Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי תאונה מס 2 החלטתי לחזור ליציבות של ארבעה גלגלים על הכביש אבל אין לי שמץ לאיזה כיוון לפנות. קראתי שלל רעיונות מנומקים יפה על שלל רכבים שבתקציב אך רבים הם פוסטים מ2007 ואחורה כך שהם אינם רלוונטים. אני מחפש משהו פרקטי לעיר, חסכוני, בטוח ושאינו אוהב לבקר במוסכים יתר על המידה, אתם יודעים, הדרישות הסטנדרטיות. יש למישהו כיוון?

תודה.

פורסם

חשבתי על כמה אופציות בשבילך:

1. פונטו - רכב חסכוני ובטיחותי.

2. משמעותית מעל התקציב שלך: סוזוקי אלטו חדשה מסוכנות. רכב חסכוני ביותר. יש מספר שרשורים שפתחו חברי הפורום שמתארים את הרכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רעיון מעניין מאוד. מקריאה שטחית על האלטו היא נראית כפתרון לא רע לבחור עירוני שכמוני חסכונית, זולה, פשוטה, רק מבחן הבטיחות שלה לא מלהיב במיוחד, נכון? אחרי שנים של רכיבה על כלי שהוא חסר נוכחות באופן מסוכן על הכביש יש בי דחף לרכב קצת יותר בטוח ושנראה לרחוק :shock: . לא מפריע לי כלל לרדת בשנתון ולדעת שאני נמצא בקופסא חזקה יותר באופן יחסי. הפונטו גרנדה נראית אולי כרעיון טוב יותר. מה דעתכם עליה? יש דברים שצריך להיזהר? מחלות? תסביכים? שוק?

ותודה על התגובה המהירה והעיניינית.

פורסם

אגב אלטו, לא מזמן דיברתי עם חבר שהחליט לקנות סוזוקי ברגמן 400 חדשה (קטנוע למי שלא מכיר)

הסוזוקי שלו עלתה 49 אלף ש"ח, שלי 59700

הביטוח שלו קצת יותר מכפול ממני והצריכה שלנו זהה לחלוטין.

עכשיו מתחילים גשמים והוא קנה איזה עטיפה מצחיקה לגוף, אני פשוט שם חימום או לחילופין מזגן בקיץ.

הוא יכול להרכיב מקסימום את חברה שלו שמאד לא נוח לה, ואני יכול את החברה ועוד 2 ילדים מאחור.

בקיצור, הפרש קצת מצחיק לא? :lol:

פורסם

לחבר עם הבורגמן יש יותר כוח סוס לעומת המשקל, וגם בלי הכוח העצום שלו, גם במהירות 20 קמש הוא יעקוף אותך בפקק הכי קטן, אה, והוא יורד מהכלי עם חיוך.

ההצעה שלי היא להישאר עם הקטנוע ולהשקיע במיגון, בתוך העיר אתה תקלל את האוטו כל שנייה במיוחד כאחד שירד משתיים לארבע.

ודרך אגב לו יש את הפינוק האוטומטי ולך יש את הסיוט הידני בשביל להגיע לצריכה שלו, כן הילוכים זה סיוט בפקק.

• תוכן חדש...