Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף פונטו 1300 עם או בלי ה"כ?

R'n'B
שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מצאתי שני פונטאים משנת 95 אחד עם ואחד בלי ה"כ. אכשיו נראה לי ש1300 לפונטו זה מאט מדי (בכלליות), אוטו די גדול לאמות 205 שבאה עם מנוע 1400 (אני מזכיר שהרכב הנ"ל באה עם מזגן). אכשיו מה עדיף עם או בלי ה"כ? כמה בכלל הה"כ מעמיס על המנוע?

תגדיו איך המזגן של הפונטו משנת 95 שמעתי שהוא לא אורגינאלי האם הוא שווה בכלל משהו?

תודה מראש L.A

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאתה מתכוון לפונטו 75,שסך הכל הביצועים שלה טובים למדי,למעט מנוע חסר גמישות בטורים נמוכים,עקב הנפח הקטן יחסית.כמובן שיש עדיפות לפונטו בעלת הגה כוח,אם כי גם בפונטו הרגילה ההגה לא כבד,רק ארוך ומסורבל יותר.צריכת ההספק של הגה הכוח אפסית.לגבי המזגן,ישנם פונטו בעלות מזגן מקורי,וישנם בעלות מזגן של רסקור.שניהם מקררים די טוב,ואיכות ההרכבה של המקומי טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואללה באמת עדיף ללכת על ההגה כח :shock: ... אין לי בעייה עם קצת להתעמץ עלמנת להוציא את הרכב מחניה :) , אבל אם אתה אומר שלהגה כח יש העמסה אפסית אז אני ילך על הדגם בעל ההגה כח.

יש למשהו עוד תגובות כדי לחזק או לסתור את דבריו של האדון פרחי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנים האלה מוטב שתבחן את הרכב ספציפית, הרכב כבר כמעט 10 שנים על הכביש ורמת האחזקה שלו מאד משפיעה על התנהגות המזגן/ההגה.

בכלליות מה שפרחי אומר דיי נכון, אוסיף גם שהמזגן המורכב בארץ לא ממש מקרר כמו מזגנים של יצרנים אחרים.. אבל זה כבר תלוי למה אתה רגיל.

אני עברתי מסוזוקי סוויפט 1000 לפונטו 95 75 (1250) והמזגן שם היה מקרר פחות טוב ומוריד מכח המנוע הרבה יותר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רגיל לסובארו 2001 כך שיהייה לי קצת קשה להתרגל, אבל בשביל אוטו ראשון אני מוכן להתפשר. כן אני יודע שרכב בן 10 צריך לבדוק ב10 עינים. מה זאת אומרת ספיציפית אולי לא הבנתי את הכוונה שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה היא שתקח 2 רכבים מאותו שנתון, שניהם מפאת גילם גם נשמרו אחרת על כל מכלוליהם, לדוגמא:

יש פונטו שגומרת מנוע אחרי 150 אלף

ויש פונטו אחרת שתוכל גם לנסוע 300 אלף שמצב המנוע עדיין תקין.

הכל תלוי באיך אתה מחזיק את הרכב, לכן יש לבדוק את המזגן ואת ההגה כח באותה מידה.. גם הם מכלולים שנשחקים יותר או פחות בהתאם לכמה שאתה שומר ומטפל בהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...