Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב, וזה הולך להיות הרכב הראשון שלי, יש לי רישיון ונסעתי על לא מעט רכבים אבל מלבד להיות נהג מצטיין אני לא מבין כלום ברכבים.

כרגע אני בן 23 עבר נסיעה של 4 שנים הרכב שאני מתכוון לקנות צריך לשמש אותי בתוך העיר ומחוץ לעיר.

התכונות שאני מחפש, אולי כמו כולם, הם חסכנות ואמינות, כלומר הוצאת ביטוח ודלק נמוכות ככל האפשר ואחזקה נמוכה+ אוטו שסובל תיחזוק שהוא לא א"א מה שאומר שהוא אמין ולא נכנס הרבה למוסך.

אשמח לקבל המלצות על דגמים שונים של מכוניות שלדעתכם תואמים את הגיל שלי, ואולי אם תוכלו לעזור לי ולהכווין אותי על מפרט כללי של רכב: מה זה אומר נפח מנוע ולמה כדאי לי כזה ולא אחר וכד' וכד' (כן כן אני לא יודע...)

אם יש עוד משהו שאני צריך להוסיף ולא רשמתי......

התקציב שלי הוא 40-70 כשהרצון לא להגיע למקסימום :]

תודה לעוזרים:cool:

פורסם

תצטרך למקד מעט את הדרישות שלך.

כמה ק"מ בערך אתה מתעתד לנסוע בשנה?

אוטומטי/ידני?

גודל הרכב (סופר מיני, משפחתית, מנהלים וכו...)?

תנסה למקד את התקציב שלך, מספר המכוניות שנכנסות בטווח הוא עצום!

לשאלתך, נפח המנוע הוא מדד המציין את סך נפחי תאי השריפה, שהם לב המנוע.

עפ"י רוב, נפח מנוע גדול יותר מציין מנוע חזק יותר אך גם שתיין יותר.

פורסם

כדאי שתפרט עוד דרישות: האם חשובים לך הביצועים? נוחות? מרווח? כמה נוסעים ברכב?

בעיקרון, כמכונית ל"נהג מצטיין", עם עלויות אחזקה נמוכות אך ביצועים לא רעים, הייתי ממליץ על טויוטה יאריס TS.

עוד אפשרות חצי-ספורטיבית, היא פיז'ו 206 XS (מנוע 1.6), שתעשה מצוין את העבודה. ואם צריך עוד יותר חסכון

אז הייתי בודק גם פיאט גרנדה פונטו, שתציע מרווח מצוין, חסכון, עלויות אחזקה נמוכות למדי, לצד עיצוב ותכנון מודרני.

• תוכן חדש...