Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתחי תידלוק לרכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני לא מבין את השאלה ואת התשובה של בוקי?

האם קיימים רכבים חדשים עם פתחי תדלוק מאחור? לא...

יכול להיות שחסרה מלה- האם קיימים רכבים חדשים עם שני פתחי תדלוק מאחור?

מבולבלים? גם אני

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שביט,

אני מבין את היעילות שבפתח אחד מאחור אבל לא הבנתי מה העניין עם שני פתחים מאחור.

(מאחור = פירושו בצד שנמצא מספר הרישוי/אור רוורס).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בוקי, Laurence ופותח השירשור, אשמח אם תסבירו את הודעותיכם

כיום בכל רכב יש פתח תדלוק מאחורה. :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בוקי, Laurence ופותח השירשור, אשמח אם תסבירו את הודעותיכם

כיום בכל רכב יש פתח תדלוק מאחורה. :roll:

כתבתי מאחור , ולא בצד הרכב.

פורסם

לדעתי הסיבה שזה נעלם היא בטיחותית.

בזמן התדלוק המתדלק או הנהג נמצאים מאחורי הרכב וזה הרבה פחות בטוח מאשר עמידה בצד.

כמו כן, טנק דלק ברוב המכוניות נמצא מתחת למושב האחורי, ופתח תדלוק ממוקם בכנף במקום הקרוב ביותר לטנק.

פורסם

מיכלי הדלק במכוניות מודרניות נמצאים קדימה יותר הן מסיבה בטיחותית של חשיפה לתאונות והן מסיבה דינאמית של שמירת משקל גדול (הדלק) קרוב יותר לצירים. חוסר הנוחות של פתח תדלוק בצד אחד מתבטל מול היתרונות.

פורסם

המרצדס גם דוגמה טובה, ראיתי כמה אמריקאיות ישנות שהמספר רישוי משתחת כפתח מילוי דלק, וראיתי איזו קאדילאק ישנה נדמה לי בארץ בשביל לתדלק נפתח הפנס האחורי ופתח מילוי הדלק נמצא מאחוריו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...