Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נתקל המון בבעייה שמערכת ההפעלה עולה אך יש מסך שחור ורק רואים את העכבר והמחשב לא מגיב לכלום, לאחר מספר דקות הבעייה נעלמת וחוזרת לאחר מס' ימים.

מחיפוש בגוגל מצאתי שהתופעה ידועה אך טרם מצאתי פתרון.

האם מישהו מכיר פתרון לבעייה?

בתודה,

איתמר.

פורסם

>>עשו לי GENOCIDE בפורום

איתמר, לצחוק על נושאים כאלה כמו שואה ומעשים בלתי הומניים נגד האנשים (בזמנו כולל לניצולי שואה קראו בארץ "סבונים" למשל, זה יוצר אסוציאצייה שבמחנות השמדה יצרו סבון מבני אדם), זה בהחלט עצוב ורק מראה שלא כולם למדו לקח מהשואה שקרתה במלחמת העולם השנייה.

לא יודע מה השורשים שלך, אבל במקרה שלי ההורים שלי נישארו ללא סבים, ללא דודים וכימעט ללא קרובי משפחה, מכיוון שאותם השמידו ליטאים נאצים בדרכים אכזריות במיוחד (אם אתה רוצה יותר פרטים על כך, קרא את הספר ליטא ארץ הדמים).

זה שכאן בארץ משתמשים נגד האזרחים באמצעים שנחשבים שווי ערך לאותם שהשתמשו במלחמת העולם השנייה, זה שוב מראה שכאן עד כדי אבסורד לא מכבדים את המורשת של העם שלנו. לפי קונבנצייה בין לאומית אסור לענות אפילו פושעים בבית כלא שהורשעו בבית המשפט. בפועל מענים אזרחים ללא כתב אישום, ללא משפט וללא הרשעה, אלא רק על סמך מישהו באדמיניסטרצייה שהחליט שלמישהו לא מגיע לחיות משקיולים בלתי חוקיים אשר לא קבילים בשום בית משפט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

tzvipper, תשתחרר.

איתמר. הייתה לי בעייה דומה, המחשב פשוט היה נתקע לי בעבודות שהיו קשורות בעיבוד גרפי עם סרטונים. אחרי עברתי על הכל הסתבר לי שהייתה התנגשות בין שני דרייברים שגרמו לזה. התקנתי מחדש את הווינדוס ומאז הכל דבש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...