Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשמחה ובמלוא הרצינות מוכן לאסוף את כל דיווחי ההתעללויות בחיות ומנגד נאסוף את כל דיווחי ההתעללות בילדים, הרעבה, הכאה,פדופיליה, התעללות , עבדות, זנות וכו' ותגלה לבד אם יש יותר שונאיחיות או שונאי ילדים (ושלא תהיה טעות, שניהם מטועבים בעיני ולו רק בזכות זה שהם גיבורים על חלשים חסרי ישע).

לצערי הגענו למצב שהתעללות בבע"ח היא כבר לא חדשות ולא אייטם ששווה לדווח. בקצב שאנחנו מתקדמים עוד מעט יקרה אותו הדבר עם התעללות בילדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בן 41, נשוי 14 שנים באושר ובחצי עושר ו 0 ילדים, אתה צריך הוכחה יותר גדולה לרצינות שלי?

כמובן שזאת זכותך המלאה ,אבל,גם אם החצי יהפוך לשלם כפול מיליון, לא הייתי מתחלף איתך בעד שום הון שבעולם כנגד הבאת ילדים משלך.

אם אתה שואל אותי(ואני יודע שאתה לא),חוסר רצון,או תיעוב במקרה שלך, בדור ממשיך משלך ,זאת צורת מחשבה מעוותת ,כמובן דעתי האישית ובלי שום שמץ של כוונה לפגוע.

המשך יום טוב.

פורסם
בקצב שאנחנו מתקדמים עוד מעט יקרה אותו הדבר עם כל דבר שהיה אפילו מקפיץ איזה מבזק מיוחד.

כשמשהו קורה הרבה, זה כבר לא מעניין, זה הופך לשיגרה, גם ככה אין מספיק זמן להכניס הכל למהדורת חדשות אחת, אז בוחרים רק את הדברים המעניינים באמת (ועדיף גם לדחוף קצת יחצנות לכוכב נולד, זה תמיד מעניין, וזה גם מכניס הרבה כסף לטלוויזיה)

עוד מעט כבר לא יעניין לדווח על פוליטיקאי שנחקר, אולי יעשו כתבה על איזה פוליטיקאי בלי תיק (במשטרה)

פורסם
אם אתה שואל אותי(ואני יודע שאתה לא),חוסר רצון,או תיעוב במקרה שלך, בדור ממשיך משלך ,זאת צורת מחשבה מעוותת ,כמובן דעתי האישית ובלי שום שמץ של כוונה לפגוע.

ואני חושב שצריך להיות מטומטם אמיתי כדי לטעון שמישהו חושב בצורה "מעוותת" ולחשוב שאפשר לעשות זאת בלי לפגוע, אבל אני מתכוון למטומטם במובן החיובי של המילה...

כמובן שצריך להיות חסר כל יכולת בהבנת הנקרא על מנת לטעון שבאגירה הביע תיעוב כלפי דור ההמשך, אבל זה משתלב עם האמירה שלי מהמשפט הראשון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שנון כהרגלך.

דבר ראשון באמת לא התכוונתי לפגוע, אם זאת הייתה בחורה הייתי מניח שהיא תפגע אבל גברים(לפחות רובנו), יודעים להחליק על דברים,לקחתי בחשבון שהוא לא ייפגע,אני לא הייתי נפגע(וגם לא נפגעתי ממה שרשמת).

דבר שני,אני לא יודע מה אתה מבין מזה:

"...עזוב אותך מכל העצות שנותנים לך פה, פשוט אל תעשה ילדים.

ילדים זה דראעק (כשיהיו לך ילדים, תבין עד כמה)!...".

אבל כאשר הוא רשם במפורש שהוא התכוון ברצינות למה שרשם,נראה לי שחוסר הבנת הנקרא הוא דווקא שלך(למרות שמן הסתם תתחיל להגיב בשפה גבוהה ותטען שאתה צודק וכולם טועים),דעתי האישית ואני בטוח שישנם חברים שיסכימו איתי, שזאת צורת חשיבה מעוותת,אתה לא חייב להסכים.

לסיכום מבחינתי :אין לי דבר וחצי דבר נגדך או נגד באגירה, זכותכם המלאה לחוות דעות שלא מקובלות על אחרים ועלי,מבחינתי הבעתי את דעתי ואני לא חושב שיש צורך לטחון את העניין יותר.

שיהיה המשך יום טוב.

פורסם

לא נעלבתי וכמו שחברה שלי פעם הייתה אומרת, "לא נעלבת מהעלובים, לא נפגעת מהפגועים!" :wink:

בכל מקרה, תיעוב זאת מילה קצת מוגזמת אבל אני בהחלט יכול להעיד שאני לא חובב ילדים גדול.

