Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשהייתי סטודנט, עבדתי כשוטר בסיור בירושלים. הניידות היו קורטינות עם מנועים גדולים יחסית, נדמה לי ש 2000 .

האוטו היה בהחלט זריז מאוד לתקופתו. זכור לי מרדף לילי אחרי פולקסווגן דבל-קבינה גנובה ברחובות שמואל הנביא שהסתיים בזה שהגנבים הבינו שאין להם סיכוי ונטשו את הרכב ונפוצו לכל עבר, וגם "בדיקות ביצועים" ליליים לכוון שער הגיא בכביש ירושליים-ת"א שהיה ריק לחלוטין אחרי חצות.

הקורטינות המשטרתיות לא נחו, ולעיתים באמצע משמרת היה צריך להכניס את האוטו לטיפול במגרש הרוסים כי הגיע מועד החלפת השמן. למרות השימוש הכבד, לא זכורות לי בעיות אמינות רבות.

בהצלחה בשיפוץ!

נמרוד

פורסם

בהצלחה בשיפוץ :)

וכמו מרבית קודמי, גם אני אספר כי 'היתה לנו קורטינה..'

וזה היה בשנת 82': 1.3GL לבנה ויפה, אשר עם הרבה סבלנות וזמן, היתה מטפסת ל- 120..(האודי האוטומטית בת ה- 10 דאז של הורי, היתה 'אוכלת' אותה בלי מלח). כעבור שלוש שנים, הקורטינה הוחלפה אחר כבוד באודי אחרת..

רכב יפה, פשוט, ואמין. תהנה :-)

פורסם

אני קורא את זה והצלחתם לשבור אותי. מי שמוכר קורטינה משנת 79 עד 82 שיגיד לי בפרטי עדיפות רק ל1600 ואוטומט. וגם לדוד שלי הייתה קורטינה שנת 79 בצבע ירוק מטאלי.

W202 C240

פורסם

נראה מעולה! בהצלחה רבה, תמשיך לעדכן.

המנועי 2000 שמדובר עליהם, עד כמה שידוע לי מדובר על מנועי פינטו. יש כמה קורטינות עם מנועי 2000 אשר שרדו את השנים?

אם כן, אשמח לדעת מפרט של המנוע (בעיקר דגם קרב' וכו').

תודה, JEP.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שבועיים של חיפושים, בקושי מצאתי אחת וגם היא לא רלוונטית (ידנית). קשה למצוא קורטינה.

אני מקווה שאני לא אתייאש.

ממשיך בחיפושים...

W202 C240

פורסם
אחרי שבועיים של חיפושים, בקושי מצאתי אחת וגם היא לא רלוונטית (ידנית). קשה למצוא קורטינה.

ממשיך בחיפושים...[יש אחת בגבעתיים או ברמת גן שנת 81 כחולה

פורסם

אך איזה זכרונות....

כילד אני זוכר את הקורטינה הכסופה 1.6 אוטו' GL שנת 79 שהיתה לנו.

הרכה היה מרווח ביותר, אזור הדשבורד היה מדופן בדיפון "דמוי עץ" יוקרתי:-), מאחור משענת יד שנפתחת מהמושב.

וכו'. לא אשכח שקנינו את הרכב ממישהו אמיד מאד באזור רמה"ש, שבדיוק החליף אותה בוולוו 240 מאיזהו דגם אני חושב שייבא בעצמו לארץ. אבי התלבט בין סובארו חדשה לבין הפורד. אני אפילו יכול לאמר לכם בוודאות ששילמנו בשנת 81 שרכשנו אותה 10,000$, זה היה המחיר+-.

הרכב שירת אותנו נאמה עד שהושבת בתאונה כתוצאה ממכת סמיטרלר, והוחלף בסיירה 1.6 GL אוט' שנת 84.

אבי תמיד אהב רכבים "כבדים" ובנויים באופן מאסיבי שיושבים היטב על הכביש. פחות עניינו אותו תאוצות כאלו ואחרות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

לאחר הרבה זמן, לא מעט ויכוחים, די הרבה עצבים, והמון המון דאגות, הסתיים השלב הראשון והחשוב של השיפוץ

שכלל פחחות, הכנה לצבע וצביעה. תהליך שלצערי ארך למעלה מחצי שנה אך כאמור נראה שהסתיים (נשאר לצבוע מספר חלקים קטנים).

אני מתנצל שלא שיתפתי ועדכנתי על מהלך השיפוץ, עובדה שנבעה מחששות כי הדבר יפגע בהתקדמות השיפוץ בגלל היחסים המורכבים עם בעלי המקצוע.

אשתדל לפצות על כך עד כמה שאפשר בשלל תמונות - כל שלב ,כל חור וכל טלאי תועדו בדקדקנות.

יקח לי קצת זמן לשפוך את הכל, לכן אתחיל בתמונות האחרונות.

כאמור זהו סופו של השלב הראשון בלבד. הרכב במצב מכאני+פח בלבד, כאשר השמשות, הדלתות, מכסי מנוע ותא מטען, מיכל הדלק וכל התכולה, מפוזרים אצלי בבית...

לפנינו (לי ולאבא) עוד המון עבודה של הרכבה והכללה, מציאת גומיות (שמשות+דלתות), יישור וציפוי בניקל של הפגושים, גילוון של חלקים ועוד ועוד...אלא שכעת מרוח לי חיוך על הפנים :-)

אלק.

DSCN8391.jpg

DSCN8394.jpg

DSCN8395.jpg

DSCN8402.jpg

DSCN8404.jpg

פורסם

אלק. היי

מזל טוב נראה שיצא מדהים למרות הצרות שבדרך. :onfire:

באמת לקח "מעל ומעבר למשואר"

טוב שאתם אחרי

בהצלחה בהמשך :beerchug:

אני אביא את הבירה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ממשיך בחיפושים...[יש אחת בגבעתיים או ברמת גן שנת 81 כחולה

לדעתי לא כל כך קשה...כי כאשר כבר יש ויש הצעות שונות פתאום הכיס נסגר .

לא אחת יש פרסומים פה ושם ואז כולם מנסים להפשיט את המוכר ,לצערי זו המנטליות .

קביעתי זו באה מהשטח כמוכר וקונה ,היא בדוקה .

ישנן לא מעט מציאות שנשארות ללא קונה .

פורסם

משיח יקר:

ברור לך "שמציאה" בשבילך.

יכולה להיות "גורטאה" בשביל אחר.

חוץ מזה השיפוץ נראה מבטיח בהצלחה בהמשך אני אוהב לראות שיפוץ מהיסוד.

• תוכן חדש...