Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע שודר בפריים של הפריים טיימ, בעיקר הדגישו את הfarfarim. אני מניח שהיא כבר חתומה על סדרת כתבי ויתור\הסכמה\העברת זכויות שלא תבייש מיזוג חברות בינוניות.

צפו פגיעה ממועדון לילה ודומיו.

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחלה סרטון, אחלה חינוך.

-תעשנו בגיל 15 (הוציא ת'קופסאת סיגריות)

-תתיחסו לבנות/בחורות/נערות/נשים בזלזול (מץץ מץץ (:roll:?) אוריה! בואי בואי!)

-תפתחו פחיות קולה *טסססס* (הטססס להמחשה בלבד) ואחרי לגימה תזרקו אותן כאילו אבא שלכם מליונר :shock::shock:?

ואחרי זה כל מה שנשאר הוא לספר את הסיפור הזה בשפה קלוקלת, נמוכה ורדודה (FARFARIM? את רצינית?!) , להשוות את עצמך לבן גוריון :puzzled: או למצוא מישהו שיכול לעשות את התפקיד הזה נאמנה, ויאללה. אתם בטלוויזיה!

אפשר רק לשאול שאלה אחת קטנה את סלקום/מי שביים את הפרסומות האלה (שמתי לב שלא רק זאת רדודה, טיפשית, ומעבר לחסרת כל תוכן חינוכי, או הגיוני לפחות, עושה יותר נזק מתועלת)?

WTF???

יורדו הפרסומות האלה לאלתר!!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מבחינתי, שניהם עדיפים על אחת שמוכנה לדבר על הדברים הכי אינטימיים בחייה בשביל לקבל עוד "לייק" בפייסבוק, ועוד בגיל 17. חתיכת עתיד זה מנבא לה.

פורסם

אנשים ניסחפתם.

כנראה לא בתוך עמי אתם חיים אלא במגדל השן.

הכול ערוך בצילום ע"מ למשוך רייטינג,צילמו אותה בכ 6-7 נאומים וחיברו בניהם.

אחותי עם בגרות מלאה,מלבד זאת יש לה עסק לציפורניים ואיפור ויחסית לבנות גילה היא מאוד מוצלחת,היא עם הבחור הזה כבר שנה ומה יהיה בעתיד ימים יגידו.

אני יכול להעיד על עצמי שבגילה הייתי יותר ערס ממנה ובסוף גם אני עם בגרות מלאה והנדסאי אלקטרוניקה וחשמלאי מוסמך וגם כיום אני עדין לומד סתם בשביל הכיף.

בסופו של עניין היא נערה ממוצעת ואם תצאו לרחובות תראו כמוה באלפים,אז תתעוררו על החיים שלכם ומהר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
מבחינתי, שניהם עדיפים על אחת שמוכנה לדבר על הדברים הכי אינטימיים בחייה בשביל לקבל עוד "לייק" בפייסבוק, ועוד בגיל 17. חתיכת עתיד זה מנבא לה.

אל תגזים. זה בכלל לא שונה ממה שמיליוני ילדים עושים מדי יום עם הפייסבוק שלהם.

להפך, זה לפחות עבר עריכה...

לרן - מאחל לאחותך רק טוב בחיים,

למרות שאין בי טיפת סימפטיה לאקזיביציוניזם בגרוש של דור הריאליטי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זהו, שאנשים לא רוצים לראות את ה"ערסיות" הזאת, פשוט כי זה מסמל הרבה דברים שליליים (שטחיות, התלהמות, אי חשיבה ותכנון עתיד... הנאה כאן ועכשיו, אי דחיית סיפוקים, ועוד הרבה דברים שאני מעדיף לא להיכנס אליהם, בגדול אני אקרא לזה הבדלי תרבות מהותיים).

תכלס, אפילו היה סקר/מחקר שהוכיח שדירה בבניין עם שכנים אשכנזים תהיה יותר יקרה לקניה...

(ובאח הגדול היה את פרידמן/בובליל... ).

לגבי תעודת בגרות... אז... הבגרות היום לא שווה הרבה (אלא אם אתה ממשיך ללימודים גבוהים) וגם.... תואר ראשון/שני לא מראה עלייך יותר מדי. תכלס, אתה יכול להיות הכי משכיל בעולם, אבל עדיין להיות עם התנהגות "נחותה" לפי אחרים... השאלה היא כמה משקל אתה מייחס לתרבות האחרת (אם היא בכלל טובה יותר ...)

