Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בביתי יש מזגן ישן מאוד של חברת סניו.

נראה שהוא בן 7 שנים.

צריכת החשמל שלו מטורפת. משהו כמו 7 קו"טש.

אנחנו לא משתמשים בו לקירור אלה רק בחורף לחימום.

אחרי שמצאתי מזגן 1.25 כוח חמור, בטכנולוגיה של סופר אינוורטר וצריכה של A.

לא מצאתי מישהו שיתקין לי אותו בסכום שפוי.

רוצים 1000 שקל על ההתקנה.

אני לא מבין למה,יש חשמל,יש צינורות, הלכ מחובר. זה לא סוג של פלאג אנג פליי?

כמו כן המדחס נמצא על הגג,כך שאין צורך בסנפלינג מטורף. ואני גם יוריד את המדחס הישן.

מה לעשות?

מישהו מכיר טכנאי מזגנים שלא מחפש לעשוק?

עד כמה קשה זה להתקין לבד מזגן? {לא אני אבל לדוגמא, חבר חשמלאי בכיר שיש לו רישיון למתח גובה ומבין עניין בחשמל}

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בתנאי שיש לך קצת ניסיון טכני ויש לך את כל הכלים הדרושים, זה לא כזה סיפור להתקין מזגן קטן.

רוב המזגנים הקטנים מגיעים עם כבל חשמל שיוצא מהמאייד ( היחידה הפנימית) וכל מה שנותר הוא לחבר למעבה (היחידה החיצונית)

כאשר כתוב בפירוש היכן מתחבר כל כבל ולא צריך להיות חשמלאי בשביל לחבר את זה.

לגבי ההתקנה באופן כללי, הייתי ממליץ לך לשוטט קצת באינטרנט ולדלות אינפורמציה.

בגדול זה אפשרי.

בהצלחה.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

לפני שאתה משתמש בצנרת של המזגן הישן תבדוק על איזה גז הוא עבד כי מזגן שעובד על134a לא אוהב שאריות של R22 וגם שאריות של שמן מינרלי. יש סט צנרת 5 מטר אם האומים והכונוסים מוכנים את השארית מגלגלים ליד המעבה. ההתקנה ממש פשוטה וקלה מה גם שהמזגן מגיע אם הוראות הרכבה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם.

בסופו של דבר קניתי מזגן תדיראן 17N

1.7 כוחות סוס מהחנות אבי סופר. שיצא הכי זול {בדקתי בזאפ,היו חנויות זולות אבל המשחק של המשלוח + 70 שקל לכל קומה כי אין מעלית ייקרו משמעותית את העסק} בכל מיקרה, קניתי את המזגן ב2480 שקל, הובלה 120 שקל ואם הייתי מעוניין הוצע לי התקנה והובלה ב700 שקל .

אחלה מתקין וסכום נמוך מהשאר.

קוראים לו האני,למתקין, 0526705199

עשה אחלה עבודה,מהירה וטובה.

באזור ירושלים למעוניינים...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...