Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית חדשה בכ-100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על סקודה פאביה TSI אמביאנט גיר DSG ב101 אלף - איכותית, מרווחת, מומנט מעולה, הסופר מיני החסכונית ביותר בדלק, אם כי האחזקה לא מהזולות שיש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אבל הבנתי שהגיר הרובוטי זהה כמעט לאוטומט, חוץ מזה שמרגישים את המעבר בין ההילוכים, טיזה תפעול יש בדיוק?

מה אתה אומר על סיטוראן C3 או מאזדה 2?

עם כל הצער שבדבר (חווה את זה על בשרי, אם כי בעיקר באשמתי), המאזדה 2 לא חסכונית כלכך בדלק (אלא אם כן אתה נוהג ממש ברכות, וגם אז יש אופציות אחרות יותר חסכוניות). מה גם שאין מצב להוריד את היבואן בשקל מהמחיר, והוא גבוה מהסכום שלך. חוץ מזה, רכב מעולה לצעירים :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני לא מדבר מתוך סטיגמה. לי יש ניסיון עם הרובוט של טויוטה.

שנית לגבי האיבזור, זה אחד הרכבים שנמכרים עם האיבזור הכי עלוב, איכות החומרים לא עומדת בתחרות מול האירופאיות והאמת גם איכות ההרכבה זה לא טויוטה של "פעם". בנוסף האיבזור הבטיחותי נחות ביחס למתחרות עם 4 כריות אויר בלבד ובכלל היאריס מרגישה מעט זקנה ולא עדכנית לעומת כל המתחרות הרעננות והצעירות, כל אחת והגימיק שלה.

האבזור בדגם הרובוטי לא נראה לי נחות כלל. חוץ ממערכת hill hold שהיתה שימושית בעליות, מה חסר לך שם? לא הבנתי גם מאיפה התלונות על איכות ההרכבה והחומרים.

פורסם

עזרתם לי המון המון עד עכשיו כרגע ההתלבטות שלי היא בין יונדאי i20, פג'ו 207 וטויוטה יאריס.

הציעו לי בפורום אחר לברר לגבי אופל קורסה, אפשר שוב יתרונות חסרונות..

פורסם
עזרתם לי המון המון עד עכשיו כרגע ההתלבטות שלי היא בין יונדאי i20, פג'ו 207 וטויוטה יאריס.

עוד פעם דעתי האישית:

יאריס תוריד - גיר מזעזע.

פג'ו 207 - נחמד אבל עוד פעם גיר מגעיל אומנם לא רובוטי אבל מיושן ונוטה לבעיות.

יונדאי I20 אופציה טובה מאוד עם מנוע 1600.

אופל קורסה - אני אישית אוהב למרות שלא מעריכים אותו בכלל בארץ והשוק שלו מאוד מאוד מאוד חלש.

פורסם

היונדאי טובה גם בגירסת ה-1.4 בדגם המאובזר והיא באמת בחירה טובה ברמות המחיר האלה.

התלונות על הטויוטה זה הכל ביחס למתחרות וכשיונדאי מציעה פנסי ערפל, מראות מתקפלות, בקרת אקלים וגג נפתח אז האיבזור של הטויטה נחות. ובנוג לאיכות החומרים וההרכבה, היכנס ליונדאי ותמשש בעצמך.

פורסם

הדבר שהכי יעזור לך לדעתי זה לנסות את הרכבים בעצמך ולבקש נסיעת מבחן על כל אחד מהם. אופל קורסה יכולה להיות אופציה טובה בהנחה ואתה לא מתכנן למכור את הרכב בשנים הקרובות.

מכל הרכבים ברשימה היחיד שבדקתי היה הטויוטה יאריס וכאמור הרכב הזה שווה נסיעת מבחן לפחות.

פורסם

danielbarki , אני מציע לך לא לפסול את היאריס על הסף . אכן,ישנם הרבה תלונות על הגיר הרובוטי, אך אני מאמין שעד שלא תיקח נסיעת מבחן עליה, לא תדע. באתי לנסיעת המבחן על היאריס קצת חשדן אחרי ששמעתי תלונות אך אחרי שנסעתי עליה נסיעת מבחן (ואחרי שנהגתי על היאריס הרובוטית של האקסית שלי בזמנו) החלטתי שאני קונה אותה.

ד"א-דעתי האישית בלבד,אך אם אתה רגיל לנהוג על ידני, לדעתי המעבר לרובוטי יעשה לך רק טוב. לנהגים שנהגו על תיבה אוטומטית הרבה זמן קשה מאוד להתרגל לתיבה של היאריס, וייתכן שבגלל זה הן כל כך נדירות בכבישי ארצנו.

• תוכן חדש...