Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוץ F1 אצלינו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לא אצלינו בישראל אלא "אצלינו" ברוסיה בשנת 2014 (אומנם אני דובר שפה אבל אין לי אזרחות אפילו [ולא שהייתי שואף לקבל]).

1287153137_20101014_berni_putin_01.jpg

אבל עצוב לראות את זה קורם עור וגידים שם ואצלינו כאן בישראל לא רואים אור בסוף המנהרה.

מצד שני מקימי המסלול צפוים לשים 200 מיליון $ על הקמתו ועוד 40 מיליון $ לשלם לתאגיד של ברני בשנה הראשונה.

לא נראה לי שיש בארץ גוף שהיה מוכן להרים את זה כי אני לא רואה איך בתנאים שלנו הם מחזרים את ההשקעה...

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין טעם להיות מופתע.

בסדרה יש נהג רוסי ושמו ויטאלי פטרוב.

לאדה נותנת חסות לקבוצת רנו, כנראה מפאת הקשר האסטרטגי בין אוטוואז לרנו.

ברוסיה תעשיית רכב ענפה.

יש חברות נפט וגז.

אך זה מתבקש שסבב הפורמולה 1 ייכנס לשם.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

לא מופתע... גם אם בארץ היה את הסכום להקמת כל זה איפה בידיוק?אין לנו מספיק שטח בארץ וכו כן מי שמבין בג"ג יודע שרוסיה בעלת השטח הגדול ביותר בעולם ויחסית היא אחת המדינות העישירות.

פורסם

לא נראה לי שיש מקום להשוות מדינת כמעט עולם שלישי כמו ישראל שבה תרבות הנהיגה מסתכמת ב1.6 אוטומט למדינת G8 כמו רוסיה בה ישנה תרבות מוטורית ענפה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה לא עניין של חוסר מקום - אם מצאו מקום למתקן קטן בדימונה ושאר ירקות - אז גם לזה יכולים.

ועוד יותר - אם בבחריין, קטאר, סנגאפור ואפילו מונאקו יש מקום לזה - אז בטח גם כאן.

בקיצור - זה עיניין של רצון.

או יותר נכון - העדר רצון.

פורסם

בסיום מירוץ קוריא הגישו כיביעים ראש הממשלה (לא פחות) ושר תברות+ספורט+תיירות שהינו גם סגן שני של ראש הממשלה.

א. קשה לי לראות ראש ממשלה כאן מייחס חשיבות רבה כל כך לנושא

ב. מסתבר שאפשר לטפל ביחד גם בתרבות גם בספורט וגם בתיירות

ג. נושאים הנ"ל מספיק חשובים למדינה כדי שהשר הממונה עליהם יהיה סגן שני של ראש הממשלה (אנו רגילים שביטחון, חוץ, פנים, משטרה, חינוך בריאות וכו' באים הרבה קודם)

בקיצור - זה נראה כל כך שונה מהגישה כאן........

• תוכן חדש...