Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית חדשה בכ-100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לי ולאחי, בסביבות גיל ה18 כלומר רכב לצעירים, תיבת הלוכים אוטומטית או רובוטית, נפח מנוע 1300 לפחות,

נראה לי בכיוון של סופר מיני אבל פתוח להצעות, אוטו חדש כמו שאמרתי.

אם לא ציינתי משהו תעדכנו אותי.

תודה רבה!:-)

פורסם
הרכב מיועד לי ולאחי, בסביבות גיל ה18 כלומר רכב לצעירים, תיבת הלוכים אוטומטית או רובוטית, נפח מנוע 1300 לפחות,

נראה לי בכיוון של סופר מיני אבל פתוח להצעות, אוטו חדש כמו שאמרתי.

אם לא ציינתי משהו תעדכנו אותי.

תודה רבה!:-)

מה אתה מחפש באוטו?

מנוע חזק? חיסכון בדלק? קטן לחניות? התנהגות?

לנהג חדש הייתי ממליץ על סוזוקי ספלאש\יונדאי I20\סוויפט וכדומה.

פורסם

חבל שאתם לא מעוניינים בגיר ידני, הסיאט איביזה 3 דלתות 1.6 מוצעת במבצע מאוד מעניין בדגם המפואר פלוס מערכת מסך מגע תואמת מקורית בפחות מ-100 אלף שקלים.

אם זה אך ורק אוטומט אז העיפו מבט בסיטרואן C3 החדשה והמעניינת, בפולקסוואגן פולו שתקציבכם תוכלו לרכוש אותה רק עם מנוע ה-1.4.

ה-I20 שהוזכרה היא אופציה טובה מאוד, השאלה אם צעירים יתחברו לעיצובה הפחות זויתי ו-"צעיר" אבל מדובר ברכב מאובזר ובנוי היטב ומציעה חבילה טובה ביחס למחירו.

בהצלחה.

פורסם

הפולו עולה 105.500 על הכביש בלי צבע מטאלי. (צבע מטאלי עוד 1500 ש"ח) - 1.4 טרנדליין DSG

בנוגע לאיביזה , אני חושב שיש גם איזו קומבינה על 1.6 אוטו' , תבדקו את העניין.

פורסם

אני מחפש אוטו חסכוני בדלק, מנוע שיתאים גם לנסיעות מחוץ לעיר אבל לא יותר מדי, הוא לא צריך להיות קטן לחניות, ולא הבנתי מה הכוונה בהתנהגות.

"לנהג חדש הייתי ממליץ על סוזוקי ספלאש\יונדאי I20\סוויפט וכדומה."

הסתכלתי על ההצעות נראה מעניין אבל מבחינה חיצונית אף אחד מהם לא צעיר או גברי לפי דעתי.

אם אתה יכול בבקשה תפרט על הוכדומה, תודה רבה.

למגיב השני, כן זה חייב להיות אוטומט, הסיטוראן נראית מעניינת אבל הבנתי שהפולו לא כ"כ חסכונית בדלק, תקן אותי אם אני טועה.

ושוב היונדאי לא "צעירה" מספיק מבחינתנו.

מה דעתכם על טויוטה יאריס?

תודה רבה על העזרה עד כה! 

פורסם

להיפך דווקא הפולו גם עם המנוע המיושן יחסית ולא חזק במיוחד אבל בזכות ה-DSG היא תהיה חסכונית וכמובן שזה גם מאוד תלוי בסגנון הנהיגה שלכם.

הטויוטה יאריס דיי בסיסית וכבר מעט מיושנת ובנוסף היא מוצעת עם גיר רובוטי חד מצמדי גס ולא נעים לשימוש ותפעול ואני חושב שרוב האופציות עדיפות עליה.

פורסם
להיפך דווקא הפולו גם עם המנוע המיושן יחסית ולא חזק במיוחד אבל בזכות ה-DSG היא תהיה חסכונית וכמובן שזה גם מאוד תלוי בסגנון הנהיגה שלכם.

הטויוטה יאריס דיי בסיסית וכבר מעט מיושנת ובנוסף היא מוצעת עם גיר רובוטי חד מצמדי גס ולא נעים לשימוש ותפעול ואני חושב שרוב האופציות עדיפות עליה.

אבל הבנתי שהגיר הרובוטי זהה כמעט לאוטומט, חוץ מזה שמרגישים את המעבר בין ההילוכים, טיזה תפעול יש בדיוק?

מה אתה אומר על סיטוראן C3 או מאזדה 2?

פורסם
אבל הבנתי שהגיר הרובוטי זהה כמעט לאוטומט, חוץ מזה שמרגישים את המעבר בין ההילוכים, טיזה תפעול יש בדיוק?

מה אתה אומר על סיטוראן C3 או מאזדה 2?

אם יש לך כסף לקנות מאזדה 2 , תבדוק את הפורד פיאסטה .

פורסם
אם יש לך כסף לקנות מאזדה 2 , תבדוק את הפורד פיאסטה .

