Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום היקר! (:

טוב אחרי תקופה ארוכה עם היונדאי אקסנט שלנו מודל 2001 ששירת אותנו נאמנות!! אבא שלי החליט להתקדם לרכב אחר.

הדרישות הם:

1. חובה אוטומט!

2. רכב שלא זולל הרבה דלק (למרות שהאקסנט לא מהחסכוניות ביותר אבל עוד סבירה בנהיגה רגועה) כי אבא שלי עושה סביבות ה 18 אלף קילומטר בשנה.

3.כמובן שיהיה רכב אמין מאוד כי זה רכב עבודה של אבא שלי ולא יהיה לו זמן להסתובב במוסכים

4.אחד הדברים הכי חשובים שלא היה באקסנט זה שיהיה תא מטען יחסית גדול ומושב אחורי מרווח כי יש לאבא שלי המון ציוד.

5.מומלץ לכיוון שנתונים 2006,2007

6.התקציב כמו שציינתי הוא 60 אלף עם חריגה ל 65 אלף אבל לא מעבר לזה!

7.הרכבים שחשבנו עליהם הם: קורולה 2006, אימפרזה 2006 ניו אייג' , מאזדה 3 שכנראה אופציה יותר נוחה מבחינת מחיר לקנות מליסינג אז בנוסף אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים שציינתי או רכבים אחרים שיתאימו לי? ואם יש מציאות מליסינג לגבי רכבים מסויימים?

המון המון תודה לכולם, אשמח לכמה שיותר תשובות כי כי כנראה יום ראשון או שני נצטרך לקנות אוטו כי את היונדאי אנחנו מוכרים ביום שני וזה בלתי אפשרי לאבא שלי להיות בלי אוטו.

סובארו לאגסי 93' נפח 1600

יונדאי אקסנט 2001' נפח 1500

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

יש עכשיו מבצע בטרייד מוביל שמציע מימון לרכבים ב55 ש"ח לחודש. לפי מה שהבנתי המבצע נגמר מחר אז אם בכל מקרה דחוף לך לקנות אולי כדאי להתחיל משם.

פורסם

למה שאני אקנה במימון? סתם טחינה במחיר וזה לאנשים שאין להם כסף נזיל

יש לנו כסף נזיל של 60-65 אלף ואני לא מעוניין לקנות ממגרשים במיוחד לא מטרייד מוביל כי שמעתי דברים לא טובים עליהם..

אשמח לקבל פרטים יותר לגבי הרכבים עצמם

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

נשמע שהקורולה וה-3 מתאימות.

הקורולה מרווחת ומציעה תא מטען גדול יותר אבל ה-3 נאה הרבה יותר ומאובזרת יותר בגירסאות הליסינג.

לא כדאי לקנות בפזיזות, בידקו את הרכב היטב, קחו אותו לבדיקה במכון מוסמך ולאחר מכן למוסך מורשה ישתן תמונה לגבי מחיר התיקונים/טיפולים אם יידרשו ואז תשקלו את הקנייה.

אני חושב שגם פורד פוקוס תתאים מאוד, רכב מרווח ונוח מאוד לנסיעה, לעבור לפוקוס זאת קפיצת דרך גדולה לעומת האקסנט. בנוסף הפוקוס מוצעת גם בגירסאות הליסינג בדגמי 5 דלתות שמציעים תא מטען גדול דיו ועם גישה נוחה יותר.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התגובה!

בדיוק באתי לשאול מה דעתכם על הפוקוס? אז באמת תודה.

מבחינת טויוטה, מאזדה 3 או פוקוס האם יש מישהי שעדיפה משמעותית? או שפשוט ללכת על הרכב השמור ביותר שאני אמצא?

כמובן שנבדוק את הרכב בקפידה במוסך מורשה ובמכון לבדיקה, יש המלצות למכון בדיקה באיזור נתניה?

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

אני חושב שהקורולה נחותה מה-3 והפוקוס. תא הנוסעים שלה בדגמים הפשוטים ממש בסיסי ומרגיש זול וריק.

אם נוחות ומרווח זה הכיוון אני הייתי מתחיל לחפש פוקוס.

