Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 2010 עד 300,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי גיא, וברוך הבא לארץ הקודש (בקרוב).

יש קצת שינויים לגבי זכויות תושב חוזר כפי שנאמר עד שש שנים מעבר לשש שנים כבר לא משמעותי.

קצת סדר בבלאגן למרות שלא רלוונטי לגביך אבל תמיד כדאי לדעת.

תושב חוזר זכאי להביא רכב ללא הקלות מיסים כלל ולא משנה השנים שחלפו מיום עזיבתו את הארץ, חשוב לציין כי ניצול הזכויות מתחיל מיום הרכרזתו כתושב חוזר (הכניסה האחרונה לארץ טרם הושלמו 3 חודשים במתווסף בארץ).

את הזכות יש לנצל מול משרד התחבורה לא יאוחר מ-3 חודשים מיום הכניסה האחרונה וזאת לאחר אישור הזוכויות במכס..קרי חותמת זכויות בדרכון (אגב לחפצים אישיים שנה אחת בלבד).

את הזכויות לפעמים נתין להאריך בחודש נוסף (פרוצדורה איומה מול מכס ירושליים מומלץ לא להגיע לשם כי מדובר בוועדה מתישה שמכריחה אותך לשקר).

אכן כתושב חוזר יש הקלות מיסים על חפצים אך לא על רכב.

את הרכב תאלץ לייבא כמקובל במשרד התחבורה "רכב אמריקאי מארה"ב, קנדה או מקסיקו (על פי יצור הרכב למעט רכב קנדי מארה"ב, פורד ולקסוס אותם ניתן להביא מארה"ב אך במיסים גבוהים יותר). ורכב אירופאי או יפני מאירופה (שוב רכב יפני ישלם מיסים גבוהים יותר).

הרכב יכול להיות 4 שנים אחורה מתאריך היצור (המדבקה בדופן דלת הנהג).

עולה חדש לעומת זאת...זכאי להקלות מיסים (בערך 70% לאחר ההקלות לעומת 113%)

גם עולה חדש זכאי להביא רכב 4 שנים אחורה אך הזכאות האמיתית היא להביא רכב גרמני מארה"ב, שם ההקלות הן משמעותיות יותר..מחיר קניה בסיסי לרכב גרמני (לדוגמא BMW נמוך בכ-30% ממחירו בגרמניה ולא ניכנס לסיבות)

הדבר המומלץ ביותר הוא כמובן להאזר מבי שמבין..ככלל, ראיתי שהמליצו על סוחרי רכב מראשל"צ שהם באמת אמינים אבל כאן שים לב..תאלץ לשלם עמלה דיי גבוהה עבור הטיפול שתוכל לעשות בעצמך..

השאלה החשובה יותר היא ...איפה חוסכים..אההה רגע..התמונה של הרכב...לא..הרכב לא קיים..רק התמונה קיימת באתר..הם יאתרו רכב עבורך מה גם באותם אמצאיים שתוכל לאתר לבד.

מקווה שעזרתי ולו במעט..

שחר

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי תשקול שוב את העניין של יבוא אישי של רכב שאתה תקנה בארה"ב.

כמו שצויין כאן, מחירי הקניה, בייחוד בימים אלה של מיתון, הם מהנמוכים בעולם

למותג אותו אתה חובב, ועם שילוב של סוכן טוב, שיקח לך אומנם דמי טיפול

בתהליך היבוא, יחסוך לך עשרות אלפי שקלים.

אם אתה שם, זה מאוד פשוט לאתר רכב אותו אתה רוצה, וקל לך לבדוק אותו,

ולראות שהוא חף מתאונות, בעיות, או עבר בעייתי.

שאר התהליך לא כזה מסובך, ואני מאמין שתוכל למצוא מישהו בארץ שיטפל לך

בכל תהליך היבוא, כולל ניירת,תקינה וכד'.

לגבי שאלות קודמות שלך, קמור נותנת איבזור בזיוני, שבערך לא כולל כלום.

ומחירי התוספות בשמיים, ונקבעים כמו שוק הכרמל...

ויש מוסכים טובים שיטפלו לך ברכב, ולא של קמור, כאלה שיתנו מענה לכל בעיה.

