Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילון בנושא מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שאולי אפשר לפתוח בפורום כמו איזה מילון עם מושגים והגדרות בכל נושא הקשור במכוניות במקום שכל הזמן יחזרו שאלות כמו "מזה אגזוז לחץ?" "מזה טורבו?" "איך זה עובד?" וכו'

המילון יכלול הגדרות של כל הנושאים הללו והוא יכול להכתב גם בעזרת חברי הפורום ויהיה בעל קישור נפרד ונוח לשימוש.

פורסם

יש לזה מינוח FAQ

וזה באמת יכול להיות רעיון נחמד!

ואם לא רוצים לכתוב אז פשוט קישורים לנושאים ב HOWSTUFFWORK או אסופת תרגומים של מאמרים משם או משהו כזה!

רעיון נחמד! :D

וואלק אתתתתה

פורסם
יש לזה מינוח FAQ

וזה באמת יכול להיות רעיון נחמד!

ואם לא רוצים לכתוב אז פשוט קישורים לנושאים ב HOWSTUFFWORK או אסופת תרגומים של מאמרים משם או משהו כזה!

רעיון נחמד! :D

וואלה, בוא אני אעזור לך עוד יותר ...

תסתכל למעלה, כן, בדיוק שם ליד אופציית החיפוש, מה רשום ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כן אבל הFAQ שאנחנו מתכוונים אליו יהיה בנושא מכוניות ולא בנושא התחברות לפורום...

בדיוק.

מה שהוא ואני מציעים (אם הבנתי נכון) זה לרכז חומרים שדנו בהם בפורום הרבה , לשים את כולם במן "שאלות נפוצות" (FAQ).

זה יעזור מאוד לאנשים שלא מבינים באינטרנט ו/או שקשה להם להשתמש במנוע החיפוש ביעילות (ויש כאלה) וחוץ מזה זה גם טוב לאנשים שרוצים מידע ולא רוצים לשבת שלוש וחצי שעות ולקרוא מה שאפשר מהחיפוש (כי כל חיפוש מעלה כל כך הרבה תוצאות ובפעם שעברה שהרצתי חיפוש התייאשתי כבר בעמוד 8 או 9.... זה מתיש! :oops: ).

אם אחד מהמנהלים יוכל לתת את דעתו על העניין זה יהיה נחמד... :roll:

וואלק אתתתתה

פורסם
חשבתי שאולי אפשר לפתוח בפורום כמו איזה מילון עם מושגים והגדרות בכל נושא הקשור במכוניות במקום שכל הזמן יחזרו שאלות כמו "מזה אגזוז לחץ?" "מזה טורבו?" "איך זה עובד?" וכו'

המילון יכלול הגדרות של כל הנושאים הללו והוא יכול להכתב גם בעזרת חברי הפורום ויהיה בעל קישור נפרד ונוח לשימוש.

הנה לך הערה מילונית ראשונה -

"מזה":

1. סובל מ.

2. מתיז, ממטיר.

3. מתאבן (לעז).

"מזה אגזוז לחץ" - סובל מאגזוז לחץ, מתיז אגזוז לחץ או מתאבן אגזוז לחץ.

לדעתי - מילון עברי עברי יועיל לפורום יותר ממילון למונחי רכב. :evil:

פורסם

אולי אפשר ליפתוח 2 מילונים לאחד ניקרא מילון עברי-עברי ולשני ניקרא מילון אוטומוטר-עברי

ואולי נוכל להוסיף גם אנגלית.

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

זה דווקא יהיה נחמד אז בימקום להתווכח שכל אחד יהיה אחראי על הרעיון שלו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...