Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ בענייני עבודה

colauti 9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עזבתי מקום עבודה לאחר 11 שנים (עבדתי בו החל מהיותי חייל בסדיר ועד אתמול) בגלל תחושה של מיצוי עצמי.

אני מבקש מחברי פורום,שהתנסו בפרידה מעבודה לאחר תקופה ארוכה -האם תוכלו לתת טיפים איך ממשיכים מכאן ?

איך מתמודדדים עם מצב,שבו היית רגיל לקום בבוקר לעבוד ועכשיו אין לך את זה ?

רק אציין לענייננו,שאני אקדמאי בן כמעט 30 מתחום החינוך ועבדתי לא בתחום ההכשרה שלי .

אני שלם לחלוטין עם עזיבת מקום העבודה (ולדעתי אפילו גם מבחינת המיצוי המקצועי וגם מבחינת הכסף הייתי צריך לעזוב מזמן

ואפילו מעט בוכה על 3-4 השנים האחרונות).

אני מחפש בסה"כ עבודה,שאוכל לחייך בבוקר כאשר אני קם אליה ושארוויח בה לפחות 4,000 ש"ח כדי שאוכל לגמור את החודש בכבוד ושיישאר ממנה 1000-1500 ש"ח ממנה לחיסכון .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל אם אתה מרגיש שמיצית את עצמך אז אני שמח שהגעת להחלטה לקום וללכת, אני מכיר לא מעט אנשים שפשוט נשארים במקום העבודה וממורמרים עד עצם היום הזה רק בגלל שאין להם האומץ לקום ולעזוב.

תכין קו"ח ופנה לחברות כ"א על מנת למצוא משרות רלוונטיות בשבילך, ייתכן ואפילו תמצא משהו בתחום השכלתך.

הייתי ממליץ לפנות ל"חבר הון" חברת כ"א הגדולה ביותר היום בארץ ובעלת אלטרנטיבת משרות גדולה.

יש לך 11 שנות ותק במקום העבודה האחרון, זהו יתרון ביחס לשאר השוק כיוון שאתה מראה שאתה אדם רציני ובעל רצון להתשקע בחברה אחת ולהתקדם. עצה שלי כאשר אתה ניגש ומציין ציפיות שכר - תעלה את הרף, אני בטוח שאתה יכול להשיג הרבה יותר ולהוציא הרבה יותר מעצמך... :wink:

שיהיה בהצלחה

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשןלב הראשון אתה צריך לבחור את התחום בו תרצה לעסוק.

אח"כ קורות חיים מכוונות לתחום והפצתם בחברות השמה/כ"א, רישום בלשכת התעסוקה (סיכוי קלוש אבל קיים) וגם פנייה ישירה ע"י דפיקה בדלת והשארת קו"ח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...