Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול במהלך ריצה בעיר הותקפתי על ידי כלב. למרות שרצתי וכבר עברתי אותו בכמה מטרים הוא רדף אחרי, ניסה לנשוך אותי והפיל אותי.

הצלחתי להתחמק מנשיכה ולהבריח אותו אך לאחר דקה הבנתי שהנפילה היתה קצת יותר קשה ממה שחשבתי ויש לי כאבים בגב (כנראה נפלתי לא טוב), כנראה שהבוקר אלך למיון כדי לראות מה הסיבה לכאבים.

מה שהכי מרגיז אותי מעבר לעובדה שזה פאקינג מבהיל, זה שבמשך כל הזמן הזה וגם אחרי שזה נגמר שמעתי את המשפחה, שמביתה התפרץ הכלב אוכלת ארוחת חג בחצר ואף אחד לא יצא לבדוק, למרות שזה היה קרוב מאד.

מה דעתכם? מה לעשות, האם להבליג? לתבוע? ליצור קשר עם המשפחה?

למישהו קרה מקרה דומה?

פורסם

לפי איך שזה נשמע,לא היו עדים ואין לך סימני נשיכה שאפשר לשייך לכלב. בכל מקרה אין לך קייס. אם זה באמת מפריע לך ואתה לא רוצה שזה יקרה שוב, לך לבית המשפחה ואם יש לך מזל וזאת משפחה נורמאלית, אפילו תהיה לך אוזן קשבת.

שבת שלום.

פורסם

לא ציינת איזה סוג כלב.

אם זה מהכלבים הגדולים אתה יכול להגיד שהוא קפץ עליך ונפלת.

אם זה כלב קטן אני חושב שהבעיה היא אצלך ואין לך למי לבא בטענות כי זה יראה לא אמין.

וכמו שאנחנו מכירים את הרחוב הישראלי ברגע שתכנס ותאמר שהכלב שלהם תקף אותך, הם ישחררו עליך את האמסטף שקשור.

פורסם

ממש לא נכון! החוק כיום קובע אחריות מוחלטת על נזקי גוף לפגיעת כלב. חבל אמנם שלא ניגשת אליהם בזמן הפגיעה, אבל זה לא אומר שהכל אבוד. בצע חיפוש ברשת אחר מילים כמו "תקיפת כלב" וחפש את החוק בנושא: "חוק להסדרת הפיקוח על כלבים". בהצלחה!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אנא ממך רק דבר אחד -

פנה למשפחה, עשה בלאגן, זרוק עליהם בלון מים - הכל.

אבל אל תפנה לרשויות, מהסיבה הפשוטה, שהיחיד שבאמת יסבול - יהיה הכלב, והוא לא אשם בחינוך הגרוע שנתנו לו משפחתו.

אני כן ממליץ לך לפנות לעמותה בסגנון תנו לחיות לחיות, ולדווח להם על כלב מסוכן שאם ידווח עליו לרשויות יורדם ויומת

פורסם

אני לא חושב שמרדימים כלב כל כך מהר. לפחות בפעם הראשונה שמים אותו בהסגר למשך עשרה ימים למיטב זכרוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשרה ימים שבהם הכלב לבד, סגור בכלוב.

ולאחר מכן, אם נמצא אשם, יוחלט האם להעביר אותו לחינוך + משפחה אומנת, או במידה ואין תקציב להסגר עד שיומת.

לצערינו זו האמת.

בעיקר במקומות בהם העיריה איננה בעלת אמצעים

פורסם

אז ככה, עדכון קצר:

חזרתי ממש עכשיו מבי"ח עקב כאבים חזקים מאד בגב, עשיתי צילום ובדיקה אצל אורטופד.

התברר שאין לי משהו חמור רק מכה יבשה שאמורה לעבור תוך כמה ימים, שזה הרגיע אותי מאד...

אין לי כוונה לפנות לרשויות ו/או לפגוע, מי שבאמת אשם בזה זאת המשפחה החסרת אחריות הזאת שבכיף בא לי להכניס להם תביעה שתלמד אותם לקח. העניין הוא שאני לא יודע אם זה שווה את המאמץ, כי החיים לא מתנהלים איך שאתה רוצה...

בשורה התחתונה, כנראה שחוץ מיומיים שלושה של שינה גרועה וחצי שבת שהלכה בהמתנה לאורטופד לא נגרם נזק נוסף.

פורסם

אני מאוד אוהב כלבים, בהרבה מקרים יותר מאשר בני אדם, אבל למשהו יצא לחשוב מה אם הכלב יתקוף שנית? מה אם, חס וחלילה, הקורבן יהיה ילד בן חמש, שכל מה שהוא רצה, זה לרוץ לתפוס את הכדור, שברח לו ?

נכון, ברוב הכמעט מוחלט של המקרים, הבעלים אשם, אך שהמצב מגיע לכך שהכלב תוקפני, מסיבה כזו או אחרת, דינו הוא מוות, לפי דעתי.

לפותח השרשור,

החלמה מלאה.

פורסם

אחת החתימות המדליקות בפורום אמרה כך

טוב כלב חבר מחבר כלב

לך למשפחה תסב את תשומת ליבם , תצביע על כך שהיה יכול להיות יותר גרוע למשל אם היה מדובר בילד קטן, ושישגיחו על כלבם כי במקרה אחר ואדם אחר הדבר יכול היה להסתיים בצורה אחרת, וחבל!!

בתקווה שיבינו

עוד הוכחה שריצה לא בריאה

תהיה לי בריא רץ נחמד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לשואלים על הסוג - אני לא חזק בנושא כלבים ואני ממש לא מתמצא בכלבים, אז מתנצל מראש אם התשובה היא כמו של אישה לגבי סוגי רכבים :wink:

הכלב (למעשה כלבה) בצבע לבן-בז' קצת מזכיר לברדור אני חושב אבל כנראה לא גזעי, כי משהו במראה היה קצת שונה.

פורסם

עשית טעות , אתה היית צריך לצעוק לעזרה , ואז היו יוצאים אנשים, והיו לך עדים, וללכת מיד לחדר מיון,

עכשיו הם יכולים להגיד לך משהו בסגנון "לא נכון הכלב שלנו לא תקף אותך, אתה נפלת בריצה" או משהו כזה.

בקיצור לך תוכיח שהכלב תקף אותך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...