Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 15 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב חיסכוני מאוד (בכול זאת סטודנט) גיר ידני ומנוע לא גדול שישרת אותי נאמנה

אני נסוע בעיקר בכביש עירוני ופעם בשבוע לירושלים.

חשבתי על רנו קליאו B גיר ידני 1400

אשמח להמלצות או חוות דעת על רכב זה

רועי

פורסם

בתקציב כזה הייתי ממליץ להוסיף לרשימה פונטו ושרייד. בצע חיפוש, יש הרבה שרשורים בקשר לכל אחד מהרכבים האלה, כולל נתוני פרוספקט של השרייד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למען האמת אני מוכר את הרכב שלי... ( אני גם סטודנט אבל התחדשתי לרכב אחר ) יש לי פורד פיאסטה שנת 98 אני מוכר אותה ב 6300 ( אפשר לדבר קצת על המחיר ) ועם הסכום שיש לך תוכל לעשות לה ישור קו קטן. ביטוח ועוד ישאר לך כסף לביזבוזים ( ישאר לך הרבה כסף לביזבוזים ) רכב מעולה נראה טוב מנוע 1300 מאוד חסכוני. ( אני מבית שמש ונסיעה לתל אביב הלוך חזור זה 40 שקל דלק ) כמובן ידני אם תרצה דבר איתי בפרטי.

פורסם

הי

לא ציינת תקציב...

פיזו 306 מהמודלים האחרונים, מנוע 1400 ידני. זו ההמלצה שלי

(יש גם מעט מאוד קסרות 1400 ידניות, אוטו דומה...)

סער.

פורסם
הי

לא ציינת תקציב...

פיזו 306 מהמודלים האחרונים, מנוע 1400 ידני. זו ההמלצה שלי

(יש גם מעט מאוד קסרות 1400 ידניות, אוטו דומה...)

סער.

תראה את הכותרת. המלצה לרכב עד 15K זאת אומרת המלצה לרכב עד 15 אלף.

• תוכן חדש...