Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי תרכב באיזו סוכנות הם רוצים 79 אלף.

קילומטרז 105 היה ליסינג בעלות קודמת ויד שניה היד השניה פרטית.

לפי חישוב מחירון של יד 2 אם כול הנתונים המחיר יצא בידיוק 79 אלף.

הדלת הימינית האחורית הוחלפה במקורית.

הרכב מבחוץ ומבפנים ניראה מצויין בלי כלום על הצבע או על הריפודים הכול ניראה מצויין .

השאלה אם זה עיניני ליקנות רכב כזה במחיר מחירון (לאחר שיכלול)?

המקום מתחייב לגיר שילדה ומנוע זה אומר שאם בבדיקה יוצא משהוא לא טוב הוא משלם?

המקום לא מביא אחריות זה מגרש פרטי .(לא לדאוג הבדיקה מתבצעת אצל חבר בקומפיוטס יבדוק טוב טוב.)

ומשהוא אחרון הבן אדם אומר אחרי בדיקה נדבר על המחיר שוב עכשו מה הקטע אני מפחד ליבדוק ואז יגיד לי אני לא מוריד כלום.

פורסם
ראיתי תרכב באיזו סוכנות הם רוצים 79 אלף.

קילומטרז 105 היה ליסינג בעלות קודמת ויד שניה היד השניה פרטית.

לפי חישוב מחירון של יד 2 אם כול הנתונים המחיר יצא בידיוק 79 אלף. וכמה בלווי יצחק? קנה לפי המחירון הנמוך יותר.

הדלת הימינית האחורית הוחלפה במקורית. למה? האם לרכב היו תאונות בעברו?

הרכב מבחוץ ומבפנים ניראה מצויין בלי כלום על הצבע או על הריפודים הכול ניראה מצויין . בחייך, זה מגרש, מה אתה מצפה? אפילו אוטו-סנדביץ' יעבור פוליש+ווקס+שטיפה פנימית לפני שיוצג ללקוחות. הרמת מכסה מנוע? ביצעת את הבדיקות הראשוניות? (ראה בדביקים של הפורום) יש לרכב תיעוד טיפולים?

השאלה אם זה עיניני ליקנות רכב כזה במחיר מחירון (לאחר שיכלול)? למה לא?

המקום מתחייב לגיר שילדה ומנוע זה אומר שאם בבדיקה יוצא משהוא לא טוב הוא משלם? אם הוא מתחייב לגיר שילדה ומנוע בכתב במכון בו אתה בוחר הכוונה היא כי במקרה של פגם רציני בהם (גיר שילדה ומנוע) הסוכנות תחזיר לך את עלות הבדיקה.

המקום לא מביא אחריות זה מגרש פרטי .(לא לדאוג הבדיקה מתבצעת אצל חבר בקומפיוטס יבדוק טוב טוב.)

ומשהוא אחרון הבן אדם אומר אחרי בדיקה נדבר על המחיר שוב עכשו מה הקטע אני מפחד ליבדוק ואז יגיד לי אני לא מוריד כלום. אם בבדיקת המכון מתגלות תקלות שאינו בגיר, שילדה ומנוע תוריד למוכר את עלות התיקונים. בנוסף, בדיקת המכון לא ממש ממצה, אם תחליט לרכוש את הרכב מהסוכנות ממולץ ללכת למוסך המתמחה ברכבים אלה ולעשות בדיקת מחשב (בדיקת המכון לא כוללת חיבור למחשבי הרכב) ובדיקה כללית.

-בחייאת, נסה לכתוב ללא שגיאות כתיב.

-האם נראה לך כי תוכל להחזיק את הרכב? (ביטוחים, טיפולים)

פורסם

1)אני לא יודע כמה לוי יצחק מישהוא פה יכול אולי לישלוח לי בפרטי כמה זה אצלו ?

2)כן הוא אמר שניכנסו בצד והחליפו את הדלת לחדשה מקורית ואין פגיעה בשלדה

3) נכון שזה מגרש אבל חוץ מזה שזה היה נקי גם לא היה פגמים על הדשבורד או על הכסאות .

יש לרכת ספר טיפולים מלא

שעוד לא ראיתי אבל מחר אני יסתכל.

אני ישמח לעוד תגובות.

דרך אגב איפה בודקים מי היו הבעלים הקודמים כאילו באיזה חברת ליסינג הוא היה

פורסם
1)אני לא יודע כמה לוי יצחק מישהוא פה יכול אולי לישלוח לי בפרטי כמה זה אצלו ?

הסתכל באינטרנט באתר שלו (בעלות שיחה סלולרית)

2)כן הוא אמר שניכנסו בצד והחליפו את הדלת לחדשה מקורית ואין פגיעה בשלדה יופי, אז הייתה תאונה. ראשית, זה יעזור לך להוריד אותו המחיר. שנית, בקש מהם את דוח התאונה של חברת הביטוח. "ניכנסו בצד" יכול להיות שריטה ועקום פח אך גם מכה שעקמה את המשקופים.

