Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פירסום מודעה ביד 2 הוא בחינם. כל יום אני אפרסם לי 306 XSI ב 50000 ש"ח, בסוף המחירון של הרכב שלי יעלה. אחלה שיטה.

אני מקווה שהם מחשבים את המחירון בצורה קצת יותר אינטילגנטית, אולי בסקרים של בכמה נקנה הרכב בפועל.

השיטה ביד 2 היא לא לחשב את המחיר ,לפי מה שמפורסם במודעה.

כאשר אתה מוריד את המודעה מהפרסום, מבקשים ממך באופן אנונימי לרשום, בכמה נמכר הרכב.

האם כולם רושמים את האמת?

אין לדעת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1+ להודעה מעלי !

היום מכרתי את הרכב שלי ויד 2 דפקו אותי כל כך חזק עם המחירון שלהם !!!

לפי אדון לוי הרכב שווה כ19K ועם ריג'קטים אי אילו ואחרים המחיר אמור היה להסגר באיזור ה16-17 לרכב סביר

יד 2 החליטו שהמחירון 15 וחצי ואז לך תמכור ב13 בשיניים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אנשים, מתי תבינו שמחירון אמור לשקף את מצב השוק! אם מחירון אחד אומר 19 והשני 15, ואתה מצליח למכור ב-15, אז השני צודק - זה הכל!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל נדירים ביותר הרכבים שאפשר למכור במחירון ותמיד זה ימכר מתחת או יותר נכון ברוב המקרים אפשר לספור על כף יד אחת את הדגמים של הרכבים הספיציפים שימכרו בדיוק במחירון או מעל

וברגע שיש מחירון שאומר שרכב שווה X אז ב99 אחוז מהמקרים הרכב ימכר בסכום X-Y.

אבל כשמחירון Z יותר נמוך משל X והוא כרגע נפוץ יותר כי הוא נגיש יותר גם סכום המכירה בהתאם

מצב השוק השתנה בגלל המחירון של יד 2

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

תראה, כשיש שני מחירונים, אז ברור שהמוכר ירצה ללכת לפי הגבוה והקונה לפי הנמוך. המחיר שיוסכם בסוף יהיה מחיר השוק של הרכב. אפשר להסכים על מחיר באמצע בין המחירונים ואפשר גם לא להסכים ולחכות לקונה/מוכר הבא.

זה נכון שבהרבה מקרים מכוניות נמכרות מתחת למחירון (אבל ממש לא נכון שאפשר לספור על יד אחת את אלו שלא). זה קורה כי רוב האנשים לא שומרים כמו שצריך על המכונית שלהם, ולכן יש ריג'קטים וצריך להוריד במחירון. זה קורה גם כי שוק הליסינג חותך את המחירים של המשומשות ומשפיע גם על הפרטיות. אז אל תאשים את המחירון. תאשים את השוק...

רוני 

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...