Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקיות של פנסי DLR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם זה חוקי לשים פנסים מסוג זה ?

יש לי אודי A3 שנת 2001. (בשנים האלו לא היו פנסים מסוג זה [ לפי מירב ידעתי] )

תמונה :

FKFSAI9001.jpg

תודה מראש לעונים ברצינות 8)

פורסם

DRL, אם קיים דגם של אותו הרכב עם פנס כזה (דגש על מקורי) אין בעיה כל עוד לא החלפת נורות.

שכן DRL לא מאשרים ברשיון.

פורסם

אני מבין אבל לצורך הבהרה יש לי A3 2001 הפנס שבתמונה זה בשבילה אבל זה לא מקורי ולא היו פנסים כאלו באותם שנים . מה חוקיות הבדבר במקרה זה .

הכוונה להשתמש מנורות רגילות (חוקיות לצורך העניין)

בנוסף אם לא חוקי אילו פנסים כן חוקים לרכב שלי , אני צריך חדשים אחד הפנסים שבור מבפנים ואיפו ממולץ לקנות

(הודעה הראשית נערכה לצורך הבהרה)

פורסם

תראה מספיק שחברת AUDI שחררה Line של A3 באותה תקופה של הדגם הנ"ל אם ה DRL ולא צריכה להיות בעיה חוקית.

בכל אופן את האמת ככה או ככה אני לא רואה פה בעיה חוקית, שכן פנסי הרכב אינם מאושרים ברשיון, כל עוד אתה לא מסנוור לא צריכה להיות בעיה, אבל אולי מר ישראל כץ יקום על צד שמאל ויחליט להוציא תקנה נקודתית לגבי ה - DRL אולי כבר יש...

בכל אופן כדי שיהיה חוקי למהדרין תברר ב VW אבל זה לא נראה כמו פנס מקורי (תבדוק גם תקן אירופאי).

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

לגבי התקן המוכר אומר שיש אבל אני צריך לראות בעניים שלי כדי להעמין הוא גם אומר שזה מיוצר בגרמניה (נהייה ונראה).

עכשיו צריך ליצור קשר עם VW זאת אומרת צ'מפיון מוטורס ונראה מה הם אומרים. :-)

• תוכן חדש...