פורסם

שמע, יש לך תקציב של 300K שקל וזה סכום ממש לא מבוטל, אני מבין את החיבה שלך לב.מ.וו וזה שהיא הצילה לך את החיים, אבל יש יותר טובות מ-325 ב-300K.

ה-159 שרוני העלה כאן היא לא ה-2.2 עם גיר הסלספיד הדי דפוק, אלא מנוע 1.8T חדש עם גיר ידני. 200 כ"ס, מטוס על הכביש. הגרסת המאובזרת(ג'אנטים 18', עור, גג, קליפרים אדומים בגלגלים:twisted:) תעלה 270K בערך.

פורסם
שמע, יש לך תקציב של 300K שקל וזה סכום ממש לא מבוטל, אני מבין את החיבה שלך לב.מ.וו וזה שהיא הצילה לך את החיים, אבל יש יותר טובות מ-325 ב-300K.

ה-159 שרוני העלה כאן היא לא ה-2.2 עם גיר הסלספיד הדי דפוק, אלא מנוע 1.8T חדש עם גיר ידני. 200 כ"ס, מטוס על הכביש. הגרסת המאובזרת(ג'אנטים 18', עור, גג, קליפרים אדומים בגלגלים:twisted:) תעלה 270K בערך.

להגיד לך את האמת?

מכל הרכבים שהוצעו לי האלפא הכי פחות קורצת לי, תבין, כאן 159 חדשה וי6 עולה 75 אלף דולר, בעוד 3 שנים היא תעלה פחות מ20 אלף, בישראל המצב הוא שונה אבל בכל זאת, בשנת 2010 לקנות רכב ידני או סלספיד בזמן שיש תיבות 7 הילוכים דאבל קלאץ' מדהימות במחיר כזה זה שטות, הכיף שאתה מפיק מהאלפא הוא אדיר, אבל הוא לא ייתקרב לניסאן 370 לדוגמא פחות ה"סבל" של רכב ידני (כיף לאללה בכביש פתוח, ממש לא כיף בפקקים בעיר)

פורסם

אם תתוכח בקמור תוכל אולי להוציא את ה320 ב300K .

הרכב מגיע מאובזר מאוד - מושבים חשמלים , ריפודי עור , איי דרייב , בקרת אקלים מפוצלת , סאן רוף ועוד מלא שטויות שלא הופכות את הרכב הזה למה שהוא אמור ליהיות - "חווית הנהיגה המושלמת." אז עם האבזור לא תיהיה לך בעיה.

הבעיה אחרת - המנוע לטעמי לפחות קטן על הרכב הזה ועם 165 סוסים הוא פשוט לא מספיק חזק, מהיר בשביל מכונית שאמורה ליהיות ספורטיבית . {הבוס שלי רכש השנה אחת כזאת חדשה שהחליפה בימר קודמת והוא דיי מאוכזב מהביצועים וצריכת הדלק}

שלא נדבר על זה שאתה מגיע מב.מ.וו עם שישה צילנדרים - אולי כדי שתעשה נסיעת מבחן כדי שתרגיש לאן אתה נכנס.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני לא הייתי מוציא 300K על 320, אם כבר ב.מ.וו אז לא לוותר על ביצועים, 325 ומעלה, אני אישית היתי יורד בשנתון בשביל 330. זאת ב.מ.וו אמיתית !!! (שלא לדבר על ה- 335 עם הטורבו הכפול שהיא מעל התקציב).

לא שאני מצודד בנסיעה מהירה, פתיחות או דריפטים, אני לא צעיר וכבר מזמן לא שם. אבל ההרגשה בכל לחיצה על הדוושה פשוט שונה. לא משנה באיזו מהירות, לא משנה באיזה מצב, הכח שם וזאת הרגשה טובה.

פורסם
אני לא הייתי מוציא 300K על 320, אם כבר ב.מ.וו אז לא לוותר על ביצועים, 325 ומעלה, אני אישית היתי יורד בשנתון בשביל 330. זאת ב.מ.וו אמיתית !!! (שלא לדבר על ה- 335 עם הטורבו הכפול שהיא מעל התקציב).

