Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יש אפשרות לתת לאותו נהג לעקוף אני עושה את זה, אם הכביש חד נתיבי, או לפני שיירה של רכבים, פשוט אין ברירה: כדי להקטין את הסיכוי לנזק במקרה שאדרש לבלום חזק פשוט מוריד את המהירות. נניח נסעתי 80, עוזב גז עד 60, לא עוזר עד 40 וכד'. לפעמים 4 וינקרים. תלוי ממצב.

הרוב בד"כ מבינים את הרמז, אלה שלא מבינים פשוט זוחלים במהירות איטית מאוד.

כאשר היה לי BMW סדרה 7 שחורה היו מאט מאוד מקרים כאלה. עכשיו עם גולף אנשים מתנהגים באופן חצוף יותר. כאן בארץ הכל עובד ע"י פחד, רואים רכב מפחיד, חושבים שם נוסע מפיונר. רואים גולף אומרים נוסע סתם מישהו ומרשים לעצמם יותר. היחידים שהיו נדבקים ל-BMW היו ליסינגאים למניהם על מזדה 3 וקורולה שתמיד רצו להיות הראשונים ברמזור.

חחחח אין לך מושג כמה אתה צודק לגבי הרכב המפחיד שכולם מפחדים ממנו :-P

יהיה טוב וטוב שיהיה טוב.

פורסם

למורה הנהיגה שלי היה כפתור שמפעיל את אורות הברקס ללא בלימה. מאוד שימושי!

אני בד"כ מלטף דוושת בלמים כמה פעמים, זה ברוב המקרים מרחיק את הנדבק. לא עוזר? מאיט ואפילו יורד לשוליים, שיעקוף.

כל החבר'ה התמימים כאן שלא מנסים לשחק אבל כל הזמן דורשים מהם עד שאין להם ברירה אלא לשתף פעולה - כל מה שיש לי להגיד לכם זה פחחח. לא רוצה לעשות שטויות - אף אחד לא יגרור אותך. את האשמה חפשו בפנים בבקשה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לי ההצמדות מוכרת במקרים אחרים.

אני בנתיב השמאלי, עוקף טור של רכבים, יש לציין כמובן במהירות יותר גבוהה מהרכבים בנתיב הימני.

והרבה פעמים נהגים, בעיקר עם מכוניות פאר או רכבי ערסים, פשוט אין להם סבלנות והם נצמדים אליך כדי שתזוז ימינה ותיתן להם לעקוף כבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם זה קורה בכביש מפותל - אני משתמש רק בדרך הראשונה שציינתי :lol:

לא חרם להתעלל בסטינג-ריי בכביש מפותל? :wink:

שברולט קורסיקה 2 דלתות (משהו הזוי)

קוראים להזוי הזה שברולט ברטה.

מכיר את הבעיה המדוברת, לצערי, בעיה נפוצה מאוד אצלי.

אם הם נצמדים מאחור, זה לא כ"כ מפריע לי, הבעיה העיקרית היא כאשר הם נוסעים לאורך ק"מ רבים בנתיב לידי, קצת מאחור (בכדי להסתכל על הרכב), ואז בעצם חוסמים לי נתיב מילוט במקרה שקורה משהוא לפניי ואותי באופן אישי, זה מלחיץ.

בד"כ אני משתדל לנפנף אותם ע"י האטה דרסטית אבל באין ברירה, גם הורדת 2 הילוכים ודריכה אגרסיבית על הגז גורמת להם להפיל לסת לרצפה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חבל על הדלק...

הפתרון המושלם:

לא להסתכל בכלל בכדי שהחיות לא הכנסו למצב דומיננטי.

או כמו שאומר סיזר מילאן (Dog Whisperer).

"No Touch No Talk No eye contact".

פורסם

לאחר קריאת השרשור יצאתי לי לבלות בדאנסבר.

בדרך, בגלל שאני גר בין טירה לכפס, נצמד אליי איזה ערבי.

כמובן שישר נזכרתי באופציית הווישרים שהצחיקה אותי - והפלא ופלא - זה עבד!!!