בכל מקרה, דוקא מה שמעוות בעייני זה כל אותם הורים שמדברים על ילדים בהערצה מוחלטת ולא מוכנים להודות שהילדים גזלו להם כמעט לחלוטין את החיים שהם נהנו כ"כ לחיות (לבד או בזוגיות) רק אתמול שלשום וכל זה רק בגלל שזה הציווי הביולוגי/ המיין-סטרים/ הנורמה/ הנצחה של עצמי לפני שאני מתפגר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בשביל בגירה:

אני לא כזה רומנטיקן של ילדים, אני אוהב את הזמן הפנוי שלי וחושב ששני ילדים זה המון, ואני מקבל ב-100% את אמרתו של ניטשה (אני טיפה מעוות את הביטוי, מזכרוני העמום) אתה חייב להתמלא כדי שתוכל למלא אחרים - כלומר אתה חייב להיות קצת אגואיסט כדי לא להיות חסר תועלת.

אבל:

כשאבא שלי נפטר, הדבר שציער אותי ביותר זה שלא זכה לראות נכדים. כשאמא שלי נפטרה באחרונה, הדבר שניחם אותי הוא שהיא זכתה לראות שניים, חמודים בהחלט. ובשנה האחרונה לחייה, השניים האלה היו מה שנתן לה טעם - כי מעבר לזה הסוף כבר היה ידוע.

האם ויתרתי על דברים מסויימים? בוודאי. אז פעם הייתי נרשם אוטומטית לימי מסלול בסופ"ש והיום אני מבקש פס מהאישה (וכן, ברבע מהמקרים בערך אני לא אקבל. אבל בד"כ כן). אז פעם הייתי לוקח כל נסיעת עבודה לחו"ל ומוסיף לה איזה יום טיול או שניים, היום אני עושה את זה רק פעם בשנה. פעם הייתי יוצא עם חברים לפאב מתי שרציתי, היום בחצי מהפעמים. וכשאני והאישה רוצים לצאת אנחנו צריכים בייביסיטר וכן - לפעמים זה לא הולך אז נשארים בבית (אבל בד"כ - באמת - אין בעיה).

ולפעמים הילדים הללו, הכי חמודים, מעצבנים אותי ככה שאני פשוט מודיע לאשה שאני יוצא מהבית, עכשיו, ונעלם לשעה, רק כדי שלא אצטרך להוציא עליהם את הכעס. כן - ילדים יכולים לעצבן אותך יותר מהלקוח הכי מפגר בעולם, כי במקרה שלהם כשהם מתנהגים בטפשות אתה מאשים את עצמך.

אז יש מחיר. המחיר הזה נמוך מאוד מול מה שאתה מקבל. זה לא סתם המשכיות בשביל הגנטיקה, אלה האנשים שיטפלו בך כשתזדקן (בהנחה שחינכת אותם כמו שצריך) ושדרכם תמשיך לחיות את החיים הטובים גם כשאתה כבר תהיה קשיש מכדי לטייל בעולם בעצמך. אפילו כלכלית, אם תחנך אותם נכון, ההשקעה כדאית.

דרך אגב - זה נכון שכשאתה הורה פתאום הבכי של הילדים שלך לא נשמע מעצבן. אבל הנה תגלית מרעישה: כשאתה הורה פתאום גם הבכי של ילדי השכנים עושה לך טוב. כי זה טוב שגם אחרים סובלים...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

[

ואני חושב שצריך להיות מטומטם אמיתי כדי לטעון שמישהו חושב בצורה "מעוותת" ולחשוב שאפשר לעשות זאת בלי לפגוע, אבל אני מתכוון למטומטם במובן החיובי של המילה...

כמובן שצריך להיות חסר כל יכולת בהבנת הנקרא על מנת לטעון שבאגירה הביע תיעוב כלפי דור ההמשך, אבל זה משתלב עם האמירה שלי מהמשפט הראשון.

bagira] "לא נעלבתי וכמו שחברה שלי פעם הייתה אומרת, "לא נעלבת מהעלובים, לא נפגעת מהפגועים!"

:wink:

בכל מקרה, תיעוב זאת מילה קצת מוגזמת אבל אני בהחלט יכול להעיד שאני לא חובב ילדים גדול.

בכל מקרה, דוקא מה שמעוות בעייני זה כל אותם הורים שמדברים על ילדים בהערצה מוחלטת ולא מוכנים להודות שהילדים גזלו להם כמעט לחלוטין את החיים שהם נהנו כ"כ לחיות (לבד או בזוגיות) רק אתמול שלשום וכל זה רק בגלל שזה הציווי הביולוגי/ המיין-סטרים/ הנורמה/ הנצחה של עצמי לפני שאני מתפגר".

בוקר טוב.

