Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט גאווה, המון הצלחה לבחורינו הטובים!

באתר האח פולגז עדכונים באופן שוטף, פועל יוצא של צלמם המוכשר טל זוהר המלווה את המשלחת.

סטייג'ים 2-3

סטייג' 4

לדף המרכז את כל הידיעות בנושא הראלי

בהצלחה לרז, הלל, עופר ונועם!. ניצן ודובי פרשו לאחר תאונה, והם שלמים ובריאים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

סטייג' 6

סטייג' אחרון ותוצאות

"בסטייג' השמיני והאחרון של ראלי דרך המשי, שנערך אתמול, שבת, סיימו צוות פוינטר, רז הימן והלל סגל, במקום ה-15, 08:12 דק' אחרי מנצח הסטייג' נאסר אל-עטייה. הסטייג' השמיני כלל קטעי קישור מצטברים של 359 ק"מ וספיישל אחד קצר בן 16 ק"מ. המיקום הזה לא משפיע על המיקום הכללי של צוות מס' 114, שמסיים במקום העשירי הכללי ובמקום הראשון בקטגוריה T1.2.

הצוות הישראלי השני, צוות אבסולוט של עופר קוקוס ונועם שמיר, מסיימים את הסטייג' האחרון במקום ה-25, ואת הראלי כולו במקום ה-18 בדירוג הרכבים הכללי".

כל הכבוד לייצוג המכובד ולהישגים היפים!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הם חזרו למעשה עם שני גביעים:

1 על המקום הראשון בקטגוריה

1 על התברגות לעשירייה הראשונה מבין כל המשתתפים בכל הקטגוריות

הם אפילו קיבלו כתבה במוסף הספורט של ידיעות !!!! הספורט !!

בתור אחד הספונסרים שלהם , אני יכול להגיד שהם לא רק נהגים/נווטים מעולים. הם בני אדם מדהימים שמשלימים אחד את השני.

שאפו !!

רצ"ב תמונה שצילם טל זוהר (שגם סיקר את כל הראלי)

461818_small.jpg

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

כל הכבוד !!!

צריך להבין שכדי להתברג בעשיריה הראשונה, אתה יוצא להתחרות מול קבוצות כמו פולסווגן, כאשר כל התקציב שלך לא מגיע לתקציב הצמיגים של צוותי הסיוע שלהם. :lol:

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...