לא שאני מצודד בנסיעה מהירה, פתיחות או דריפטים, אני לא צעיר וכבר מזמן לא שם. אבל ההרגשה בכל לחיצה על הדוושה פשוט שונה. לא משנה באיזו מהירות, לא משנה באיזה מצב, הכח שם וזאת הרגשה טובה.

כרגע אני מחזיק בe46 330 משנת 2001, מנוע מדהים, ה330 הקודמת שלי (2005) הלכה טוטאל לוסט, כרגע אחרי התאונה אני כמעט ולא נוסע מהר בכלל (לשם עדות הליטר ל100 ק"מ עומד ברכב הזה על 15.4 עד 15.8 שכשבקודמת הוא עמד על 22 פלוס מינוס) אבל כשאני רוצה ללחוץ הולכים ביום ראשון למסלול סגור עם קסדה ומחליפים את ה 215-40-17 של היום יום ל 235-55-16. בישראל במילא אין את התענוג הזה (ובטח שלא את התענוג לקנות רבעיית צמיגים פעם בחודש).

אני לא מחפש ביצועים, לא מחפש מהירות 3 תלת ספרתית בתוך העיר ואני בחיים אבל בחיים לא "לוחץ" נגד רכב אחר ברמזור, אם זה היה הדבר החשוב כרגע הייתי משקיע 80% מהכסף וקונה לי כאן את ה335 או את ה135.

לפני ה330 הייתה לי 318, ולהגיד לך את האמת, בשביל ישראל, התרבות המוטרית והכבישים המהירים המדהימים שיש בה וחוסר האכפיה המשטרתית המוחלטת :) גם ה318 זה מספיק

אז בשביל רכב שייסע 95% מהזמן בתוך העיר ועוד 5% אולי של י-ם - ת"א אני לא צריך את הכוח הזה, אני אף פעם לא אסע באוטו נהג+4, הכי הרבה נהג+בחורה, לא מגיע אף פעם לא לאילת ולא לצפון שאני צריך את הכוח בשביל לסיים עקיפה בשלום...

עדכון לרוני - חזרתי עכשיו מהנסיעת מבחן הראשונה, הניסאן 370.

הרכב עם תיבת טיפטרוניק שנת 2011, הנעה קדמית (?! זה היה לי מוזר מאוד).

החדשות הטובות - נעלמו כל הפלסטיקים המכוערים מה350 של הדש בורד !!! ברוך הבא עור !!!! ניסאן באמת לקחו את הרכב הזה כמה רמות למעלה מאז ה350, עושה כיף לשבת באוטו.

החדשות ה"רעות" - פ-ח-ד!!! המנוע הזה מפחיד!!! אולי בגלל שהשארתי את ה330 כערבון על שריטה (כנראה, הדילר דורש על הרכב 60 אלף דולר, הב.מ.וו שווה אולי 13....) נתתי לחיצונת, ממש ליטוף מעט יותר חזק של הדוושה הרכב פשוט הפך להיות "רע!"

בדרך חזרה הביתה על הב.מ.וו זה הרגיש כאילו 5 ליטר מפרידים ביניהם, ממש לא 700ס"ס.

מה המחיר של הנ"ל בישראל? גרסת הטיפטרוניק כמובן

פורסם

כפי שאתה מציג את הדרישות שלך אילו הרכבים שהייתי ממליץ לך :

1. אינפיניטי G37 - מקום ראשון פשוט כי הוא יפה , מהיר מאוד חזק ופשוט מעולה .

2. ניסאן 370Z - אולי הרכב שמציע ביצועים הכי טובים ביחס למחיר בארץ .

3.אאודי S3 - רכב מאוד חזק , וספורטבי , מעולה לחניות , ולדעתי מאוד מתאים לצעירים(עשירים :wink: ).

ואם זה יעזור פשוט תחליף את הסמל לסמל של BMW יעלה לך עוד 50 ש"ח ותקבל שקט נפשי .

יש לאבי אלפא רומאו 159 , ולמרות ההתרגשות כל פעם שאני נכנס לרכב וההנאה המרובה מהרכב עם קצת מיקוח האופציות שהבאתי עדיפות.