אמנם לא התכוונתי להגיב יותר בנושא אולם לאחר תגובתו של באגירה הייתי חייב קודם כל להגיד לך falou,להיות חמור שקופץ בראש כל אחד יודע(במובן החיובי של החמור כן), לדעת להכיר בטעויות ולהודות בהם זה קצת יותר קשה- אולי כדאי שתיתן לעצמך אזהרה על שפה לא נאותה!.

לגבי מה שאלפא רשם, אני חושב שכל אדם נורמטיבי(אם או בלי ילדים) יודע ומסכים למה שרשמת,ואני לא חושב שצריך להתחיל להרחיב את השיחה על האושר, החיים המלאים וכל מה שעושה את הילדים שלנו כל כך מדהימים,אנחנו יודעים את זה וזכותו של באגירה לחשוב אחרת ולא להסכים,ביננו אני בטוח שלא נצליח לשנות את דעתו של אדם בן 41 שנעול כמו אמסטף על דרך חיים שנוגדת בצורה מוחלטת את "המיין סטרים" כמו שהוא רשם.

ודבר אחרון,לטענתך באגירה הילדים "גזלו" לנו את החיים, ואנחנו אפילו לא מודים בזה, אני אומר ומודה בלב שלם, היום אחרי שיש לי 2 ילדים, אני לא מבין מה הטעם בחיי זוגיות בלעדיהם, לפני זה חיי היו ריקים מתוכן והיום חיי מלאים,אין ספק שהדרך לא קלה ויש ימים קשים כמו שיש ימים נפלאים אבל אין שום צל של ספק שילדים זה טעם החיים.

שיהיה המשך יום טוב(גם לך falou וגם לך באגירה,אין לי דבר נגדכם:-) )

פורסם

בכל מקרה, דוקא מה שמעוות בעייני זה כל אותם הורים שמדברים על ילדים בהערצה מוחלטת ולא מוכנים להודות שהילדים גזלו להם כמעט לחלוטין את החיים שהם נהנו כ"כ לחיות (לבד או בזוגיות) רק אתמול שלשום וכל זה רק בגלל שזה הציווי הביולוגי/ המיין-סטרים/ הנורמה/ הנצחה של עצמי לפני שאני מתפגר.

באגירה, קצת מוזר לשמוע טיעון של גזילת זמן פנוי מאדם שמתפרנס ממכירת יצורים גוזלי זמן (חמודים אבל גוזלי זמן. בדיוק כמו ילדים).

כמו כל דבר בחיים לכל דבר יש יתרונות וחסרונות (גם לחיים בזוגיות יש מחיר של אובדן זמן והגבלות שונות ומשונות) וכאן כבר כל אחד עם מה שהוא מוכן לשלם בשביל איזו תמורה. אישית עם כל גזילת הזמן של הבנות שלי עדיין הכיף הכי גדול שלי זה להיות איתן אבל זה אני. אני בשום פנים ואופן לא טוען שככה זה צריך להיות אצל כולם ושמי שלא חושב כמוני טועה.

פורסם

אם יורשה לי (כרווק בן 27 בלי ילדים) להגיב פה:

אמנם אין לי ילדים אבל להרבה מהחברים וגם לקרובי משפחה בגילי מתחילים להיוולד ילדים.

אני רואה את הצורה שבה הם כל הזמן תוקעים את הילדים בפנים שלי וזה כל מה שהם מדברים עליו.

כל הורה חושב שהילד שלו הוא הילד הכי חכם בעולם והכי מדהים.

הם שוכחים שרוב הילדים הם אותו דבר ונמצאים בטווח התפתחות נורמטיבי.

אבל נעזוב את זה שהילדים "רק" נורמליים ולא באמת מחוננים (באמת? כל הילדים מחוננים? לא נראה לי), אין סיבה שהורים ימשיכו עם ההערצה העיוורת שלהם לילדים.

לא כל מה שקורה עם הילד מעניין ואף אחד לא רוצה לראות את הילד שלכם.

אף אחד לא מעוניין להחזיק אותו, אף אחד לא רוצה להריח אותו ואף אחד לא רוצה לראות את התמונות שלו בפייסבוק שאתם מעלים כל יומיים (ומי שכן רוצה, עדיף לחתוך איתו מגע).

אין בעיה לאהוב את הילדים שלכם אבל אל תצפו שכולנו נאהב אותם.

יש גבול ברור לגמרי בין אובייקטיביות ובין הערצה עיוורת של כל מה שהילד עושה.

פולחן הילדים הזה הוא פשוט מזעזע מדי פעם ויש אנשים שאי אפשר לנהל איתם שיחה בגלל שהילד שלהם כל הזמן מפריע והם לא יודעים לשלוט עליו ולא רוצים לשים לו גבולות.

זו אחת המחלות היותר קשות של המאה ה21 כי הילדים לא לומדים איך פועל העולם ואחר כך מאבדים כיוון.