המאזדה מעט יותר צפופה ופחות פרקטית. כמו שכבר ציינתי אני ממליץ על דגם ההאצ'בק.

פורסם

הפוקוס בהחלט נראית כמו רכישה מוצלחת למרות שהמרכב של 5 דלתות דיי מרתיע אותנו כי צריך להתרגל לזה מבחינת חניות וכאלה אבל זה לא כזה נורא, העניין הבעייתי יותר זה שציינו שהאוטו הזה לא "סוחב" כמו שצריך, היה לנו סובארו לגאסי שנת 93 שזה היה דיי סיוט לנהוג בה רכב כבד עם מנוע קטן אני מקווה שזה לא המקרה פה.

מה אתם אומרים? אולי המאזדה 3 תשרת אותי נאמנה יותר? שווה ירידה בשנה?

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

יחידות הכוח של המאזדה הפוקוס כמעט זהות.

תגובת הדוושה של הפוקוס פחות חדה מבמאזדה וגם ההרגשה של רכב גדול יותר ורך יותר עושה את שלה.

בצעו נהיגת מבחן ברכב טרם הרכישה ותחליטו בעצמכם.

פורסם

צודק.. כך ההחלטה תהיה קלה יותר.

נלך לאחד המגרשים ונעשה נסיעות מבחן

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם
למה שאני אקנה במימון? סתם טחינה במחיר וזה לאנשים שאין להם כסף נזיל

יש לנו כסף נזיל של 60-65 אלף ואני לא מעוניין לקנות ממגרשים במיוחד לא מטרייד מוביל כי שמעתי דברים לא טובים עליהם..

אשמח לקבל פרטים יותר לגבי הרכבים עצמם

זה לא לאנשים שאין להם כסף נזיל, זה לאנשים שחושבים נכון כלכלית.

הריבית שתקבל על 65 אלף ש"ח באפיקי השקעה בעלי סיכון בינוני, גבוהה יותר מהריבית שתשלם על המימון. זה למה. :-)

פורסם

אנחנו לא בענייני מניות וכאלה.. וסתם לסגור את הכסף הזה בחסכון לא באמת גורם לתשואה גדולה אז אין טעם. בכל מקרה אנחנו לא אוהבים בבית: תשלומים,מימון וכו'

כרגע המזדה 3 מובילה אבל מה אתם אומרים על סקודה אוקטביה?

שנת 2006, יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו באיזור המחירים של 60-65 אלף?

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

בתקציב הנוכחי תוכלו לרכוש רק את הדגם הקודם שבשנתונים האלה כבר לא כל כך עמד בתחרות מול המאזדה 3 והפוקוס, בשביל הדגם החדש תצטרכו להוסיף לתקציב המקורי.

פורסם

כן גם הרצתי חיפוש קצת ביד 2 וממש קשה למצוא רכבים בשנתונים האלו, לא הרבה מוכרים או שלא היה היצע גדול

בכל מקרה ירדתי מהעניין.

קראתי על הפוקוס שהיא כבדה מידי, כנראה הרכב עצמו כבד בשביל מנוע 1600 ובנוסף התיבה האוטומטית לא להיט רוב הנתונים מצביעים לטובת המזדה 3 אבל שבוע הבא נעשה נסיעת מבחן על שניהם ונחליט

תודה רבה רבה מייק עזרת לי מאוד

(ובקרוב אוטו חדש)

פורסם

אני מציע לא להסתמך על שמועות ולנסות בעצמכם, בסך הכל מדובר ברכב משפחתי מעולה הוא מרווח, נוח, בטיחותי ומאובזר.

שמח שהועלתי במקצת, שבת שלום.

פורסם

אין ספר שאני לא שולל על הסף!

בגלל זה אמרתי שנעשה נסיעת מבחן ויהיה לנו יותר קל להחליט, כרגע לפחות לפי נתונים המזדה לוקחת אבל אי אפשר לדעת יכול להיות שאחרי הנסיעת מבחן זה יתהפך

מייק הועלת מאוד, שבת שלום!

(ובקרוב אוטו חדש)

• תוכן חדש...