שלא תבינו אותי לא נכון הרכב הזה מדהים ! אבל זה פשוט לא נכון לקנות אותו בתקציב הזה ! אם את ה-159 אז או עד תקציב של 250K או מעל ל 350K .

עריכה :

להגיד לך את האמת?

מכל הרכבים שהוצעו לי האלפא הכי פחות קורצת לי, תבין, כאן 159 חדשה וי6 עולה 75 אלף דולר, בעוד 3 שנים היא תעלה פחות מ20 אלף, בישראל המצב הוא שונה אבל בכל זאת, בשנת 2010 לקנות רכב ידני או סלספיד בזמן שיש תיבות 7 הילוכים דאבל קלאץ' מדהימות במחיר כזה זה שטות, הכיף שאתה מפיק מהאלפא הוא אדיר, אבל הוא לא ייתקרב לניסאן 370 לדוגמא פחות ה"סבל" של רכב ידני (כיף לאללה בכביש פתוח, ממש לא כיף בפקקים בעיר)

אם המחיר זה מה שמפריע אז דע לך שבארץ תוכל להנות מ-159 במחיר של 200,000 ש"ח או מגרסא המדוברת של ה1.8T ב240,000 ש"ח יש לך חיסכון אדיר ו5 מושבים אך הרבה פחות הנאה בביצועים מה370Z .

ולדעתי היא גם לא יכולה להתחרות באינפיניטי ואם לנו היה 300,000 שח ההינו רוכשים את האינפיניטי .

פורסם

קצת בלבלת אותי,

כשכתבתי לך אם כבר ב.מ.וו אז לפחות שתהיה חזקה, ענית לי שאתה לא מחפש כח וביצועים.

עכשיו אני קורא שהלכת לבדוק את ה- 370Z, איך זה מסתדר?

בנוסף, אנשים ממשיכים להציע את ה- G37 שהיא רכב ביצועים, 320כ"ס 5.7 למאה וכח לא נגמר, אז איפה ההתאמה?

כנ"ל לגבי האלפא 1.8T עם 200 כ"ס ובטח שהאלפא 3.2Q4.

אם אתה לא מחפש ביצועים ופשוט רוצה לנהוג על ב.מ.וו, אל תתפשר, קנה 320 מפנקת (אבל קצת חלשה לטעמי) בארץ או חדשה מיבוא אישי. כל דבר אחר יגרום לך להצטער אחרי הקניה ולחשוב "למה לא קניתי ב.מ.וו". אתה תרד לחנייה ולא תראה את הסמל העגול כחול לבן ותתאכזב, לא משנה מה תבחר (אינפיניטי / אלפא / ניסאן...)

פורסם
קצת בלבלת אותי,

כשכתבתי לך אם כבר ב.מ.וו אז לפחות שתהיה חזקה, ענית לי שאתה לא מחפש כח וביצועים.

עכשיו אני קורא שהלכת לבדוק את ה- 370Z, איך זה מסתדר?

אני אוהב ב.מ.וו ורוצה ב.מ.וו, אבל קבלתי כאן חוות דעת שונה לגמריי מדעתי

החלטתי לקחת נסיעות מבחן על 10 רכבים (זה בחינם אז למה לא?) לראות אולי אני אשנה את דעתי, אחריי זה נראה אם דעתי השתנתה.

קשה לי להאמין אבל למה לא?

הרי פעם אחת כבר התחרטתי על כך שלא קניתי לקסוס (זה לא היה באמת לקסוס, אלא Altezza R300 2003 המקבילה היפנית לis300 של אותן שנים, רק עם סמל שונה והגה בצד ימין שזה מה שהרתיע אותי בזמנו, עכשיו אני באמת מתחרט שלא קניתי אותו בזמנו).

חברה שלי הייתה מאוהבת בטויוטה FJ שלה, 3 שנים למעלה ולמטה וגם צריכת דלק של 12 ק"מ לגלון (!!!!) לא הרתיעה אותה, עשתה תאונה והכסף מהביטוח לא הספיק לאחת חדשה, קנתה מזדה cx7 2.5 טורבו ואין מאושרת ממנה היום, אז יכול להיות (קשה להאמין) שגם אני אתאהב בסמל שונה מהעיגול הלבן כחול...

