Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

כמו שאתם רואים השעה מאוחרת הגעתי הביתה לא יודע איך, החשד שלי לגבי שמן גיר,

ההילוכים בהתחלה נכנסו בקושי ולאחר מכן בקושי נכנסו עד למצב שהייתי צריך לכבות מנוע להכניס הילוך ולהתחיל נסיעה

ראשון אין מה לדבר בכלל, שני נכנס פעם באף פעם שלישי נותן מידי פעם רביעי נכנס בכוח

נכון לעכשיו תקוע ברוורס ואי אפשר לשחרר, מנוע כבוי וקלאץ עד לכו**** לא עזר, מה אני עושה לעזעזל?

מוכר למישהו תופעה דומה?

פורסם
לילה טוב,

כמו שאתם רואים השעה מאוחרת הגעתי הביתה לא יודע איך, החשד שלי לגבי שמן גיר,

ההילוכים בהתחלה נכנסו בקושי ולאחר מכן בקושי נכנסו עד למצב שהייתי צריך לכבות מנוע להכניס הילוך ולהתחיל נסיעה

ראשון אין מה לדבר בכלל, שני נכנס פעם באף פעם שלישי נותן מידי פעם רביעי נכנס בכוח

נכון לעכשיו תקוע ברוורס ואי אפשר לשחרר, מנוע כבוי וקלאץ עד לכו**** לא עזר, מה אני עושה לעזעזל?

מוכר למישהו תופעה דומה?

אצלי המצב היה מאוד דומה לפני שהחלפתי קלאץ'

(אין לי מושג איך, אבל בנס חזרתי מהצפון למרכז).

פורסם

קרה לי משהו דומה לא מזמן,אצלי 2 ו-4 בהתחלה היה נורא קשה להכניס ואז הם לא היו נכנסים בכלל נתקעתי בניוטרל.

התופעה הזו היתה לסירוגין אצלי,התברר בסוף שהשטנגות היו רופפות.

מקוו בשבילך שזו הבעיה.

פורסם

אבדוק את הכל היום, רק איך אני משחרר את ההילוך? תקוע ברוורס גם גרר לא יעזור =\

עריכה:

למזלי התפנתה החניה נסעתי ברוורס והשתחרר מה הלאה? לבדוק קלאץ? שטאנגות זה לא נראה..

פורסם
אבדוק את הכל היום, רק איך אני משחרר את ההילוך? תקוע ברוורס גם גרר לא יעזור =\

עריכה:

למזלי התפנתה החניה נסעתי ברוורס והשתחרר מה הלאה? לבדוק קלאץ? שטאנגות זה לא נראה..

תוריד בלם יד ונענע את האוטו קדימה אחורה ותנסה להוציא מהילוך.

אם יהיה מישהו באוטו שינסה להוציא מהילוך בזמן שאתה מנדנד עדיך.

גם כדי שהאוטו ברגע שיצא מהילוך לא ימשיך לך לאוטו של השכנים/קיר הבית/הולך רגל וכן הלאה.

פורסם

אז ככה הבעיה נפתרה מהבוקר הייתי במוסך ולהלן המסקנות:

קלאץ תקין

שטאנגות תקין

גיר תקין

מזלג קלאץ שבור!

מיסב קלאץ פגום

החליפו מיסב ומזלג על הדרך תושבת מנוע והאריה חזר לתחיה גיר חמאה.

תודה לכל מי שניסה לעזור!

• תוכן חדש...