Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפש רכב לחמותי (אישה בגיל 70).

 

הרכב הנדרש הוא רכב קטן: יונדאי גטס, פיאט פונטו, דייהטסו סיריון וכו'.

 

הילוכים: אוטומטי בלבד.

 

מטרת הרכב: בעיקר נסיעות עירוניות קצרות.

 

סכום: 20,000 ש"ח +- 3,000 ש"ח.

 

הרכב נדרש להיות אמין, זול וחסכוני (לא נדרש כל מיני תוספות שמייקרות את הרכב ואישה בגיל 70 לא תשתמש בהם).

 

השאלות:

 

איזה רכב הכי מתאים לדעתכם ?

 

מה דעתכם על קניית רכב שהיה בעברו בהשכרה/ליסינג ?

 

יש מציאות כמו: רכב משנתון חדש יותר עם הרבה קילומטרז' או רכב ישן יותר (ב- 3-4 שנים), מה לדעתכם עדיף:

רכב משנתון חדש בהתפשרות על כמות הקילומטרז' (מזכיר בשנים אלו הקילומטרז' קרוב ל-200,000) ?

 

בתודה מראש.

פורסם

ב-23000 שקל קשה למצוא מכונית כמו שאתה מחפש, ואם יש כזו משנתונים מתקדמים עם הרבה ק"מ צפה בעיות מכניות והוצאות.

לא ממליץ על פונטו אוטמטית (גיר רציף בעייתי ביותר), סיריון לא תמצא במחיר כזה, וכנ"ל גטס.

ממליץ על סובארו אימפרזה 97-8 המשלבת אמינות ללא תחרות, הגה כוח, מיזוג מעולה, וצריכת דלק של כ-1/9 בתוך העיר.

החוכמה למצוא אחת כזו במצב טוב, ולא להבהל ממכונית עם 150000 ק"מ.

מאזדה לנטיס, 323 גם יכולות לענות על הקריטריונים.

בכלל כמשומשת בת למעלה מ-10 שנים אני ממליץ רק על יפניות ששורדות את הזמן טוב יותר מהאירופאיות.

פורסם

מה הבעיה בגיר הרציף של הפונטו האוטומאטית?

להיפך, זו נשמעת לי האופציה הטובה ביותר עבורה, חוץ מזה שממש ממש קשה למצוא אחת במצב טוב...

פורסם

שלום

 

תודה על התגובות.

 

יש הרבה יונדאי גטס שנת 2001-2003 עם כ- 140,000 ק"מ סביב 23,000 ש"ח ביד 2.

 

מה דעתכם ? שווה ?

  • 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

פיז'ו 308 החדשה היא מכונית מעולה. יצא לי לנהוג בה והיא כנראה המשפחתית הטובה בישראל (למי שמוכן להתפשר במעט על מקום במושב האחורי). אבל 308 החדשה ממש לא בתקציב של פותח השרשור.

פורסם

כנראה שהמשתמש החדש טעה ב-100 אש"ח.

בכל מקרה - לגבי האימפרזה מדור ראשון - היה לי ניסיון מר מאד עם מכונית כזו, ידנית, שנרכשה ממקור אמין ביותר (בתוך המשפחה) בגיל 4 שנים ופחות מ-50,000 ק"מ. נמכרה כעבור 3 שנים ו-40,000 ק"מ נוספים אחרי שסחטה ממני תיקונים בעשרות אלפי ש"ח. אולי זה היה לימון, ולמרות שנהניתי מהנהיגה בה העלויות הוציאו ממני כל רצון להמשיך ולרכוש רכב מאותו מותג.

אישית לא הייתי מתלהב מרכישת רכב כה ישן כאשר מדובר בנהגת מבוגרת, לא נעים להתקע עם הרכב וסביר שמוסכניק שאינו ישר במיוחד שיראה נהגת מבוגרת ימצא דרכים לנפח כל תיקון. לדעתי - לנסות לחסוך עוד כמה חודשים ולחפש רכב יותר צעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

חבר'ה אתם שמים לב שהקפצתם שרשור מלפני 4 שנים, כן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חוסר תשומת לב. מסביר גם איך הסובארו 1997 הגיע למחיר 23 אש"ח (קצת פחות ממה קיבלתי תמורת הקורולה 1998 שלי כמה שבועות לפני שנפתח השרשור).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...