Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב הסיכויים שמצאתי את "הכלה", לא מצאתי פה התייחסות לגבי מה קורה מיד עם החלפת הבעלים מבחינה ביטוחית.

האם אני משלמת עם החלפת הבעלות ביטוח חובה? איך זה הולך? ואם לא רוכשים ביטוח חובה בדואר - האם אפשר דרך האינטרנט? (הקנייה תהיה ביום שישי)

פורסם

עכשיו כשכאב ראש הגדול מאחורייך ומצאת את הכלה

הביטוח הוא עסק יותר פשוט אם כי הכל עניין יחסי.

דברי עם הסוכן שלך (ואם אין לך אז דרך חברים\משפחה\מישהו שסומכים עליו תשיגי אחד טוב)

ותשלמי את ביטוח החובה לפחות, ככה כשתקני את הרכב והוא יהיה כבר על שמך

טלפון אחד לסוכן ביטוח שיפעיל את הביטוח וזהו, את רשאית לנסוע על כבישי ארצנו :)

אבל לא לנסוע ללא ביטוח חובה לפחות!!!

404

פורסם

הפרוצדורה פשוטה מאד - עלייך להצטייד בפרטי הרכב (מספרי רישוי, שלדה ונדמה לי גם מנוע) ובפרטי כרטיס האשראי. עם פרטים אלה בידך צרי קשר עם סוכן הביטוח שלך, אם הוא מכיר אותך תהליך רכישת הביטוח - גם החובה וגם המקיף - הוא עניין של לא יותר מ-10 דקות. חיוני שביטוח החובה יהיה תקף בעת העברת הבעלות כדי שתוכלי לנהוג ברכב מיד.

יש חברות ביטוח המאפשרות הפקת תעודת ביטוח החובה בסניפי הדואר - בסמוך להעברת הבעלות. עלייך לברר זאת מול הסוכן שלך.

הערה אחת קטנה - אם רכישת הרכב לא נעשית תחת לחץ זמן נסי לברר מחירי ביטוח אצל יותר מסוכן\חברה אחת, ובחרי בחבילה הנראית לך מתאימה ביותר לצרכיך (ואני בכוונה לא אומר הזולה ביותר שכן נכנסים גם פרמטרים לא כספיים של שירות וכו')

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הפרוצדורה פשוטה מאד - עלייך להצטייד בפרטי הרכב (מספרי רישוי, שלדה ונדמה לי גם מנוע) ובפרטי כרטיס האשראי. עם פרטים אלה בידך צרי קשר עם סוכן הביטוח שלך, אם הוא מכיר אותך תהליך רכישת הביטוח - גם החובה וגם המקיף - הוא עניין של לא יותר מ-10 דקות. חיוני שביטוח החובה יהיה תקף בעת העברת הבעלות כדי שתוכלי לנהוג ברכב מיד.

יש חברות ביטוח המאפשרות הפקת תעודת ביטוח החובה בסניפי הדואר - בסמוך להעברת הבעלות. עלייך לברר זאת מול הסוכן שלך.

הערה אחת קטנה - אם רכישת הרכב לא נעשית תחת לחץ זמן נסי לברר מחירי ביטוח אצל יותר מסוכן\חברה אחת, ובחרי בחבילה הנראית לך מתאימה ביותר לצרכיך (ואני בכוונה לא אומר הזולה ביותר שכן נכנסים גם פרמטרים לא כספיים של שירות וכו')

ממה שהבנתי אני לא חייבת לעשות צד ג' ומקיף באותה חברה שעשיתי אצלה חובה, לא הייתי רוצה להתחייב על ביטוח טרם בוצעה הבעלות כי תמיד יש איזה צ'אנס שפתאום זה לא יצא לפועל (נגיד פתאום המוכר לא מגיע מסיבה כלשהיא וכל העניין נדחה)

מה קורה אם אני נוסעת מהדואר עד הבית ברכב החדש? האם יש חברה (לא ביטוח ישיר ודומהה) שאפשר להפעיל איתה ביטוח חובה תוך מספר דקות?

פורסם
ממה שהבנתי אני לא חייבת לעשות צד ג' ומקיף באותה חברה שעשיתי אצלה חובה, לא הייתי רוצה להתחייב על ביטוח טרם בוצעה הבעלות כי תמיד יש איזה צ'אנס שפתאום זה לא יצא לפועל (נגיד פתאום המוכר לא מגיע מסיבה כלשהיא וכל העניין נדחה)

מה קורה אם אני נוסעת מהדואר עד הבית ברכב החדש? האם יש חברה (לא ביטוח ישיר ודומהה) שאפשר להפעיל איתה ביטוח חובה תוך מספר דקות?

אסור לך להזיז את הרכב ללא ביטוח חובה. חד וחלק. אם את נוסעת ללא צד ג' או מקיף את מסתכנת באי כיסוי נזקים לך או לצד שלישי במקרה תאונה.

לגבי נושא הפעלת הביטוח בררי את הנוהל אצל הסוכן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מהתחלה

יש לך את פרטי הכלה. מספר רישוי שלדה וכו' תבררי עם הסוכן למה הוא זקוק וקבלי זאת מהמוכר.

הסוכן מכין את הניירת בטוח חובה, בטוח מקיף או צד ג' בהתאם להחלטתך.

עד עכשיו לא עלה אגורה.

ביצעת את העברת הבעלות בדואר, את מרימה טלפון לסוכן והוא בתוך דקה מפעיל לך את הביטוח.

הוא מודיע לך הכל בסדר את נוסעת לביתך עם הכלה .ועם ביטוח. הוא יכול לשלוח לך לדואר בפקס את תעודת ביטוח חובה בשלב הביניים.

אז הוא מחייב את כרטיס האשראי שלך בהתאם למה שסיכמתם ביניכם.

לא להזיז את הרכב ללא ביטוח חובה על שמך בתוקף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה, עזרת לי מאוד

מהסוכנים שדיברתי איתם - מוכרים חבילה אין פה להוריד רכב חלופי, גרר או שמשות אם רציתי להוזיל (חוץ מסוכן אחד שאצלו אפשר להוריד רכב חלופי - מתברר שמדובר בסה"כ ב-100 ש"ח הבדל) - קצת מעצבן אבל מילא

עקרונית תוך 5 דקות (ויש בעיה לעשות את זה ביום שישי כי חברות הביטוח סגורות - אבל סיכמתי עם סוכן אחד שהפוליסה תהיה מוכנה ורק התשלום יתבצע ביום שישי כשאני יודיע)

פורסם
ממה שהבנתי אני לא חייבת לעשות צד ג' ומקיף באותה חברה שעשיתי אצלה חובה,

אינך רוכשת ביטוח צד ג' וביטוח מקיף - אלא בוחרת מבין השניים את הדרוש לך. הביטוח המקיף כולל את רכיב צד ג' ובנוסף גם לו גם הגנה בפני נזקים לרכב שלך. העניין הוא שאם לא מדובר ברכב חסר ערך כמעט לחלוטין התוספת של כמה מאות שקלים בהרחבת הביטוח מצד ג' למקיף עלולה להוכיח עצמה כהצלה לחשבונך אם יקרה נזק לרכבך.

• תוכן חדש...