פורסם

בתור אחד שהיתה לו BMW 323, והיום יש לנו גם BMW, אבל ג'יפ, אני מבין אותך.

קשה לחשוב שיש עוד רכבים שנותנים את אותה התחושה, הביצועים, והאיכות.

אבל בתור תמורה לכסף, בארצנו הקטנטונת, יש דברים טובים יותר.

אני מניח שזה גם עניין של הרגל. אחרי שתנהג חצי שנה על רכב אחר,

תבין שזה לא כ"כ שונה, ושיש דברים שיותר טובים מהבימר, וכאלה שפחות.

אני עדיין חוזר להצעה שלי, לקנות אחת שם, והביא ארצה בעזרת סוכן/עמיל מכס וכד'.

לדעתי רכב בשווי של כ 30-35$ ייכנס לך בתקציב שלך, אם תביא אותו ביבוא אישי,

ויעלה אחרי כל העמלות 300Kוהמיסים שקל.

מה נכנס בתקציב הזה אתה בטוח יודע, אבל לדעתי תוכל לקבל 2010 משושת צילינדרים,

ולא 320...והיא בטוח תהיה באיבזור גבוה בהרבה ממה שתקבל בארץ.

פורסם

יש כאן גם הרבה אלמנטים של ביקוש בשוק המשומשות.

הBMW תמיד תיהיה הכי מבוקשת, כי יש לה קהל יעד עצום ומוניטין כמכונית יוקרה מובילה.

חלק גדול מה BMW זה המותג, זה הכיף שבלשבת באוטו העיצוב הגמני וכו'.

אני כמו Laurence , OshrI ואני חושב שגם אתה. משקיעים הרבה רגש בקניית המכונית ובגלל זה אנחנו תמיד נלך על ה BMW.

זה פשוט משהו שאי אפשר להסביר:):wink: מה גם שאני חושב שהסדרה 3 היא המצויינת בקטגורייה.

כמו שאמרתי לך קודם אני מחזיק ב320 ומרגיש מסופק. תוספת מומנט בסל"ד נמוך מ2500 היית יכולה לשפר את ההרגשה אבל סך הכל לא חסר כלום. בהילוכים נמוכים יש מספיק כח גם בסל"ד נמוכים. מעל 3.5K סל"ד מתפרצת כבר מנת כח גדולה מהנדרש כמעט תמיד.

תמונה0521.jpg

תמונה0524.jpg

DSC01716.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
יש כאן גם הרבה אלמנטים של ביקוש בשוק המשומשות.

הBMW תמיד תיהיה הכי מבוקשת, כי יש לה קהל יעד עצום ומוניטין כמכונית יוקרה מובילה.

חלק גדול מה BMW זה המותג, זה הכיף שבלשבת באוטו העיצוב הגמני וכו'.

אני כמו Laurence , OshrI ואני חושב שגם אתה. משקיעים הרבה רגש בקניית המכונית ובגלל זה אנחנו תמיד נלך על ה BMW.

זה פשוט משהו שאי אפשר להסביר:):wink: מה גם שאני חושב שהסדרה 3 היא המצויינת בקטגורייה.

כמו שאמרתי לך קודם אני מחזיק ב320 ומרגיש מסופק. תוספת מומנט בסל"ד נמוך מ2500 היית יכולה לשפר את ההרגשה אבל סך הכל לא חסר כלום. בהילוכים נמוכים יש מספיק כח גם בסל"ד נמוכים. מעל 3.5K סל"ד מתפרצת כבר מנת כח גדולה מהנדרש כמעט תמיד.

מסכים איתך, יש משהו בב.מ.וו שאני לא מוצא אותו אצל שום יצרן אחר (אולי ביום מן הימים ביצרניות יוקרה אמיתיות דוגמאת מאזארטי פאראריי או לאמבורגיני)

שאלה לי אליך, על כמה עומדת צריכת הדלק שלך נכון לעכשיו בליטרים ל100 ק"מ? כי לפי מה שאני זוכר הוי4 של ב.מ.וו כמעט ולא צורך דלק (בהשוואה ל330 כמובן)

• תוכן חדש...