Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שהרכב שלו זה כמו הבית,אוכל באוטו,שותה באוטו,עובד באוטו.

לפי כמה ימים יצא לי לדבר איתו,והוא אמר שחסר לו מסך והוא לא רצה מסך רגיל כמו כל דין רגיל הוא רוצה יותר.

אמרתי לו שיש דבר כזה carpc והוא התלהב מהרעיון ורוצה לממש את הרעיון בעתיד הקרוב.

אז השאלה שלו היא האם אפשר לחבר מיקרופון(הוא חובב שירה)למחשב?ושיהיה מין אפשרות להוסיף HECO בלייב.

ושישמעו ברמקולים וסאב שמחוברים למגבר

פורסם

זה בסה"כ מתאם - כן.

אבל למה אתה רוצה לשמוע את החבר שלך שר? ועוד בתוך רכב ודרך מערכת מוגברת??? :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם לא הבנת אדי אני שואל במקומו כי הוא רוצה לשיר הוא בחור שאוהב מוזיקה:-Dאיזה מצחיק אתה LOL

ואיך אפשר לערוך בלייב HECO טרבל טונים וכו'? יש משהו חיצוני שאפשר לחבר?

פורסם

כמעט כל כרטיס קול לאולפנים היום מאפשר הוספת אפקטים , ריוורב וכו' בזמן אמת

ואם לא אז אפשר לבצע את זה דרך asio וvst shell כמו קרוסים וכו'..

השאלה האמיתית היא למה??

קריוקי?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

e-mu 0404 לדוגמא

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

איזה מיקרופון זה?

אם מדובר במיקרופון דינמי (כמו אלה שזמרים מופיעים איתם) אז צריך כרטיס קול בעל פרה-אמפ מתאים.

לא ניתן לחבר מיקרופון כזה לכניסת המיקרופון 1/8 אינצ' (PL קטן) שיש בכרטיסי קול פשוטים ו-onboard.

מיקרופון דינמי עובד בחיבור מאוזן ומצריך מתח עבודה (או 'מתח פאנטום' בשפה מקצועית) של 48 וולט. מיקרופון למחשב (מסוג אלקטרט) עובד בחיבור לא מאוזן ומצריך מתח עבודה של כ-5 וולט.

אין מתאם פשוט שיעשה את העבודה, אבל כמו שאמרו - כרטיס קול מקצועי יעשה את העבודה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני הבנתי שמדובר בחבר אבל אם אחד החברים שלי היה פוצח לי בשירה ברכב ועוד שואל אם יש לי מיקרופון - הייתי יורה בו :-D

או בה :-P

למה לא להשתמש במיקרופון פשוט וזהו? עד כמה חשובה לו האיכות במובן הזה בתוך הרכב? - עד כדי אודיופיליה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...