3) נכון שזה מגרש אבל חוץ מזה שזה היה נקי גם לא היה פגמים על הדשבורד או על הכסאות . ברכב בן 4 לא אמורים להיות פגמים על הדשבורד או על הכסאות בכל מקרה. תתעלם מהפוליש+ווקס+שטיפה פנימית ותסתכל יותר לעומק.

יש לרכת ספר טיפולים מלא

שעוד לא ראיתי אבל מחר אני יסתכל. אתה זקוק לתיעוד הטיפולים מהמוסך, חותמת בספר הטיפולים לא אומרת הרבה. האם הוא עבר את כל הטיפולים בזמן? (השווה לספר הרכב) היו טיפולים יוצאי דופן לרכב בן 4?

אני ישמח לעוד תגובות.

דרך אגב איפה בודקים מי היו הבעלים הקודמים כאילו באיזה חברת ליסינג הוא היה משרד הרישוי

אם אתה שם מחר, בצע את הבדיקות הראשוניות מהדביקים של הפורום לפני שאתה שופך אלפייה על בדיקת המכון + בדיקת מוסך+רשם משכונות.

פורסם

האם זו האודי התכלת שנמצאת במגרש ברחובות?

גם אני בעבר התעניינתי ברכב אבל ירדתי מזה, הרכב מפורסם כבר זמן ממושך בלוח מה שמעיד על סחירות לא ממש מעודדת (ליסינג לשעבר)

והדגם שהם מוכרים הוא בגרסה הבסיסית ביותר (ליסינג) ועם מנוע 2.0 , מבחינת ביצועים הרכב מציג ביצועים סבירים ומרגיש קצת כבד (גרסת הטורבו פותרת את הבעיה) ושיקול נוסף הוא צריכת הדלק המאוד גבוהה שהרכב משיג 1/6-8 לליטר, ועוד לא נגעתי בעניין האחזקה השוטפת מבחינת עלות חלפים וטיפולים שוטפים.

עם אותו בחור גם אני דיברתי לפני כשבועיים והוא אמר לי "תגיע-נסתדר" המחיר האחרון שאתה יכול להגיע איתו הוא 76000 ש"ח לא פחות מזה.

לפי דעתי אל תיהיה בלחץ ותמשיך לחפש משהו שיותר מתאים לך, אם אתה מוכן לרדת בשנה ישנם מספר A3 משנת 2005 שמחירם נע סביב ה65-70K מיד פרטית אך הגריל הוא של הדגם הקודם.

- למה לא לשקול אופ' כמו איביזה שנת 2009 צורה חדשה ישנה אחת אוט' מליסינג ב70K בלוח יד2, או אפילו וולו S40 צורה חדשה..

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
הרכב לא ניקנה בעיה

והוא הביא לי אותו מתחת ל 70

מה הסיפור?

כן נקנה בפחות מ 70K או לא נקנה כתוצאה מבעייה?

יהיה מאוד קשה לעזור לך אם לא תהיה מפורט יותר, אנא נסה לכתוב ברור יותר.

פורסם

לא קניתי אותו

הוא הציע לי אותו בפחות מ 70

תודה רבה לכולם.

אני עובר האלה לחפש משהוא אחר ועדיף מאדם פרטייי .(חח משהוא אחר אבל עדייןןן A3)

אם מישהוא יש לו משהוא בסיגנון למכירה אני אשמח

פורסם
שיקול נוסף הוא צריכת הדלק המאוד גבוהה שהרכב משיג 1/6-8 לליטר, ועוד לא נגעתי בעניין האחזקה השוטפת מבחינת עלות חלפים וטיפולים שוטפים.

לא ממש...

אני עם A3 2.0 4 שנים (בסוף ספטמבר..) ובד"כ הצריכה הממוצעת נעה באיזור ה1:10-1:11 (עירוני, בינעירוני, פקקים, לחיצות, רגוע, הכל..).

אחזקה שוטפת? טיפול 10K במוסך המרכזי של צ'מפיון בבני-ברק עולה כמו טיפול של מאזדה 3 במוסך מורשה.

טיפול 30K, כולל רפידות והכל עלה פחות מטיפול 30K במיצובישי של אמא שלי במוסך מורשה.

הביטוח אכן יקר ומומלץ לבדוק את הנושא מראש.

מחירי חלפים, טפו טפו טפו, אני לא מעודכן. תודה לאל.

אבל גם במקרה זה, אפשר לבדוק באינטרנט את המספר הסריאלי של המוצר הזהה שנמכר בשקית של VW או סקודה ולשלם פחות.

או בחלק מהמקרים להזמין עצמאית מEBAY ולשלם הרבה-הרבה פחות.

ובכל מקרה - יש גם את מוסך רון. לרכב בן 5 שנים שכבר מזמן יצא מתקופת האחריות אין חובה לטפל במוסך מרכזי/מורשה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...