Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

B4 גיר ידני , 2000 סמ"ק , שנת 2007 . בתחילת נסיעה בדיוק כשאני מתחיל להרים את הרגל עם המצמד נשמעים רעשים קלים כמו ציפצופים מקוטעים (בתיאום עם הרעידות הקלות של האוטו בהרמת המצמד והתחלת נסיעה) אם אני לא טועה הרעשים באים מצד אחורי של האוטו.

מה אתם מציעים?

תודה

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

בבדיקה במוסך אמרו שהרעשים האלה באים מהמצמד ! (הם לא בדקו לעומק רק עשו ניחושים), נכון שהמצמד לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן (והם יודעים זאת), אבל אני לא כל כך משוכנע שהציפצופים האלה נובעים מזה, אולי הם נובעים מהשתחררות של משולשים או תפוחים או משהו קרוב לזה, פשוט לא נראה לי מהמצד.

האם זה היגיוני?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

אתה צריך להבדיל את הרעשים בין פעולה של שחרור המצמד לבין פעולה של תחילת הנסיעה, שהן פעולות מכאניות נפרדות. תלחץ על בלמים ושחרר את דוושת המצמד בזהירות. אם אתה תשמע את הרעש שאתה מתאר אז זה קשור למצמד בלבד ללא קשר לתחילת הנסיעה. אם אין רעש והוא נשמע רק כאשר אתה מתחיל לזוז אז צריך להעמיק עם הבדיקה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM התשובה שלך נשמעת לי קצת הזויה.

אם הוא ילחץ על הברקס וישחרר מצמד בלי לשלב להילוך - אני חושב (חושב!) שהוא לא ישמע רעשים.

אך אם הוא ילחץ על הברקס וישחרר מצמד בשילוב להילוך - אני בטוח (בטוח!) יכבה לו האוטו

הבדיקה שלך יכולה להתבצע רק על ליפט.

תעדכן בהתקדמות.

פורסם

אז ככה-

-אם אני לוחץ על הברקס ומשחרר מצמד בלי שילוב הילוך, אין כלום.

-אם אני לוחץ על הברקס ומשחרר מצמד עם שילוב הילוך כן יש את הצפיצופים האלה והקול שלהם מתגבר ככל שהאוטו מתקרב להתכבות.

-כשאני בנסיעה ומאיט כשאני מתקרב לבמפר למשל, בלי לנגוע למצמד, בדיוק כשהאוטו מתחיל לרעוד את הרעידות הקלות האלו אז נשמעים הציפצופים אבל בתדירות גבוהה יותר אך הקול עצמו לא מתגבר

-כשאני בחנייה עם מנוע עובד ובלי שילוב הילוך , ואני לוחץ על הגז פתאום אז נשמעים הקולות האלו רק בקול נמוך ולא כמו בנסיעה.

לא יודע, אבל לפי דעתי זה בטח לא קשור למצמד.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם

לפי איך שתיארת זה את בסוף באמת אין קשר למצמד. אני חושב שמשהו שלא יושב טוב עושה את הרזוננס הזה. תתחיל עם בית הפילטר המרובע מפלסטיק. לכאורה אינני רואה שום בעיה מכאנית, או שחפש את הרזוננס לבד או שעזוב את זה. ושאלה אחרונה, מסנן אויר מקורי או חליפי? מסנן חליפי שיושב לא טוב בבית הפילטר לפעמים גורם לרעידות של היחידה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש עוד דבר- יש קפיץ שנמצא מתחת למגבר הבלם והוא שולט על ה HILL HOLDER

כשלא מגרזים אותו הוא חורק בלחיצה על הקלאץ.

תתיז על הקפיץ WD40 ותראה אם זה משזה.

אם כן, גרז אותו בגריז.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...