Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שניהם בהפרשים זניחים של כ50ש"ח, חדשים מקופסא.

איזה מכשיר הוא העדיף יותר?

* כמו כן, יש לי אפשרות לרכוש קלריון 785 בכ5ש"ח פחות מהקלריון 775 אך המכשיר מחודש מהחברה, יהיה לי 6חודשים אחריות ואחריות מלאה על כל המכלולים שבתוך המכשיר.

בעוד שלפניוניר ולקלריון הלא מחודשים יש אחריות לכשנה.

המחירים 1200~1300 ש"ח.

תודה רבה על העזרה, אני מתכנן כבר מחר לקנות את אחד מהמכשירים הנ"ל.

פורסם

הכל שאלה של אילו חלקים מרכיבים את שאר המערכת, והאם יש תוכנית לשדרוג עתידי.

ה 785 מהווה פלטפורמה מצוינת כמעט לכל שדורג, כולל 3WAY אקטיבי.

מתחדשת*

פורסם

מסכים עם רומק

בחירת המכשיר בין השניים חייבת להיות בשילוב של כל הסטאפ וכמו כן עדיף לקחת בחשבון את סוג המוסיקה המועדפת שלך

לשני המכשירים גוון צליל שונה

הפיוניר מכשיר שמייצר צליל "צעיר" וכמכשיר הוא גמיש יותר לסוגי מוסיקה במקצבים שונים ואפילו קיצוניים אחד לשני

הקלריון הוא יותר "מרובע" או "גיג" (בהשאלה כמובן) בהשוואה לפיוניר ז"א הוא יותר מתוחכם ויותר מפורט בדרך כלל

זה נשמע הזוי אבל זה מה שקופץ לי בראש כשאני מנסה להסביר את ההבדלים בניהים

דרור

פורסם

לאחר בירור בנוגע למלאי זה כבר לא רלוונטי כל הדגמים שפה למעט 675 של קלריון.

המערכת מורכבת מסאב, קומפוננט, ורמקולים אחוריים וכמובן אופציות לשדרוג לעתיד (שדרוג הHU הוא כבר שידרוג עתידי).

העניין הוא שהקלריון מגיע עם מעבד 24BIT,

3 יציאות של 6V למגבר

USB, הכנה לBLUETOOTH

ועם שם של קלריון שזה איכות.

לעומת זאת כרגע המכשיר העומד מולו יהיה כפי הנראה פיוניר 7150/7250 בגלל חוסר במלאי ואני מביא את הקלריון באותו המחיר (675) והקלריון נותן לי מעבד 24BIT ויציאות חזקות יותר למגבר.

סגנונות המוזיקה הן הכל למעט מטאל,

אלקטרו - מזרחית - רדיו - האוס - אנגלית - רגאיי, כל מה שבא בטוב לאוזן (שלי לפחות).

אם לקצר את ההודעה הזאת למשפט:

Clarion 675 vs Pioneer 7150/7250

ד"א - מכשיר מחודש יכול להוות בעיה כלשהי אם הוא חודש במפעל החברה? אני מקבל על מכשיר מחודש את מלוא האחריות על המכלולים כאילו אני קונה מכשיר חדש ולאותה תקופה.

יש ממה לחשוש?

תודה רבה.

• תוכן חדש...