Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת ABS גולף 97 1600 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבדיקה מממוחשבת עקב מנורת אמברקס שלא מתכבה אמרו לי שיש בעיה במשאבת

ABS

עבור משאבה חדשה דורשים ממני 4500 שקל נראה לי לא כולל מעמ ועבור עבודה

ויש אפשרות למשומשת עבור 2500 ש"ח בקירוב

האם נשמע לכם הגיוני?? האם חלק זה ממש חיוני ודחוף להחלפה?? איך אפשר להוזיל מחיר??

אשמח על כול חוות דעת..

תודה

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

רשמית שוטר/בוחן יכול להוריד אותך מהכביש על זה. מעשית מערכת ה-ABS לא תפעל, בכל מקרה זה לא מפריע לבלימה התקינה הרגילה (בהנחה ואכן הבעיה רק ב-ABS).

אתה יודע מה קוד התקלה? כיוון שמי שלא מכיר טוב את הרכב והשגעונות שלו עלול לאבחן תקלת חיישנים כתקלת משאבה וזה סתם חבל (למרות שלרוב אכן הבעיה במשאבה).

המחיר למשומש נשמע הגיוני, המחיר לחדש נראה לי נמוך מידיי. אתה בטוח שאתה מקבל במחיר הזה משאבה חדשה?

את היחידות האלה נהוג לתקן או להחליף למשומש, אני לא זוכר ששמעתי על מישהו שהחליף לחדש.

בדוק מול חבר הפורום מוסך רון את המחירים, אני יודע שהוא מחליף אץ היחידות האלה דיי הרבה. גם לי התקלקלה היחידה ותיקנתי אותה בעצמי (הרבה עבודה).

פורסם

האמת שהלכתי למוסך מורשה ושם בדקו במחשב וככה אמרו..

במוסך שני לא מורשה גם זוהה תקלה במשאבת ה...

הציעו משומש ב-2500 נראה לי לא כולל עבודה ומחירים של עבודה היום..

אממ..אמרו לי לפחות שטסט זה חרטא ברטה ולא יהיה שום בעיה לעבור..העיקר שלפחות יש בלימה תקינה לפי מה שאתה אומר.

אם תאמר לאדם כלשהו כי יש 1000 מיליארד כוכבים ביקום, הוא יאמין לך; אם תאמר לו כי על הספסל צבע טרי, הוא ירגיש צורך לגעת בו כדי להיות בטוח.

פורסם

ידידי הפורום הוא לא צ'אט של ילדים. לכן בפורום הטכני מכובד לא כותבים כך.... ואחרי... כל... מילה... 3 נקודות.... או סימנים לא ברורים אחרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

נא קרא את כללי הפורום והקפד על סגנון הכתיבה. אני אסביר שוב-

אם הבוחן בטסט יראה את הנורה דולקת או שוטר/בוחן שיעצור אותך לביקורת הרכב ימצא כלא כשיר. מעבר לזה מדובר במערכת בטיחותית שהיא חשובה מאד, בפרט בחורף. אתה מבין מזה שהאופציה שלא לתקן היא אופציה לא טובה.

גש לחבר הפורום מוסך רון, שהוא מומחה לרכבי VAG (תוכל לקרוא עליו המלצות בפורום) וקבל את חוות דעתו לעניין. אני מניח שאם יתברר שזו אכן המשאבה הוא יציע לך להחליף למשומש/משופץ. זו הדרך המקובלת.

• תוכן חדש...