Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה מחיר נמוך יחסית אבל זה ללא התקנה ללא סאב וללא מגבר שאולי אני יוסיף בהמשך..

חשבתי על קומפוננט לקדימה של מורל טמפו 6

pioneer tsa6983s לאחורה

ורדיו דיסק של פיוניר dehp4050ub

אני שומע בעיקר היפ הופ לפעמים האוס וכאלה אני מחפש משהו עם באס עמוק ואיכות טובה

תודה מראש :)

פורסם

מגבר אני ישקיע בהמשך כי אני לא ימצא משהו טוב בתקציב הזה... יש רמקולים אחרים שאתה ממליץ שנותנים באס עמוק ואיכות טובה?

פורסם

זהו זה גומר לי תתקציב ונראה לי שזה יישמע פחות טוב מהטמפו והפיוניר כי זה בלי מגבר וייקח לי קצת זמן לקנות את המגבר..

פורסם

אתה יכול לקנות את הדוטק ולחבר אותו להגברה של הרדיו דיסק, תחשוב על זה שבהמשך כמו שאמרת אתה רוצה לקנות מגבר אז הדוטק לתווך הארוך עדיף.

A3

K04 Inside

פורסם

מה זאת אומרת לחבר להגברה של הרדיו דיסק? זה מחובר בכל מקרה לרדיו דיסק

וזה לא יישמע מוזר רק עם מערכת מקדימה? :D כי זה גומר לי את התקציב וייקח לי זמן לקנות לאחורה ולא נראה לי שיש לי מקום לסאב אז אני צריך להשקיע יותר על האחורה שייקבל פידבק טוב

פורסם

באס טוב מאחורה זה רק סאב, רמקולים טובים לאחורה זה סאב :).

תקנה דוטק לקדימה בינתיים פיטרון אחי טוב.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם

אין לי מקום מאחורה לסאב... אין רמקולים זולים יחסית עם באס טוב? או שנקנה free-air אבל אני מעדיף לשמוע לפני כי עוד לא שמעתי פרי אייר ואני לא רוצה שיהרוס את הדוטק :D

אני יודע שבמה קידמית זה בעצם כמעט כל מה שהנהג ומי שיושב מקדימה שומעים והרמקולים האחוריים זניחים לעומתם אבל עדיין אני מחפש יותר באס לאחורה אבל אין לי מקום לתיבה...

פורסם

יש גם סאבים קטנים מאוד שעושים עבודה מצויינת להשלמת הבאס אם תיבות קטנות מאוד.

אם תקציב כזה הייתי הולך על יד שניה. יש הרבה מציאות שיתאימו לתקציב שלך ואפילו תוכל להכניס מגבר.

אם לא מתאים לך יד שניה לך על מה שרובם אמרו לך על הרדיו ועל הקומפוננט מורל דוטק.

בהצלחה.

פורסם

מסכן הבחור, מה הוא רצה?

לא לכל אחד ולא בכל תקציב ראוי להמליץ על קומפוננט, מגבר וסאב. המקרה של הבחור הזה (אוראל?) זה מקרה קלאסי של קומפוננט, 6X9 ור"ד.

לבחור אין תקציב למגבר וסאב, אין מקום לסאב, הוא "בהמשך אולי" יוסיף מגבר וסאב, אז למה להמליץ לו על סאב?

בתקציב של 1500 שקל להמליץ על דוטק? מאחורה???

בחור יקר,

הר"ד שהצעת בתחילת השרשור הוא טוב ומומלץ.

את הרמקולים רצוי לשמוע לפני קנייה, ככל שהרמקול יותר נציל, כך הוא יישמע יותר חזק על הר"ד שלך, קח בחשבון שעוצמה לא תמיד מעידה על איכות.

כל רמקול נשמע שונה מרמקול של חברה אחרת, לכל אחד אופי צליל משלה, כדאי שתשמע ותדע למה אתה מתחבר יותר.

אני יכול להמליץ לך על המורל טמפו, שהם מאוד מאוזנים, DLS שהאחוריים שלהם טובים, הרץ שיש להם הרבה באס אבל לא אהבתי בכלל את הטוויטר שלהם, נסה לשמוע אצל כמה אנשים ולראות מה אתה אוהב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...