גם את הפיאסטה וגם את הפולו אבא שלי פסל על הסף, יש בו הגיון או שהוא פשוט לא מעודכן?

הוא טוען שהם רכבים שצורכים הרבה דלק, תחזוק יקר, לא אמינים...

פורסם

דעתו קצת מיושנת ושווה לשכנע אותו לבחון את הטענות האלה יותר לעומק.

בכדי להבין בדיוק מה הקטע של הגיר הרובוטי של טויוטה תיאלצו לבצע נסיעת מבחן ממצה שתכלול נסיעה עירונית ובין עירונית וגם זינוק בעליה.

ה-C3 נראית לי מכונית מאוד מסקרנת ושווה בדיקה, במיוחד בדגם המפואר שלה.

המאזדה 2 קצת פחות מלוטשת מהמתחרות האחרות. הביצועים שלה טובים והיא מרגישה נמרצת וזריזה אבל מעט יותר מחוספסת ובעלת תא נוסעים פחות עדכני מבחינת עיצוב איבזור ואיכות החומרים.

פורסם
דעתו קצת מיושנת ושווה לשכנע אותו לבחון את הטענות האלה יותר לעומק.

בכדי להבין בדיוק מה הקטע של הגיר הרובוטי של טויוטה תיאלצו לבצע נסיעת מבחן ממצה שתכלול נסיעה עירונית ובין עירונית וגם זינוק בעליה.

ה-C3 נראית לי מכונית מאוד מסקרנת ושווה בדיקה, במיוחד בדגם המפואר שלה.

המאזדה 2 קצת פחות מלוטשת מהמתחרות האחרות. הביצועים שלה טובים והיא מרגישה נמרצת וזריזה אבל מעט יותר מחוספסת ובעלת תא נוסעים פחות עדכני מבחינת עיצוב איבזור ואיכות החומרים.

אני אדבר איתו ואבדוק לעומק את הפרמטרים הבעייתים שהוא מדבר עליהם.

ה-C3 קורצת לי כרגע, אבל אחי שנהג בטויוטה יאריס לא מוכן לשמוע שום דבר אחר ואני מפחד שאני לא אסתדר איתו, בקיצור בלגן.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לפנות לקמור רכב. לבקש X5 עם צריכת דלק ומחיר של סוזוקי אלטו.

פולו 1.4 ופיאסטה לא חסכוניות? סוויפט I20 וכו' לא גבריות.

המכונית היחידה שמתאימה לך זה 1.4 (חסכונית שאגב נראה לי זה אוטו מנוע של הפולו) סיאט איביזה אוטומטית. שאין לי מושג אם עוד קיים.

C3 זה אוטו צרפתי עם גיר AL4 גרוע (לא כמו היאריס) שמסרס את המנוע 1.6 120כ"ס (חסכוני? ) .

פורסם

לדעתי, ואחרי נסיעה על היאריס, בכל הקטע של גיר לא נעים לשימוש יש הרבה מאוד סטיגמה. זה נשמע לי כמו משהו שכולם אומרים כי כולם אומרים. נכון שעם הגיר הרובוטי מרגישים את העברת ההילוכים, שלא כמו באוטומט לגמרי, אבל התיבה הרבה יותר מעודנת מתיבה ידנית למשל. בכל מקרה אותן הרעידות הקלות בהילוכים נמוכים בלבד לדעתי זה לא דבר נורא כ"כ בהתחשב בעובדה שהגרסה הרובוטית היא הסופר מיני הכי חסכונית בארץ (לפי מגזין אוטו יותר מכל גדמי הtsi 1.2) וכמו כן יש אופציה להעברת הילוכים ידנית וגם מההגה שזה משהו שלדעתי ממש נוח.

חוץ מזה האוטו גם שקט מאוד, נוח מאוד לנסיעה ומרווח מאוד מבפנים עם כל מיני תוספות מגניבות כמו המון תאי אכסון ולפחות שלוש מחזיקי כוסות, תא כפפות כפול וגם כסאות אחוריים נעים על גבי מסילה בשביל לשנות את נפח תא המטען. ואהבתי גם את המסך הדיגיטלי באמצע שמחליף את לוח השעונים.

בקיצור אני אלך נגד הזרם ואגיד שזאת יכולה להיות אופציה מצוינת אם כי תיבת ההילוכים מוזרה בלי ספק, אבל כאלה שלא שונאים ידני אני מאמין שיסתדרו.

פורסם

אני לא מדבר מתוך סטיגמה. לי יש ניסיון עם הרובוט של טויוטה.

שנית לגבי האיבזור, זה אחד הרכבים שנמכרים עם האיבזור הכי עלוב, איכות החומרים לא עומדת בתחרות מול האירופאיות והאמת גם איכות ההרכבה זה לא טויוטה של "פעם". בנוסף האיבזור הבטיחותי נחות ביחס למתחרות עם 4 כריות אויר בלבד ובכלל היאריס מרגישה מעט זקנה ולא עדכנית לעומת כל המתחרות הרעננות והצעירות, כל אחת והגימיק שלה.

• תוכן חדש...