מניע...). ואת המרווח לא מכוונים ל"משורית בערך" אלא

כמו שממליץ היצרן. בדיוק.

ספריי קרבורטור (ספריי לניקוי קרבורטור, ולא ספריי אתר להתנעה) איננו דליק והוא רק

יחנוק את המנוע.

נשמע שיש לך הצתה, אבל לא בעוצמה מספיקה או תזמון מתאים. נראה לי שתצטרך

לעשות את העבודה "כמו שצריך" או לשלם למישהו עבור זה.

:turn-l:
פורסם

בספרי קרבורטור הכוונה הייתה לספרי אתר , סליחה . בעקרון איתו אני גם מניע לפעמים את המשורים המכאנים אחרי הרבה זמן שאני לא עובד איתם .

לגבי הפלאטינות עד כמה שהבנתי כבר לא מיצרים חלקים כאלו .. (מנוע בן בערך 15 שנה )

לגביי מרווח הפלטינות שהיצרן הצהיר לצערי אין לי או למישהו שאני מכיר את החוברות מלפני 15 שנה ... אז אני די משחק פה על עיוור ..

ולגביי להביא את זה למישהו שיתקן לי את המנוע ... אז זה כבר לא יהיה מעניין .. כל האתגר הוא לעשות את זה לבד עם קצת כיוון ... :D

שאלה שקשורה לנושא:

למה כשאני מחבר את הפלאג לכבל ומוציא אותו החוצה ונותן נגיע עם ההוורגה על חתיכת ברזל של הגוף מנוע אין ניצוץ וכאשר הוא סגור על המנוע בתוך ההוורגה שלו יש לו ניצוץ ?

• תוכן חדש...