Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש כזה מתאם שניתן לרכוש כדי להחליף את הרדיו המקורי בבראבה , מישהוא מכיר חנות באזור רחובות ? כמה מתאם כזה אמור לעלות? תודה רבה.

פורסם

שלום לך, אז ככה, היתה לחבר שלי פיאט בראבו - קופה, אז היה לו גם רדיו דיסק מקורי באוטו, אז הטריק הוא כזה שאתה מוציא את הרדיו-דיסק המובנה בפיאט, נשאר לך בפנים המתאם שאתה מחפש, פשוט מאוד אתה שולף את הרדיו והחלק(מתאם) נישאר כבר ביפנים, ובו אתה מכניס את ה רדיו הרצוי...חיסכון מינימום ב 200 ש"ח.... :D

מש"ק זרזור

פורסם
:wink:

אז יש שם רדיו טייפ מובנה , לא רדיו דיסק , ואם זה המצב , מה זה המתאם הזה?

תראה...רדיו-דיסק או רדיו טייפ זה כבר לא משנה מה יש שם כרגע, שהמתאם בישביל שתשים את הרדיו דיסק הרצוי הוא כבר נמתא בפנים מאחורי הטיים שריים עכשיו אצלך באוטו, החשוב הוא ש אתה מוציא את מה שיש עכשיו, מפרק אותו, ותמחת לרדיו טייפ שיש עכשיו קיים פלג מיוחד שעוזר לך להכניס את מה שתרצה, אפילו DVD חשמלי. :lol:

תמונה : bravo04.JPG

מש"ק זרזור

פורסם

מה??

אם אתה מוציא את הטייפ המקורי איזה מתאם נמצא???

אחי - אתה צריך לקנות מתאם לפיאט בראבו כמו שבתמונה המצורפת.

גש לסוכנות או למתקין רציני - לדעתי תשאל בפורום את Kicker, Alpine ואחרים שמתקינים

ותראה מאיפה ניתן להשיג.

לי יש בראבו וקיבלתי את המתאם מהמוכר.

p3_223.jpg

פורסם
ebari מזל שמצאת תמונה של המתאם אחרת הקישקושים היו ממשיכים לרוץ פה. :D:D:D

מה שלי הכי הפריע זה שמישהו פה קרא לבראבו קופה...

נכון, יש לי בראבו ואני אוהב אותה מאוד והאוטו ממש חזק אבל היא עדיין לא פיאט קופה... לצערי...

פורסם
ebari מזל שמצאת תמונה של המתאם אחרת הקישקושים היו ממשיכים לרוץ פה. :D:D:D

מה שלי הכי הפריע זה שמישהו פה קרא לבראבו קופה...

נכון, יש לי בראבו ואני אוהב אותה מאוד והאוטו ממש חזק אבל היא עדיין לא פיאט קופה... לצערי...

אחי...יש פיאט פראבא ו פיאט פראבו (FIAT BRAVA & FIAT BRAVO) בראבו זה קופה ו בראבא זה 4 דלתות משפחתית...אז לא להתבלבל :roll:

bravo09.JPG

תמונות נוספות של בראבו קופה : http://www.angelfire.com/yt3/stas_max/bravo.html

מש"ק זרזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...