מאחל לאחותך בהצלחה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מפרגן לה על העסק לבניית ציפרוניים איפור ומבחינתי גם שתהיה קרדיולגית מוסמכת לניתוחי לב פתוח. עדיין לא הופך את צורת הביטוי, ההתבטאות שלה וההתנהגות שהיא מוכנה לקבל ואף מעריכה לבסדר, ההפך הוא הנכון. וזה שאני יוצא לרחובות וראה את הנוער של היום מאבד דרך ארץ ועוד מעודד ע"י בחורה מצליחה עוד יותר מחליאה אותי, לא פחות.

במקבץ הישובים בו אני גר פתחו לאחרונה סניף של ארומה (תחי הקדמה!), הילדים שמסתובבים שם נראים ונשמעים כמו חבורה של ילדים שהוריהם פינקו אותם יתר על המידה וגיבורי התרבות שלהם מסתכמים בחבורה של מפלצות ריאליטי וזמרים מהזן הנובו-ים-תיכוני שכמות הפיאטים על הגרדרובה שלה יכולה לסנוור את טלסקופ החלל האבל. חבורת השרצים האלו משמידים ומתנהגים לרכוש לא להם כאילו היה שווה כקליפת השום, היחס לעובדי המקום מצידם הוא לא פחות ממחפיר, ויותר מפעם אחת לא התאפקתי ועפתי עליהם. אז אחותך וכל הזרם שהיא חלק ממנו לא באמת מעניינים אותי. עצם זה שאתה מציין את העובדה שאחותך סיימה תעודת בגרות מלאה, לא פחות ולא יותר בכזו גאווה, כבר מצביעה משהו מקולקל! אף אחד מחבר מכרי לא מתגאה בתעודת הבגרות שלו, כולנו מסכימים על כך שזה סה"כ חתיכת נייר בדרך לאונ' לקבלת תואר ראשון, שני ואולי אפילו דוקטורט. אם אחותך הייתה בת 17 ובתחילת תואר ראשון, בזה היית מתגאה. לא בתעודת בגרות.

עריכה:

ראוי לציין, שבכל מה שאמרתי, לא התכוונתי ישירות לאחותו של פותח שהשרשור, ואין ולו שמץ של כוונה לפגוע בה ישירות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אל תגזים. זה בכלל לא שונה ממה שמיליוני ילדים עושים מדי יום עם הפייסבוק שלהם.

להפך, זה לפחות עבר עריכה...

האנס, מיליוני ילדים עושים את זה בפייסבוק, לא בטלוויזיה, בפריים טיים.

זה לא רק התחושה של "בימינו, המצב היה יותר טוב". ממש לא. פשוט ראיתי את המקרים האלה עשרות פעמים בשכונה שבה גדלתי בנתניה ואליה אני חוזר כל פעם שאני מבקר בארץ. אני זוכר את הבנות האלה כשהיינו ביחד בתיכון, אני זוכר את הערסים שהתחילו לחזר אחריהן כשהן התחילו "להתפתח" בגיל 15-16, אני זוכר את התכניות שעליהן דיברו בכיתה, את החלומות שתיארו באופן מפורט ואת המקצועות בהן שאפו לעסוק, ואני זוכר גם איך זה נגמר. אני זוכר את האלימות, את הצעקות ברחוב, את המריבות המשפחתיות, אני זוכר את ההריון הראשון, ואז עוד קצת צעקות, ואז ההריון השני... אני רואה את הבחורות האלה, עם החלומות הגדולים שלהן, בגיל 24-25, מאיישות את הקופות בסופרמרקט ואת הדלפקים במעדניה השכונתית. אני ממש לא יודע מה יהיה הסוף איתן, איך תיראנה המשפחות שלהן ואיך יגדלו הילדים באווירה כזאת ובשכונה כזאת, אבל אני די בטוח שאלה לא החיים שהן רצו לעצמן.

חס וחלילה אינני רומז שגורלה של הבחורה בסרטון יהיה דומה. נראה שיש לה ראש על הכתפיים וגם משפחה נורמלית שתתן לה מסגרת. יכול להיות שערכו את הסרטון בצורה מגמתית, הבחור הוא בכלל עם מלגה לטכניון ולשניהם יהיו חיים נהדרים. עם זאת, הדרך בה היא הוצגה בהחלט מזכירה לי את אותן בנות שהכרתי בזמני ושאני רואה אותן כיום. לא הייתי מאחל לאף אחד לגמור ככה, ובהחלט לא הייתי רוצה שזאת תהיה הדוגמה לילדיי.