בזמן שהוא נצמד אליי מאחורה אני מתיז עם הויישרים, מסתכל במראה ורואה אותו מפעיל את הווישרים ומוציא יד מהחלון בעצבים.אחרי איזה 10 שניות הוא פשוט בלם קצת, ואז שוב נצמד ושוב קיבל שפריץ.. בסופו של דבר הוא פשוט עקף אותי בקו לבן וצרח כמו משוגע ברגע העקיפה.

מה שמצחיק הוא שנסעתי על איזה 100 בכביש של 80 גם ככה....

פורסם

נתקלתי אתמול בלילה במשהו מפחיד ביותר, נהג מונית שירות במסחרית קטנה וחדשה, לא הפסיק ללחוץ כמו מטורף כל פעם אני נעלם לו מוריד את הרגל מהגז ואז אני קולט אותו מאחורה מגיח על 140 רק כדי לנסות ולהגיע אליי - אגב טיפ: הקטע עם הווישרים עובד D:

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

כשנצמדים אלי , אני לא משחק משחקים, לא מלטף את הברקס ולא משנה מהירות. ממשיך בדיוק באותה מהירות שנסעתי קודם.

אם אפשר לתת לעקוף אני מאפשר וכשהוא במקביל אלי עוזב את הגז בשביל לאפשר לו לעקוף אותי יותר בקלות.

אם אין אפשרות לתת לו לעקוף אין ברירה, אני בשלי, ממשיך באותה מהירות ומצידי שיתפוצץ. אני משנה את הזוית של המראה לראיית לילה כדי לראות אותו כמה שפחות וזהו, יותר מזה אין מה לעשות. אני שונא משחקים על הכביש. אם הוא החליט ללמד אותי לקח , לעקוף אותי לנסוע לאט בכוונה אני אסע במהירות שהוא יכתיב כי כל ניסיון לעקוף אותו רק ייתן לו דלק למשחקים שלו.

פורסם

move-over-rearview-mirror.jpg

מאוד תלוי במצב רוח, או שזז ימינה ונותן לעבור, או שנותן בגז, או שעושה דווקא ונוסע לאט יותר

רוב הפעמים זז ימינה ונותן לעבור.

Suzuki Jimny

פורסם

כאשר היה לי BMW סדרה 7 שחורה היו מאט מאוד מקרים כאלה. עכשיו עם גולף אנשים מתנהגים באופן חצוף יותר. כאן בארץ הכל עובד ע"י פחד, רואים רכב מפחיד, חושבים שם נוסע מפיונר. רואים גולף אומרים נוסע סתם מישהו ומרשים לעצמם יותר. היחידים שהיו נדבקים ל-BMW היו ליסינגאים למניהם על מזדה 3 וקורולה שתמיד רצו להיות הראשונים ברמזור.

חחחח אין לך מושג כמה אתה צודק לגבי הרכב המפחיד שכולם מפחדים ממנו :-P

כולם מפחדים חוצ מהכנופיית גנוסייד שלא :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רק אני לא מפחד שאני רואה BMW שחורה על הכביש ? :? אני מקווה שאתם לא באמת מפחדים שאתם רואים אחת במראה .

אגב אני נצמד רק לכאלה שנוסעים לאט בנתיב השמאלי ותקועים עליו ואחרי שהיבהבתי להם באורות גבוהים וכלום לא עזר רק אז אני נצמד והם מפנים את הנתיב.

פורסם

Yakird12, יש כאלה שכאשר נצמדים עליהם לא מפנים את הנתיב ועושים דווקא, למשל בכל פנייה מאיטים עד 50, נוסעים במהירות לא קבוע, כל פעם שיש חלון שבו זה מאחור היה יכול לעקוף מאיצים וכאשר נסגר החלון שוב מאיטים.

לא כדאי להצמד, נהג נורמלי יתן לעקוף את עצמו או לפחות יבין כאשר מאותתים לו עם אורות. נהג לא נורמלי לא יזוז מה שלא תעשו ויעשה דווקא. למען האמת כאשר מישהו עצבני נצמד מאחור זה ממש כיף להוריד את הרגל מהגז, אפשר ליראות איך האוטו שלו מתמלא אדים מעשן שיוצא לו מאזניים :D. הכי טוב זה בעלייה כאשר אצלך יותר סוסים ושני נתיבים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...