Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ותור הכחול הגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הספקנו לנוח (על זרי הדפנה...) והבוקר זכינו לביקור של שלמה רז, מנכ"ל "הארגז" והוא אישר את העברת האוטובוס הכחול למתחם השירות שלהם ברמלה.

את הדרך עשה הרכב בכוחות עצמו, כמו גדול, והנה כמה תמונות מתחילת הדרך להשקה הבאה..

תמונה הראשונה, שלמה רז ליד האוטובוס.

אחר כך: בדרך, בכניסה למתחם "הארגז" ובמקום הסופי ליד "ילדים"

‏‏עותק של תמונה046.jpg

תמונה050.jpg

תמונה051.jpg

תמונה076.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

וואו!:shock: לא ציפיתי, שזה יגיע כ"כ מהר! אז זו הייתה השיחה, שחלקה שמעתי בהשקה! -רציתי לקוות שלא טעיתי- ולא האמנתי! כל הכבוד, ובהצלחה!8)

כואב לי הלב על ה"שכן" שלו, שרואים באחת התמונות- כנראה שאין לו עתיד... ולי כסף בשבילו כרגע!:cry: והזמן שלו אוזל!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גינאדי אם אתה מתכוון לשכן האדום (הטייגר) שלצידו , אז מדובר באוטובוס ששימש בעבר כחדר אוכל\נהגים באחד החניונים של אגד (אין לו תא נהג הגה וכ"ו. הם הוצאו מזמן) והוא אמור להיגרר ביום מן הימים לחניון אגד בערד ולהצטרף לאחיו שעומדים שם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

דווקא הטייגר הזה לא מעניין אותי- אני מדבר על ה-0303 שעומד ליד... אף אחד לא שומר 0303, והם נכחדים להם- כבר אי-אפשר למצוא משנות ה-80 ומטה... כולם פורקו, או במזרח אירופה!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גינאדי יש באגד מרצדס 303 שנת ייצור 1981 שנוסע יום יום. הוא נקרא אם אינני טועה "ניידת אגד בגד".

בפנים יש ארונות בגדים וחדר הלבשה וכ"ו. נדמה לי שהוא עובר בין סניפי אגד השונים מדי שבוע.

לפני כמה חודשים ראיתי אותו באיילון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לפני כשבוע ראיתי באיילון 0303 אדום, שנת 86, שמשמש בתור גרר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
לפני כשבוע ראיתי באיילון 0303 אדום, שנת 86, שמשמש בתור גרר.

:wink:

כל הגררים של אגד לפי מה שידוע לי הם שנת ייצור 1986- (אם כי נדמה לי גם שנת 1984) 1988.

נדמה לי שכולם היו בעברם אוטובוסים רגילים שהוסבו לתצורת גרר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הגררים או בלשונם המיקצועי -דחפנים,

הישנים ביותר המצויים כיום במוסכים משנת 89-90.

אין ישנים יותר.

בעברם הם היו אוטובוסים לכל דבר ועברו הסבה במוסך בת גלים בחיפה.

כיום עובדים על גרר -דחפן- מדגם חדש ניסיוני (אב טיפוס)

וולוו b12 עם תיב"ה מסוג היישיפט בעלת 12 הילוכים קדימה ו 3 הילוכים לאחור.

ירון מאיר

29211_113672542008256_100000965339124_69745_2668869_n.jpg

• תוכן חדש...