Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב - קסנטיה 97 מנוע 2000

הבעיה מופיעה כאשר בעת סיבוב ההגה חזרה למרכז אחרי פנייה חדה (כיכר או פרסה) ישנה נקודה סביב האמצע שבה ההגה כאילו נתקע קצת: ממש מורגשת התנגדות גדלה והולכת לתנועה של ההגה. בנקודה מסוימת פתאום נשמע איזה קלאנק שגם מורגש בידיים האוחזות בהגה אם כי הוא איננו חזק. ההגה חוזר לתפקד רגיל עד לסיבוב החד הבא

בניסיון לתקן כבר הוחלף ההגה עצמו (משופץ)

כמו כן לאחרונה הוחלף בולם שיצא ממקומו (צד נוסע קידמי)

תותבי משולשים  

לא ברור לי אם קשור אבל נראה כאילו בחנייה החלק הקידמי של הרכב גבוהה מידי

האוטו עבר טסט למרות הבעיה (נחשל בתחילה ועבר לאחר תיקון המשולשים) האם למשהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?

פורסם

תבדוק היטב את הקופלנג הגה, התופעה הופיעה אצלי ב BX וחלפה מייד עם החלפת הקופלונג, איך עובדת המשאבה כל כמה זמן היא משמיעה את רעש הפעולה האופייני לה? האם לא חסר נוזל הידראולי, או שיש צורך להשלים מידי פעם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם לי הייתה בעיה דומה בהגה כח באפלאוז שלי.

בדקתי שמן הגה כח , תקינות המשאבה והכל

בסוף הבעיה הייתה באחד הגלגלים.. היה שחוק עד שראו את הברזלים בפנים (לא היה אפשר לראות את זה רק אם מסובבים כמעט את כל ההגה לצד) משהו מפחיד.

עריכה: בנוסף אמרת שתיקנת את המשולשים, בדוק אולי אחד מהם התעקם או משהו מקרה דומה היה אצל חבר אבל הסימנים היו שונים

פורסם
תבדוק היטב את הקופלנג הגה, התופעה הופיעה אצלי ב BX וחלפה מייד עם החלפת הקופלונג,

בקסנטיה אין קופלונג(מפרק גומי גמיש).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם אין קופלונג הייתי עובר להידראוליקה, אסור ליסוע עם בומבות לא מתאימות, בדוק אם אין צינורות הגה מעוכים

לא ענית לי אם נדרשת הוספה של נוזל הידראולי.

מה מצב המשאבה ההידראולית, האם שאר המערכת ההידאולית עובדת תקין?

בכל מקרה תעשה לעצמך טובה ותכניס את הרכב למוסך שמכיר את הרכב ויפתור את הבעיה, הגה זה לא משחק ואם התופעה דומה לאצלי אז זה ממש מפריע ומסוכן לנהיגה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המשאבה בסדר היא הוחלפה לפני 3-4 חודשים וביקשתי מהמוסך לבדוק אותה השבוע כיוון שחשבתי שהבעיב עלולה לצוץ משם

לדבריו אין בעיה עם המשאבה

לגבי בומבות וצנרת - בומבות לא החלפתי עדיין באוטו ( שנתיים אצלי) הן מקוריות, לא יודע אם הן בדיוק בקוטר הנכון אבל ניתן להניח שכן במידה רבה של וודאות כי

א. הן הוחלפו בזמנו במוסך של היבואן (ראיתי קבלה)

ב. הן לא היוו בעיה יותר משנה וחצי

האוטו נעים לנסיעה ואינו קופצני

צנרת (צינור תמנון ראשי) הוחלף לפני שנה וחצי למקורי

כל צנרת ההגה נבדקה השבוע מכיוון שהטסטר חשב שיש מישם נזילה (הייתה אבל לא מההגה)

אני מטפל אצל מוסך לביא ולמרות שהוא בסדר איתי יש לי הרגשה שהוא מפספס משהוא, האם יש מוסך טוב נוסף לסיטרואן באזור פתח תקווה בעיקר אחד שמכיר גם תקלות של רכבים ישנים ולא רק החדשים. אני חושב שצריך חווד דעת שנייה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

פטרון התעלומה

הבולם שהותקן ברכב איננו 100% הוא מקשה על סיבוב הגלגל וגורם ל"תקיעות" המזדמנות שלו. הוא גם נוזל קצת

הדיאגנוזה בוצעה ע"י פרוק המשולשים, והציריות ונסיון לסובב את הגלגלים ביד. באופן ברור זה שבצד הנוסע מסתובב על צירו (תנועת הגה לא סיבוב גלגל) באופן קשה בהרבה מהימני. כמו כן הנזילה ניראת לעין

החלטתי לא להחליף את הבולם בשלב זה ולסוע כך מכיוון שהאוטו יוחלף בשלב כל שהוא השנה באוטו מהעבודה

פורסם

גם אני טיפלתי אצל בועז תקופה מסויימת עד שהבנתי שההבנה שלו בצרפתיות מסתכמת בds

ממליץ לך לעבור למוסך שמכיר את הרכב קצת יותר, אני היום מדרים עד לת"א למוסך גבע, שם באמת מכירים את הרכבים שלי (2 צרפתיות)

• תוכן חדש...