ד"א, תעודת בגרות או דיפלומה הן לא ערובה לשום דבר, במיוחד בימינו.

פורסם

אני עם אנלוגי.

גם אני לא מתחבר לסגנון שלה ב-כ-ל-ל, למעשה אני מאוד סולד ממנו (ומסכים עם רן לגבי זה שהיא רק "שליחה" שמייצגת דור שגדל בצורה שכזאת),אבל יש דרכים להתבטא, גם בפורום אינטרנטי.

RAN,

מפרגן לך על הנסיון לקדם את אחותך אבל מצטער, ממני היא כנראה לא תקבל "לייק".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לאל שיש עדיין עוד כמה אנשיים הגיונים שלא חושבים שהמייצג העצוב הזה לקידום אינטרסים של חברה מסחרית הוא תקין בטח לא עם דמות לחיקוי כזאת.

מתי תבינו שמי שהוא לא עמחה זה לא אומר שהוא במגדל השן אלא פשוט שואפים קצת יותר גבוה.

פעם סבא שלי אמר איזה משהו מאוד נכון וזה במקום שאנחנו היהודים נרים את הערבים והם ילמדו מאיתנו אז אנחנו היהודים כולנו נהיינו ערבים ולקחנו את כל המנהגים הרעים. (AKA "הולכת הבית" או הסגנון המצועצע)

רן פה בדיוק הבעיה, היא המייצג לנערה ממוצעת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בסופו של עניין היא נערה ממוצעת ואם תצאו לרחובות תראו כמוה באלפים,אז תתעוררו על החיים שלכם ומהר.

זו בדיוק הבעיה, שברחובות יש עוד אלפים כמותה!

לכן ההערות כאן נוקבות קשות ומוחצנות,

כי למעט האנשים הנורמטיווים שעוד חיים כיום במדינת ישראל, כנראה נמאס להתמזג אם התואבה הזו (ואני לא מדבר ישירות אל אחותו של חבירנו לפורום), ההתנהגות הברברית והבזויה הזו הטפשות והריקנות האלו שנמצאים בכל פינה, אם בקניון הקרוב לביתנו או בשעה שקונים את מרכולותינו בסופר הקרוב, אם אלו החברה שיושבם בשולחן על ידך במסעדה או על הכסא בבר.

התנהגות שמחלחלת לכל מקום טוב שעוד נשאר ומתפשטת כמו מגיפה בארצנו הקטנה, ואך ורק בגלל שבעבר רצינו להיות מרוסנים והרגשנו לא נעים להביע את הדעה שלנו בפרהסיה מפעט גרימת הרגשת הנחיתות לאוכלוסיות מסוימות.

שלא תבינו אותי לא נכון, כי היום לא מדובר באוכלוסיות ספציפיות אלא בכלל האוכלוסיה, בעקבות השתיקה הממושכת, במקום "להגן" על המיעוט הזה או בגלל הרצון "להגן" עליו פגענו בעצמנו ונתנו לו להתפשט בתוכנו, נתנו לו לעבור מן סוג של לגליזציה מעצם שתיקתנו והיחידים שנפגעו מזה אלו רק אנחנו, אם הדור החדש שגדל לנו בידיעה שבהתנהגות זו יש מן הגאווה ולא מן הפסול.

אני לא מוכן לקבל את ההתנהוגות הזו, את צורת הדיבור הזו את אופן הביטוי הזה ואת מה שקבוצה זו מיצגת!!! ולכן אני כן חושב שיש להעיר ואפילו להעיר בקיצוניות, כי רק ככה אולי הם ישנו את דרכיהם ומינהגיהם הרעים, אולי אם קצת בושה דברים יתחילו להשתנות פה חזרה ולטובה.

ולא! זה שהחבר שלה זרק, אם דגש על הזרק את פחית הקולה על הרצפה לא עושה ממנו מיליונר!

אלא עושה ממנו חתיכת ערס ברברי שמלכלך את ארצנו שלנו - ומפה זה רק מתחיל, כאשר אחותך מדמה אותו ל"מליונר" בעקבות זה. זו הבורות שאני מדבר עליה ולשם הדור הבא מתקדם בצעדי ענק.

אנשים כאלו אחר כך גם יחתכו אותך בכביש ואם לא תתן להם, הם גם ירדו וידאגו להראות לך מי שולט בכביש, כי הרי אבא שלהם הוא "מילונר" והכביש שלו!

