Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית אנגלית חדשה - לשימוש פרטי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם - היום במהלך נסיעה בחיפה הבחנתי במונית אנגלית בעלת רישוי ישראלי.

בעבר כבר היה נסיון לשווק את הרכבים האלו בגרסתם הקודמת, שלא צלח (בלשון המעטה...). הפעם מדובר ברכב חדש לחלוטין (סיומת מספר 72) בצבע שחור ועם לוחות רישוי "אזרחיות" רגילות, כלומר רכב שיובא לשימוש יומיומי ולא כמונית!!!

האם מישהו יודע על שום ולמה בחר מאן-דהוא לייבא רכב שכזה כרכב פרטי? נראה לי שזו ההחלטה הכי לא כדאית שאפשר לבצע!

מיקי

ולמי שלא מכיר - זה הדגם:

new_london_taxi.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא יצא לי לראות את הזאת ספציפית, אבל אני יודע שבעיר התחתית בחיפה ליד מגרש מכירת מוניות משומשות (כ5 מטרים בצד, בשיחים) עומדת מונית אנגלית קצת יותר ישנה, בצבע שחור אבל עם סיומת 25.

הרכב לא בשימוש לפחות חצי שנה- עומד ולא זז.

פורסם

הלונדון טקסי מיובאות מחדש ע"י אלדן.

ידוע לי גם על לונדון טקסי שהיא מונית לשעבר לוחית 68-***-*9 שמשמשת להסעת נכים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
האם מישהו יודע על שום ולמה בחר מאן-דהוא לייבא רכב שכזה כרכב פרטי? נראה לי שזו ההחלטה הכי לא כדאית שאפשר לבצע!

מיקי

ולמי שלא מכיר - זה הדגם:

נמק והסבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

במונית לונדונית יש הפרדה בין הנהג לנוסעים. הנהג יושב בתוך תא סגור עם חלון שניתן לפתיחה.

לא נראה הגיוני שרכב לשימוש משפחתי יהיה בתצורה שכזאת.

מצד שני msigal לא לקח בחשבון את האפשרות שבעל תפקיד כלשהו שנעזר בנהג ולא מעוניין לשתף אותו בכל שיחות הטלפון, כך שבעצם מכונית שכזאת מאפשרת לנהל שיחות טלפון בלי לשתף הנהג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל הרכב היה על הכרמל, שחור וחדש לחלוטין מה שאומר שהוא לא מונית "מאוזרחת".

למה לא מתאים? אין מקום למטען, גימור פשוט מאוד, מנוע עצלן, צורה "אווירודינמית" במיוחד להפחתת רעשי רוח במהירויות שמעל ל-50 קמ"ש, טכנולוגיה עתיקה, בלשון המעטה... סחירות נהדרת כיד שניה... מחיר "צנוע" במיוחד... צריך להוסיף?

מצד שני בל נשכח את היתרון - אתה מלפנים, נוסע באיזי, האישה והצעקנים הקטנים מאחור מעבר לזכוכית חסינת במבה ותלונות על זה ששכחת את יום ההולדת שלה/יום הנישואין/לא אמרת לה שהיא שמנה/רזה מדי... אחחח. גן עדן.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא חשבתם על האפשרות שאולי באמת קנו אותה רק כי לבעלים יש חוש הומור חולני משהו?

אני הייתי מת שתהיה לי מונית כזאת, מה גם שיכול להיות שבזאת באופן ספציפי אין הפרדה.

מצד שני, זה רכב מעולה להובלת נכים והתקנת מעלית לכיסא גלגלים, אז אולי זה גם כיוון שמעניין לחשוב עליו.

פורסם

אמיר עד כמה שאני זוכר

גם אין מקום ליד הנהג לנוסע.

אתה יכול לדמיין איזה כיף לנהוג כך שהעזר כנגד לא יושבת לידך ונותנת עצות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש בחיפה לפחות עוד אחת כזו, לבנה. אני רואה אותה מדי פעם בדרך חיפה-עכוץ לא שמתי לבלפרטים נוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בארץ יש כ-6 מוניות כאלו. רובן משמשות להסעת נכים. היתרון הגדול - שאין את הסרבול והעלויות של המעלון. החיסרון: א. חייבים מדרכה. ב. מקום לכסא אחד. ג. כסא חשמלי לא נכנס.

פורסם

אמיר תאמין תאמין

פי ומקלדתי (ליבי ) שוים.

הפעם הראשונה שראיתי ביצועים של אחת כזאת הייתה באנגליה לפני משהו כמו 35 שנה.

בלב אוקספורד סטריט נפנפה גברת שיצאה ממרקס אנד ספנסר עם ים של שקיות לעבר אחת כזאת שנסעה בכיוון הנגדי.

הנהג פתח את חלון הצד נפנף בידו , התנועה משני הכיוונים נעצרה ואפשרה לנהג לעשות סיבוב פרסה, נעצר ליד הגברת כל המטען הועמס ותוך שניות הפליגו לדרכם.

מתי אצלנו??

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אין מקום למטען

במונית לונדונית כשרה המקום ליד הנהג משמש למטען (מה שלא נכנס לתא הנוסעים). נוסע לא אמור לשבת ליד הנהג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...