Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחשב נדלק אבל המסך לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה המחשב התחיל לעשות בעיות, נראה שהוא נדלק ע"פ הנורות על המארז אבל המבך לא נדלק. חיברתי את המסך ללפטופ והוא עובד אז המסך זה לא הבעיה.

כונן הדיסקים נפתח כך שנראה שיש איזשהי תגובה אבל שמתי לב למשל שהכרטיס רשת לא פעיל, הנורה לא דולקת בכרטיס רשת וגם בראוטר אין חיווי ביציאה 1 כאשר לשם מחובר המחשב.

יכול להיות שזה בעיה בלוח אם (שהוחלף לפני כחצי שנהל חדש)?

פורסם

קרה לי השבוע אותו מקרה בדיוק.

פתחתי את המארז של המחשב, ניקתי את הכרטיס מסך והוצאתי את כל הלכלוך, ודחפתי אותו לכיוון השקע

של החיבור, הדלקתי שוב ועבד לי גם המסך.

תבדוק את זה.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם
עם איזה כבל המסך מחובר? דיגיטלי או אנלוגי? (לבן או כחול)

מה ההבדל באמת בין שתי הכבלים האלו? איזה צבע יותר עדיף?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

המאוררים מסתובבים ?

יש צפצוף כשאתה מדליק את המחשב ? , מחשב נדלק בכלל?

בדוק את החיבורים מהלוח אם לזיכרון RAM

ונקה אותם זה בטוח מלא אבק, תבדוק חיבורים בין הכרטיס מסך ללוח אם

ממליץ לך לנקות מאבק על הדרך, ולקנות מגעים , קרה לי את התקלה הזאת בדיוק לפני שעה , ניקיון של הסלוטים של הזיכרון RAM מאבק פתר את הבעיה.

תעדכן אותנו

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

הוצאתי וניקיתי מגעים של הכרטיס מסך. יש צפצוף והמאווררים מסתובבים כשאני מפעיל את המחשב.

החיבור הוא אנלוגי (כבל כחול)

עדיין אותה תגובה, זה נראה לי מוזר אבל שכשאני מדליק את המחשב גם הכרטיס רשת לא מגיב ז"א אולי זה לא בעיה בכרטיס מסך

פורסם

תפרק את כל החומרה של המחשב (כובן קדיח, כונן דיסקים/DVD, זיכרון, כרטיס מסך וכ'ו) ותדליק את המחשב.

במידה והמחשב עולה אבל מצפצף, כנראה שרכיב חמורה כלשהו לא תקין. תוסיף על פעם רכיב אחד, תדליק ותראה מה קורה.

פורסם

אם המחשב יצפצף במהלך הפעולות שתעשה כפי שכתבו לך בהודעה מעלי אז

תרשום בGOOGLE

BIOS BEEP CODE

וככה תדע מה הגורם שתוקע את המחשב לפי הצפצופים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם בהדלקה אין צפצופים - שאז רשמו לך מה לעשות:

יתכן וכרטיס המסך תקול. נתק אותו, חבר את המסך ליציאה מלוח אם ולא לכרטיס המסך. (בדרך כלל כחולה ואי אפשר לחבר למשהו אחר) ותראה. אם לדבריל המסך עובד במחשב אחר - אולי כרטיס המסך הוא הבעיה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ברוב המקרים שאני נתקלתי הבעייה הייתה בגלל מגעים של זכרונות. נקה אותם בעדינות עם מחק לבן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניתקתי וניתקיתי את ה RAM למרות שהוא בן חצי שנה וגם החלפתי מקומות, חיברתי את המסך ליציאה של הלוח אם וכלום, אפילו אין זיהוי של כבל רשת.

בגלל שהלוח אם וה RAM הוחלפו לפני כחצי שנה אני חושד שאחד מהם האשם. בנוסף כשאני מדליק את המחשב יש מן צפצוף קצר ומקוטע שמעיד על בעיה ככל הנראה בלוח אם

• תוכן חדש...