ולגבי הדעה שלי שזה מתפשט כמו מגיפה, אפשר רק לראות איך הדברים השתנו בשנים האחרונות, כשפעם התנהגות כזו, גם אם הייתה קימת, הייתה נעשית בשקט ובבושת פנים, אנשים היו יותר מצניעים את הסגנון הזה והיה אפשר להרגיש בו פחות! היום נדמה שיותר ויותר אנשים בוחרים בדרך הזו, ובנוסף מתגאים בה!

אפשר רק לראות איך ההישגים הלואמיים והבין לאומיים של ילדי ישראל ירדו פלאים בשנים האחרונות כגון תחריות המתמטיקה וכו'...

יש פחות ופחות השגים, יותר ויותר רוכבים על הצלחות העבר, כי פעם היו מתגאים בהצלחות ושואפים להשיגן, היום הם מתגאים בפחית קולה על הרצפה!

ואפשר גם לקרוא עיתון או לצפות בטלוויזיה ובלי שום סקר או הסברים מיוחדים לראות איך רמת האלימות בין הנוער עלתה בצורה דרסטית בשנים האחרונות.

זה משליח את נזקיו על כל פן בחברה הישראלית, בדימוי שלנו לגבי עצמנו ולגבי אלו הרואים אותנו מהצד, קרי תושבי מדינות זרות כאשר ברובן ככללן תרבות היא דרך ארץ וערך עליון. 

פורסם

בישראל מכלילים את כלל האוכלוסיות בסטטיסטיקות, זה כולל ערבים ישראלים, חרדים, בני מיעוטים ועלים חדשים. נראה לך שהאמריקאים עושים את זה? ממש לא. בדרום קוריאה, יפן, סינגפור וכל מיני כאלו אתה חייב לשמור על מומצע מסויים שאו שתלך לחפש עבודה, אין שם חוק חינוך חובה, מי שלא עומד בסטנדרטים הולך הביתה, ועל כן לא נכנס לסטטיסטיקה. יתרה מכך, בקיצוניות שנייה, לכל החכמים הללו ששוקדים על ספריהם קשה להתקבל למקומות עבודה בכלל שבסופו של דבר, הם לא יודעים לעבוד בצוות ומתקשים לנהל חיי חברה/משרד פרודקטיביים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
זה דיי מביך האמתי :?

האמתי, מביך?!

חמוד בעיניי. אותנטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כל נפגעי הערסים, האוצרים בתוכם את הכעסים שמקורם במפגשים, סיטואציות וחוויות שליליות עימם.

אני הייתי פונה לפסיכולוג.. שיעזור לגלות את כעסיכם, לעבדם, ולמצוא פיתרון להבא או משהו כזה. הוצאת קיטור כזו כאן מראה לי רק על שני דברים

1. אתם פגועים עמוק מערס זה או אחר, אולי אפילו בבית ספר (בהיותכם ילדי כאפות וכאלה. לא שזה רע, זה מחשל, אבל מעצבן)

2. אתם כל כך צרי אופקים, וכל כך חרדים לתפיסת עולמכם הצרה ולא פתוחים לדבר שונה (גם אם הוא לא רע בהכרח). כל שוני מתפרש כאיום, ומצריך מכם תגובה ערסית (כן כן, נחשית והתנהגותית כאחת). יש גם תרבות אחרת, לא פחות תרבות מתרבות המערב, היא פשוט אחרת.

ראבאק, איפה אתם חושבים שאתם חיים, בפינלנד? אתם חיים בסביבה מזרחית ים תיכונית, אז על מה אתם מלינים.

וגם, להלבין את פניו של אדם בצורה כזאת זה לא ממש מתורבת. יותר נכון, ממש לא מתורבת (הרי על זה אתם מגנית במילות מעליבות, נכון?).

אז Gays, זה שהיא כזאת, זה אומר שהיא כזאת, וזהו. זה סגנונה, זה דיבורה, זה לא מעיד על הערכים שלה או על תכונות האופי. זה שהדבר מציף בכם רגשות לא פתורים, זו בעיה שלכם. כמו שאמר EDAN82 לא אוהבים אל תלייקלו, אבל שימרו על רמה כלשהי של אנושיות.

ו RAN, גם ממני היא לא תקבל לייק, כי אני סולד מהוצאת קרביו של אדם לעיניי כולם כדי לקבל לא יודע מה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...