Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרכים עם 505

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שתי 505 מהיום

האחת, סטיישן, עומדת ברח' פינסקר בת"א כבר זמן רב

השנייה מודל 90' נצפתה לפני שעה חונה ברח' דובנוב בת"א

לא פינסקר אלא פנקס.

• חודש מאוחר יותר...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם היו שמים לי תמונה של פאסאט חדשה (או כל רכב סאלון\מנהלים אחר), ותמונה ליד של ה505 הייתי בוהה יותר זמן ב505.

אבא שלי בתקופה שעברנו בית (הייתי בן 4-6 בערך), קנה 305 ממוסך של ערבים (הוא הכיר שם איזה מכונאי, באמת מכונאי טוב, אפשר היה לקרוא לו "הלוחש לפיג'ו", כל פיג'ו אבא שלי היה מטפל אצלו).

בקיצור קנה אותה במצב מצויין ב5K, אחרי שעברה שיפוץ ראש מנוע.

אני זוכר את הרעש של המנוע, של הטרנטה כשהו היה נכנס לרחוב.

אני זוכר שלא היה חגורות במושבים האחוריים.

לא פעם ולא פעמיים הייתי עולה לתא נהג ומתחיל לשחק עם הדוושות ועם הידית הילוכים, חשבתי שאני במירוץ, עד שיום אחד נסתם הקרבורטור8)

דרך אגב, ה305 לא ראתה מוסך במשך שנתיים ו50KKM בערך, רק תקופתיים. וגם קלאץ' לא החלפנו, סחבנו אותו כמה שאפשר.

בסוף נתנו אותה לכמה פועלים בתמורה לעבודה קטנה שעשו (שווי העבודה היה 1K ש"ח ככה).

בקיצור אני הייתי מוכן להחליף בחינם את הקוואליר שלי בפיג'ו 305 או 505, אבל במצב דומה (אני מביא רכב במצב מכאני טוב, ורוצה לקבל רכב במצב מכאני טוב).

בשביל 505 ידנית כמו שיש לפותח השרשור, אני מוכן להוסיף עוד כמה אלפים וגם את הקוואליר שיש לי בחניה.

מאיפה אתם מוצאים חלקים לרכבים האלה?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

היום ראיתי בטכניון אחת שמורה ביותר בצבע כחול אוטומטית. מרוב התרגשות שכחתי לצלם:-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...