רובנו רוצים ילדים ולא רואים את עצמנו בלי ילדים. חלק אחר (ולגיטימי לגמרי) לא רוצה ילדים. אני לא רואה מה הבעיה.

כולם צריכים את אותו דבר בשביל להיות מאושרים? לא ממש.

אגב, אני רוצה ילדים, אבל את שלי.

את הילדים שלכם לא מעניין אותי לראות.

http://www.youtube.com/watch?v=_rIPe5akN48 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

יוסי, כל אחד רוצה קודם כל את הילדים שלו אבל כשיהיו לך ילדים משלך אתה תמצא את עצמך מדבר עם הורים אחרים על הילדים ומאוד מתעניין בשיחה.

כרגע אין לך עניין בשיחות על התנהגות הילדים כי אתה פשוט לא שם בדיוק כמו שלא יהיה לך עניין בשיחות על יאכטות עד שתהיה לך יאכטה.

לגבי הניתוח שלך לבעיות המאה ה 21 אני מציע לך להשקיע ב עבודה שלך כי פרס נובל לא תקבל על התיזה שלך. תמיד היו ילדים עם גבולות וילדים בלי גבולות. פשוט כשאנחנו היינו ילדים לא שמנו לב לזה.

פורסם
אם יורשה לי (כרווק בן 27 בלי ילדים) להגיב פה:

אמנם אין לי ילדים אבל להרבה מהחברים וגם לקרובי משפחה בגילי מתחילים להיוולד ילדים.

אני רואה את הצורה שבה הם כל הזמן תוקעים את הילדים בפנים שלי וזה כל מה שהם מדברים עליו.

כל הורה חושב שהילד שלו הוא הילד הכי חכם בעולם והכי מדהים.

הם שוכחים שרוב הילדים הם אותו דבר ונמצאים בטווח התפתחות נורמטיבי.

אבל נעזוב את זה שהילדים "רק" נורמליים ולא באמת מחוננים (באמת? כל הילדים מחוננים? לא נראה לי), אין סיבה שהורים ימשיכו עם ההערצה העיוורת שלהם לילדים.

לא כל מה שקורה עם הילד מעניין ואף אחד לא רוצה לראות את הילד שלכם.

אף אחד לא מעוניין להחזיק אותו, אף אחד לא רוצה להריח אותו ואף אחד לא רוצה לראות את התמונות שלו בפייסבוק שאתם מעלים כל יומיים (ומי שכן רוצה, עדיף לחתוך איתו מגע).

אין בעיה לאהוב את הילדים שלכם אבל אל תצפו שכולנו נאהב אותם.

יש גבול ברור לגמרי בין אובייקטיביות ובין הערצה עיוורת של כל מה שהילד עושה.

פולחן הילדים הזה הוא פשוט מזעזע מדי פעם ויש אנשים שאי אפשר לנהל איתם שיחה בגלל שהילד שלהם כל הזמן מפריע והם לא יודעים לשלוט עליו ולא רוצים לשים לו גבולות.

זו אחת המחלות היותר קשות של המאה ה21 כי הילדים לא לומדים איך פועל העולם ואחר כך מאבדים כיוון.

רובנו רוצים ילדים ולא רואים את עצמנו בלי ילדים. חלק אחר (ולגיטימי לגמרי) לא רוצה ילדים. אני לא רואה מה הבעיה.

כולם צריכים את אותו דבר בשביל להיות מאושרים? לא ממש.

אגב, אני רוצה ילדים, אבל את שלי.

את הילדים שלכם לא מעניין אותי לראות.

דבר ראשון מותר לך להגיב,אתה בטח לא צריך אישור ממישהו.

דבר שני כמו ששי כבר רשם, אתה יכול לטעון כל טיעון שבעולם עם אלף ואחת הוכחות מדעיות וחברתיות כאלו או אחרות ,אולם עד שלא יהיו לך ילדים לא תוכל להבין וכנראה גם לא לקבל התנהגות של כאלו שיש להם.

דבר שלישי,אף אחד כולל אני לא התכוון שחוסר רצון בילדים משלך זה דבר רע ואסור,לדעתי(וחלק גדול מהאוכלוסיה) זה דבר לא טבעי ולא נורמטיבי.

דבר אחרון,גם אותי באופן אישי לא כל פלוץ שמישהוא מפריח בעסק שלך ,או פסל עם ז$ן ענק שהבאתם מדרום אמריקה, או נהגים/אנשים/התנהגויות/בעלי מקצוע וכל רעיון או מקרה שקרה לך מעניין אותי, זה לא מונע ממך להציף את הפורום בתמונות/תגובות ודעות משלך(שחלקן הזויות לחלוטין לפחות לפי דעתי),קח את זה כנקודה למחשבה.

• תוכן חדש...