Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מכשיר עדיף לפי דעתכם?

מה שחשוב לי קודם כול זה האיכות שמע בזמן שיחה והאיכות הכלללית של המכשיר (נוחות שימוש, חוזק פיזי, איכות קליטה), ורק אחרי זה יכולות מולטימדיה (אינטרנט, מצלמה, GPS).

במחיר W995 זול ב200 ש"ח, לפי דעתכם שווה להשקיע בAINO או לא?

חג שמח

פורסם

יש לי את הW995,

פלאפון טוב מכל הבחינות- בטריה חזקה, פלאפון עמיד, רמקול מאוד חזק ואיכותי, מצלמה מאוד מאוד איכותית עם פלאש חזק ומוציא תמונות מאוד טובות בלילה!, אחד הייתרונות שאין להרבה פלאפונים זה מצב תאורה, שהפלאש דולק קבוע לעשות אור (בלי קשר למצלמה, אלא כפנס) וזה יכול להאיר חדר חשוך, פנס מאוד מאוד חזק!

יש לו ממשק פייסבוק מאוד נוח, כל מיני יישומים מגניבים כמו TRACKID שמזהה לך שירים, GPS יש, כל מיני תוכנות של לווין גם יש, אין בעיות קליטה, ממשק מאוד מאוד נוח ומהיר, כ8GB זיכרון, כנגן הוא מאוד מאוד איכותי ואתה מקבל איתו אוזניות IE (אטמים) מאוד איכותיות שמוציאות סאונד איכותי ונקי עם בס נקי.

מאוד מאוד מומלץ!!!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

גם לי יש את ה995 טלפון עמיד מאוד אצלי מאז שהוא יצא משהו כמו שנה ו..

נפל המון פעמים עדיין נראה כמו חדש ופעם אחת אפילו לא היה דרוש תיקון.

כמו כן אין אף פעם בעיות קליטה תוכנה שניתקעת וכו'

יחסית טלפון פשוט וטוב.

bmw-530i 3.0L

פורסם
יש לי את הW995,

פלאפון טוב מכל הבחינות- בטריה חזקה, פלאפון עמיד, רמקול מאוד חזק ואיכותי, מצלמה מאוד מאוד איכותית עם פלאש חזק ומוציא תמונות מאוד טובות בלילה!, אחד הייתרונות שאין להרבה פלאפונים זה מצב תאורה, שהפלאש דולק קבוע לעשות אור (בלי קשר למצלמה, אלא כפנס) וזה יכול להאיר חדר חשוך, פנס מאוד מאוד חזק!

יש לו ממשק פייסבוק מאוד נוח, כל מיני יישומים מגניבים כמו TRACKID שמזהה לך שירים, GPS יש, כל מיני תוכנות של לווין גם יש, אין בעיות קליטה, ממשק מאוד מאוד נוח ומהיר, כ8GB זיכרון, כנגן הוא מאוד מאוד איכותי ואתה מקבל איתו אוזניות IE (אטמים) מאוד איכותיות שמוציאות סאונד איכותי ונקי עם בס נקי.

מאוד מאוד מומלץ!!!

+1

חוץ מקטע מציק אחד, הוא סביר מינוס בגלישה באינטרנט הלא סללורי.

סה"כ מכשיר מולטימדיה מעולה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם לי יש 995. הטלפון היחיד אצלי שבמשך שנה לא נכנס לתיקון.

מכשיר עמיד, אמין וטוב מאוד כטלפון. לא משתמש בו לדברים אחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תגיע בAINO סתם פלאפון מיותר, בול כמו הW995 פשוט מסך מגע זהו.

יש לי חבר עם המכשיר הזה רק סובל ממנו, הW995 אחלה מכשיר.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לי יש AINO ואני לא ממש מרוצה ממנו, מבחינת ממשק ופונקציות המכשיר מעולה יש בו ממש הכל, וקל להתשמש בתפריטים, אבל וזה אבל בכלל לא קטן, הסוללה מאוד חלשה אני מתחיל את היום ב6 בבוקר ובסביבות 3 הבטריה כבר מתחילה להיגמר, המכשיר נוטה להיתקע גם אחרי עידכוני גרסא, שקע טעינה שכל שני וחמישי עושה בעיות, מכשיר די עדין נפל פעם אחת מסולם ושבק חיים( בהוואה לסמסונג U900 שנפל מבמת הרמה בגבוה 12 מטר ונישאר בחיים). בקיצור מכשיר עם המון פונקציות אבל לא ממש אמין.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
לי יש AINO ואני לא ממש מרוצה ממנו, מבחינת ממשק ופונקציות המכשיר מעולה יש בו ממש הכל, וקל להתשמש בתפריטים, אבל וזה אבל בכלל לא קטן, הסוללה מאוד חלשה אני מתחיל את היום ב6 בבוקר ובסביבות 3 הבטריה כבר מתחילה להיגמר, המכשיר נוטה להיתקע גם אחרי עידכוני גרסא, שקע טעינה שכל שני וחמישי עושה בעיות, מכשיר די עדין נפל פעם אחת מסולם ושבק חיים( בהוואה לסמסונג U900 שנפל מבמת הרמה בגבוה 12 מטר ונישאר בחיים). בקיצור מכשיר עם המון פונקציות אבל לא ממש אמין.

בדפי יצרן הסוללה של W995 אמורה להחזיק עוד פחות זמן, והשקע זהה לכול המכשירים של סוני- אריקסון.

אז לפי דעתך מבחינת מולטמדיה הוא עדיף?

• תוכן חדש...